• Rychlé doručení
    • Objednaný difuzér neplní svou funkci - nevoní ani v malé místnosti, při přivonění k lahvičce je cítit nelibá vůně, během 4 dnů téměr prázdná lahvička
    • Voňavka má velmi malou výdrž, objednáno na zkoušku a naposledy, škoda peněz

• Některé voňavky nevoní tak jak je slibováno eshopem..

Rychlost dodání

• voni to hezky to ano
    • u kazdeho produkty neni napsano zda je to pro zeny nebo muze..
    • faktura to stejný
    • mam to jako darek k Vanocum a objednaval jsem i pro pritelkyni.
    • dokud clovek nevyzkousi neni to rozeznatelné.
    • uz nikdy neobjednam.
    • za tu cenu drahy, maly objem.

nevydrzi to 24hod, jak rikaji na tiktoku, klamava reklama.

Vůně vůbec není příjemná, cítím v ní líh a výdrž žádná. Jsem velice zklamaná

Měla jsem dat na recenze. Koupila jsem dvě parfemované vody a hrůza. Podobnost s originálem minimální a vydrž?? Po 10 minutách nic necítíte. Na obleceni se parfém drzi take chvíli. Naprostá hrůza. Neverte hezky reklamě a influencerům, maj to zaplacený, s timhle nemůžeme byt NIKDO spokojený. Jedine hezké je flakon. Vůně jsou na záchodě.

Rychle dodani, ale bohuzel nechapu recenze, vune jsou opravdu odlisne, ze 3 vuni se shoduje 1. Vydrz zadna, podoba vuni originalum velmi vzdalena. Mela jsem jine napodobeniny a ty byly mnohem lepsi. Vune zuzitkuju, ale jiz neobjenam. Krabicky objednany dve, obe se hned rozthly, tak bud jsem nesika, ale nevim lol

• Rychlé dodání
    • Nevoní jako produkt kterým je inspirováno
    • Vůně s tyčinkami voní jako levné vůně stejně tak aviváž vůbec to nevoní tak jak vyla udaná inspirace

Minulý týden jsem si objednala vůni, která byla normálně dostupná. Doteď zboží nemám, i když bylo psáno v emailu, že zboží příjde za 3-4 dny. Dopravce stále čeká na zásilku... tak nevím. Když jsem psala dneska email s dotazem na svoji objednávku, tak se nikdo neozval.

Strasne skareda vůně

Nelze objednat na dobírku!

• Rychlost doručení

Objednala jsem si vzorečky a dva byly skoro prázdný...

Obchod jako takový v pořádku, ale tohle co mi poslali.... To se snad ani nedá popsat. Absolutně nevoní, totální šmejdy.V minulosti jsem byla s touto firmou spokojená, ale poslední objednávka se rovnala tak možná asijské tržnici. Už nikdy.

• Rychlé dodání
    • Vůně ani zdaleka nepřipomíná originál, výdrž nulová, po hodině není cítit vůbec nic.

• Väčšinou píšem len pozitívne, ospravedlňujem sa, ale tie vône nemajú nič spoločné s nejakým originálom a akurát len smrdia
    • Za 39 kč mi viac z.DM vonia ich deo, ako toto za 250.kc.
    • Boh vám žehnaj, ale už nekúpim od vás nic

• Naštěstí moc nevydrží a dají se relativně snadno smýt
    • Nekvalitní vůně, které zapáchají po plastu a alkoholu
    • Cena sice nízká, ale velice nízká kvalita
    • Na kůži po té, co vyčichnou, zůstává “film”
    • Žádný parfém se nepodobá originálu
    • Vyhozené peníze

Nikomu nákup nedoporučuji. Objednala jsem celkem asi deset vzorků a nejen, že ani jeden nevoní jako originál, ale ani jeden nevoní vůbec- ze všech cítím plast a alkohol. Naprosto nekvalitní parfémy, drogerkové za ty prachy tisíckrát lepší. Tohle nikdy více.

Objednána 4x stejná vůně, 2x voněla jak má 2x úplně něco jiného. Rychlá reklamace a nulové problémy s vracením.

• Neodpovídá popisu a hodnocení ostatních uživatelů

Zakoupený produkt nesplnil očekávání-neodpovídá popisu, nemá vůbec žádnou avizovanou podobu s orig.vůní Aqua di gio pour homme, dodaná vůně je cítit octem, po 2minutách již není cítit nic, ani ten octový zápach!
    NEDOPORUČUJI OSTATNÍM KOUPI TOHOTO PRODUKTU!!!

Nemám,co hodnotit už čekám 6 dní na objednávku ani e-mail o potvrzení zaplacení (jsem zaplatila)a ní o e-mail o vyzvednutí . NEDOSTÁLA.
    Komunikace z přes e-mail vůbec nefungují.
    Teď budu řeším přes Ministerstvo jak vrátit peníze!!!