xxx
- bezkonkurenční ceny sady p-shine
- obchod mi spletl formu dopravy
- po telefonickém hovoru bylo vše ihned napraveno
- seriózní
- doporučuji
Kvalita a široký výběr.Bohužel dostupné pouze na jednom místě v Praze.
V současné době jediná komplexní nabídka od jedné značky -
- Obchod mi nikdy nedal vědět, zda je zboží připraveno k vyzvednutí.
Zboží jsem nemohla zakoupit, jelikož jsem nikdy neobdržela informaci o tom, že je zboží již připraveno.
Reakce obchodu Krasnenehty.cz
mrzí nás, že se k Vám nedostala informace o zboží, které je dávno připraveno k vyzvednutí. Obvykle odchází informace sms. Jestli jste ji nedostala stala se chyba na naší straně v systému a omlouváme se. Objednávka je v režimu čeká na vyzvednutí. Jako omluvu poskytneme slevu 10%. Děkujeme za informaci a pochopení. Tým Krasnenehty.cz -
- Profesionalita, vždy perfektně poradí, rychlost vyřízení objednávky.
Zboží bylo objednáno 1.5., přišlo potvrzení objednávky, s tím, že až bude zboží připraveno k vyzvednutí, bude mi zaslána sms/mail. Po týdnu jsem objednávku telefonicky urgovala, bylo potvrzeno převzetí objednávky a slíbena její expedice během následujícího týdne (budu vyzvána sms k vyzvednutí). Jako vysvětlení jejího dosud nevyřízení mi bylo řečeno, že toho obchod má příliš. Po 14-ti dnech stále čekám na informaci, zda a kdy si mohu objednávku vyzvednout. Objednávka je tedy 14 dní od přijetí stále nevyřízena.
Reakce obchodu Krasnenehty.cz
Dobrý den, děkuji za reakci. Chyba na naší straně, informace o již připraveném zboží nebyla odeslána. Omlouváme se. Po celou dobu je zboží připraveno k vyzvednutí. Jako omluvu, obdržíte slevu na další nákup 15%. Děkuji za pochopení, S pozdravem Krasnenehty.cz.
- Velice prijemni profesionalove
- Neuveritelne rychle dodani
- Objednávka byla vyřízená velice rychle a zboží je kvalitní.
- Při nákupu produktu P.Shine by bylo dobré hned také nabídnout i produkty které bili vhodné k používání tohoto produktu. Jako je desinfekční prostředek na ruce a nástroje. Výživný olejíček a věci se hodící k tomuto produktu.
Rychlost, spolehlivost
super ochotní lidičky
perfektni jednani,luxusni mani a pedi
Ve firmě makupuji od roku 2000 . Jsem velmi spokojená.
- rychlost, vstřícnost
- Rychle vyrizeni
- Prijemne jednani
- Profesionální obchod
Rychlost
vyborna komunikace a rychlost dodani
- Rychlost dodání
- velice dobré zkušenosti
- Vše perfektní, bez chybičky
- vždy velmi dobrá komunikace