• Cena, nabídka.

• Obrovský sortiment,solidní ceny.

Bleskově vyřízená reklamace.

• Dodáno velmi rychle a v pořádku.

Jsem velmi spokojená.

• příznivé ceny
    • dlouhá doba dodání, byť bylo zboží avizováno SKLADEM

• Výběr zbozi
    • pouze jeden dopravce +ČP
    • platba u dopravce jen kartou DPD, u jiných není problém platit hotove
    • nekomunikativní

Reakce obchodu Na-doma.cz

důvodem pro nabídku jediného dopravce, jsou přepravní limity určeny dopravcem. Abychom Vám byli schopni nabídnout rozumné ceny za přepravy, je nutné plnit dané množství odeslaných balíků za měsíc. Bohužel nejsme natolik velký eshop, abychom mohli nabídnout několik dopravců a současně za dobré ceny. Se službami DPD jsme v rámci možností spokojeni, a proto je našim dopravcem.

Platbu kartou vyžaduje po problémech s COVID-19 většina dopravců. Není to naše nařízení, ale samotného dopravce. Je vždy pouze na konkrétním řidiči, zda příjme hotovost (dobírku), proto ji v současné době nenabízíme. Věříme, že toto omezení brzy skončí.

Vaše záporné hodnocení "nekomunikativní" můžu posoudit pouze spokojeností ostatních zákazníků, kteří si naši komunikaci pochvalují.

Nerozumím důvodu, proč jste si zboží objednal a následně objednávku zrušil, přestože jste byl o možnostech dopravy a platby obeznámen již před odesláním objednávky.

S pozdravem,
    Tomáš Kozáček
    Jednatel

• nízké ceny
    • velký sortiment
    • velice rychké doručení
    • výborná komunikace

• obchod proběhl v pořádku

byla jsem spokojena

• Rychlé jednání, příznivé ceny
    • vše ok

zboží dorazilo v pořádku a v požadované kvalitě

S obchodem jsem velmi spokojena, hlavně s komunikací zákazník-obchod. Velmi děkuji za přístup vašich zaměstnanců.

nakupoval jsem poprve, tak nemohu zatím hodnotit.

• Rychlost

Ok

+ komunikace, rychlost

• Zboží v pořádku, rychlé dodání
    • Asi tuna papíru a igelitů v krabici

Vše v pořádku doručeno, s výrobkem spokojenost.

Rychlost

• V pohodě to došlo

Objednané zboží nebylo v pořádku z důvodu silného poškození přestože byl obal v naprostém pořádku dle mého názoru bylo poškozené zboží záměrně odeslano

Reakce obchodu Na-doma.cz

Dobrý den, pane Jirko.

Děkujeme za Vaše hodnocení, leč Vaší recenzi ani za mák nerozumíme. Udal jste, že jste si zboží vyzvedl osobně. Následně jste zhodnotil, že se věnujeme hracím automatům a ne zákazníkům. A nakonec, že bylo Vaše doručené zboží rozbité.

Vezmeme to tedy po pořádku. 1.) zboží Vám bylo doručeno na Vámi zvolené odběrné místo DPD pickup. 2.) i kdybyste si ho vyzvedl u nás, opravdu tady hrací automaty nemáme, jsme velkoobchod. 3.) nevíme nic o tom, že by k Vám dorazilo zboží rozbité, byl to jeden malý produkt a o ničem uvedeném jste nás neinformoval.

Poprosím Vás, abyste si v tom příště udělal pořádek, než nás takto veřejně a ještě neprávem pomluvíte.

Přeji pěkný den.

Tomáš