super rychlost

• Rychlost
    • Cena

Dobrý

Výrobek splnil očekávání

• Zboží jsem měla za dva dny.

přehled o výrobcích, ochota informovat

• rychlost, ucelenost sortimentu

• rychlost doručení, cena

Vše. Ok. Rychlé vyřízení.

Přehledná nabídka, rychlá reakce na objednávku

Vše funguje perfektně.

• Rychlé vyřízení

Zboží v pořádku. Jediný co mi vadilo je balení. Absolutně nesmyslné balení. Zboží bylo v originál v krabici bez sebemenšího kousků místa. Tak byla krabice vložena do větší krabice. To by bylo v pořádku. Jenže Za prvé jsem měl zaslat do boxu. Tam se obří krabice nevejde. Pak kurýr nevybral nejvhodnější výdejní místo než 20 km od domu. Za to samozřejmě nemůže zde firma. Teda kdyby lépe zvolila balení . Za druhé výstelka kolem zboží. Byly to takové ty polštáře z igelitu. Nevím kolik tam bylo polštářů cca 20 a pouze jediný z nich nafoukly. Takže výstelka bez žádného účinků. Naštěstí zboží bylo v pořádku. Kdyby bylo poškozené zboží tak bych čekal měsíc na vyřízení reklamace kvůli člověku který tam dal vyfoukle polštářky. Nechápu že se vůbec dotyčný obtěžoval vložením takové výstelky.

Reakce obchodu KovoPolotovary.cz

děkujeme za zpětnou vazbu. Na základě tohoto podnětu jsem kontroloval balení Vaší zásilky na kamerovém systému a zásilka byla zabalena správně. Krabice, ve které byla zásilka zabalena se do boxu vejde, pravděpodobně byly v konkrétním boxu obsazené pozice pro krabice této velikosti. Rozhodnutí řidiče Zásilkovny odvézt balík jinam bohužel nedokážeme nijak ovlivnit.

Co se týče výstelky krabice, tak ty zmíněné polštářky od nás odcházely samozřejmě nafouknuté a to že po rozbalení již byly vyfouknuté znamená, že pravděpodobně zásilku zachránily před poškozením. Tento způsob balení tohoto konkrétního zboží vychází z našich dlouholetých zkušeností a jsme rádi, že tento způsob balení zboží ve Vaší zásilce zachránil.

V případě, že ani náš způsob zabalení zboží nezachrání a dojde k jeho poškození, není u nás obvyklé, že řešení podobných situací trvá měsíc. Snažíme se podobné případy zbytečně neprodlužovat a řešíme je v nejkratší možné době.

S pozdravem a přáním pěkného dne,
    Ladislav Řehák
    obchod KovoPolotovary.cz

• Rychlost, kvalita, cena

• rychlost

Perfektní a bezvadná komunikace před i po objednání zboží
    Rychlé dodání, perfektní balení
    Za mne hodnotím obchod 1A

• +++
    • NIC

DOPORUČUJI

• Rychlost
    • Široká nabídka v daném oboru
    • Cena
    • Podpora