- Přišlo jiné zboží, než to, co jsem si objednal.
- Nízká kvalita kožešiny, mám plno roun a toto jsou nejméně kvalitní řídké kožešiny ze všech
Objednána byla kožešinová domácí obuv vel.38, po doručenu zboží byly na obuvi lehce přilepeny štítky s vel.38 - velikost ale odpovídala č 36-37
Dámská vesta i pantofle jsou sice pěkné , ale bohužel né v požadované velikosti
Reakce obchodu Kozesinka.cz
Dobrý deň,
ďakujeme za vašu recenziu.
Pri vytvorení objednávky ste mali veľkostnú tabuľku a tam možnosť vybrať si veľkosť.
Váš výber veľkosti žiaľ nedokážeme ovplyvniť.
Samozrejme, ak Vám nesadla veľkosť vieme Vám to bezplatne zameniť, stačilo nás len kontaktovať telefonicky alebo emailom.
Poprípade Vám vieme vráťiť peniaze.
S pozdravom -
Kožešina přišla hodně poškozená.
HRŮZA -
Bohužel tento obchod neumí číst požadavky
- Žádná komunikace se zákazníkem.
Nebyla jsem spokojená s obchodem. Zboží mi dorazilo, ale kvalita je jiná, než jakou prezentují na fotografii. Bohužel na dotaz vůbec nereaguji. Nedoporučuji zde nakupovat.
- Bylo posláno jiné zboží než je v nabídce
V nabídce suoer a potom příjde šunt.
Nemám co hodnotit, zboží bylo údajně předáno přepravní společnosti, ale nic nedorazilo.
Nemohu posoudit, stále čekám na doručení zboží.
Je to asi tak. V sobotu objednáno a v neděli upozornění, že bylo zboží předáno dopravci. Po týdnu na mojí prosbu o info, co se děje přišla omluva s tím, že zboží bude dodáno v úterý. Tak nevím......
Nevím ale nejsem nějak nadšená z té deky je v tom hodně zbytek těch chlupů už jsem to zkoušela vytřepat několikrát a pořád z toho něco litá to se nedá spát v tom bez povlečení samy chlup je to [email protected]
Stále čekám na výměnu zboží .
- Příjemná komunikace
Zboží nedorazilo!
Vesta není z pravé ovčí vlny ale umělina.
- Objednala jsem si 3 výrobky, ale bohužel mi zaslali jen 1. Takže další 2 výrobky v celkové ceně 1800 Kč mi nezaslali. Následovala reklamace, e- maily a telefonáty. Neprofesionální přístup k zákazníkovi. Teď čekám jestli mi zboří dorazí v pořádku.