Nakupuji jiz podruhe, vnucky miluji kone a vše, co k tomu patří.Vase produkty jsou dokonalé!!

• Rychlost doručení

Nepoužívám moc internetový obchod, ale zboží, která jsem sháněla, nebylo dostupné v obchodech, a tak jsem to zkusila a v krajině omalovánek jsem našla, co jsem potřebovala a zkusila obchod po internetu. Vůbec jsem nevěděla, co mám dělat, ale pak mi přišla zpráva, že když zaplatím, zboží se mi pošle. A pak mi postupně chodily zprávy, které mě informovaly o tom, co se děje. a tak jsem byla v klidu a zboží je v pořádku a jsem moc spokojená a mám radost nejen ze zboží, ale i ze služby a obchodu, která mi umožnila dostat, co potřebuji. Sama u sebe vnímám, že takto mi to vyhovovalo.

• rychlost vyřízení objednávky
    • nic

Super

Děkuji za příjemný nákup. S nákupem jsem velmi spokojená. Doručení bylo velmi rychlé.

• Nakupuji zde opakovaně už několik let. Široká nabídka zboží, velmi rychlé doručení.

Mohu doporučit.

Maximální spokojenost, dostala jsem co jsem si přála, skvělá komunikace i rychlost dodání.
    100% doporučuji

• Přímo expresní vyřízení objednávky

Nakupují poprvé. Vše bylo v naprostém pořádku. Mám radost ,že jsem našla nový obchod, kde budu nakupovat. Výběr super !

Zatím mohu pochvalit,komunikaci. Zboží zatím nedorazilo z důvodu dovolené.

neodpovídá představě, obrázky vypadají zkopírované, zada omalovánek pokrčená

Reakce obchodu Krajina omalovánek

objednaná kniha je od oficiálního distributora, jedná se o originální tisk. Pokud došlo k poškození knihy během přepravy, mohla být podána reklamace, kterou bychom obratem vyřešili. Žádný kontakt ze strany zákaznice neproběhl, pouze negativní hodnocení na Heureka. Objednávka byla odeslána druhý den od objednání, navíc s dodatečnou nestandardní úpravou, kterou zákaznice vyžadovala. S pozdravem Mgr. Zdena Svítilová, www.krajinaomalovanek.cz

rychlost doručení

• Rychlé dodání z velké dálky.

velmi rychlé dodání a velká spokojenost se zbožím

Rychlé vyřízení objednávky, jsem spokojena.

• Velmi skvělá komunikace, vzorně a bezpečně ochráněné produkty proti poškození, často tam naleznu to, co nikde jinde nikoliv:-)

Skvělý obchod s velkým množstvím sortimentu, vždy dobrá komunikace obchodu a dobré zabalení, rychlé vyřízení objednávky.Jsem spokojena.

• Rychlé dodání, výborná komunikace
    • Žádné

• objednání zboží již po několikáté, vždy rychlé dodání - jeden den dopoledne objednáno, druhý den již zboží doručeno; vždy dodané zboží, které bylo objednané, nikdy jsem nemusela řešit reklamaci apod.