• Problémy ohledně reklamace

Zboží,které jsme vraceli přišlo poničené údajně ,ale ne naši vinou .

Při objednávce jsem uvedl požadované místo vyzvednutí zásilky, ale objednané zboží bylo doručeno jinam.

Reakce obchodu KovoPolotovary.cz

při vytvoření objednávky jste si vybral výdejní místo: Z-BOX, Pražská 1042/82b, Letovice 679 61, kde zásilka podle sledovacího odkazu ze Zásilkovny ležela více než 2 dny a nebyla vyzvednuta a nyní je na cestě zpět k nám. Jakmile zboží dorazí zpět na naši adresu, rádi Vám zašleme peníze zpět na Váš bankovní účet.

Před odesláním objednávky se prosím vždy ujistěte, že jste si vybral opravdu požadované výdejní místo. Případně využijte možnosti kontroly v potvrzení objednávky ve Vaší emailové schránce a neprodleně nás kontaktujte a my můžeme výdejní místo změnit, ještě před předáním zásilky dopravci.

• Žádná komunikace,zboží objednáno 4.2 a doposud žádná odpověď jen že objednávka byla doručena

Na objednávku žádná reakce, zboží po týdnu nedorazilo.

Objednané panty na vrata mají vůli několik milimetrů. Psal jsem do obchodu, zda mám nějaké špatné kusy, ale bylo mi odpovězeno, že to tak mají všechny závěsy a že jestli se mi to nelíbí, tak mám poslat zpátky. To že ty panty jsou špatné a takto nepoužitelné, nikoho nezajímalo a prodávají je dál.

Reakce obchodu KovoPolotovary.cz

děkujeme za Vaši objednávku a komentář, na který bych rád zareagoval.
    Ano, kolega, který s Vámi dotaz telefonicky řešil, Vám potvrdil, že všechny tyto panty mají vůli a současně Vás informoval, že nejste-li se zakoupeným zbožím 100 % spokojen, nabízíme možnost odstoupení od kupní smlouvy a to dokonce do 30-ti dní (14 dní navíc nad zákonem stanovenou lhůtu).
    Ano, panty prodáváme dál. Po Vašem podnětu jsme prověřili skladové zásoby a s tvrzením, že jsou panty špatné a nepoužitelné nemůžeme souhlasit. Tyto panty, v tomto provedení, prodáváme již od roku 2015, tisíce prodaných kusů, žádné podobné ohlasy nemáme.

KovoPolotovary.cz

Bohužel zábradlí přišlo v jedné části poškozené. Zabalené bylo pravděpodobně nedostatečně a při manupalici dopravce se to poškodilo.

Přišel úplně jiný materiál než je inzerováno.

Krátce po vybaleni poštovní schránky a manipulací s ní povolily hned dva sváry schránky, asi šité jase říká horkou jehlou.Než abych zboží posílal nazpět tak to vyřešily dva nýty. Asi by kvalitu svého výrobku měl občas prověřit výrobce. Děkuji. Klemens.

• do dnes se nikdo neozval.

na e-shopu bylo zboží při objednání a zaplacení předem skladem ale po dotazu jak to vypadá s dodáním, bylo sděleno že objednané zboží nemají, klamání zákazníka

Reakce obchodu KovoPolotovary.cz

náš systém aktualizuje skladové zásoby v cyklu dvou hodin. V době Vaší objednávky opravdu na eshopu bylo zobrazeno skladem 5 ks, ovšem jiný zákazník těsně před Vámi skoupil všech 5 ks. Jedná se o produkty výrobce, jež má nyní problémy s výrobou a dodávkami zboží. Zákazníci tedy tyto produkty, v případě dostupnosti, skupují velmi rychle. Za komplikaci se omlouváme a pokud chcete vrátit finanční prostředky, stačí nás kontaktovat. Na základě komunikace s Vámi máte objednávku stále aktivní a zboží zarezervované.

• nekvalitní zboží

• Neuvedli pravdivé informace o skladové dostupnosti zboží.

Reakce obchodu KovoPolotovary.cz

mrzí nás Vaše nespokojenost, avšak ve Vaší objednávce bylo 100 ks zátek, skladem ten den bylo 84 ks, na eshopu tedy bylo zobrazeno "Skladem > 50", což není nepravdivá informace. O přesném stavu zboží skladem jste byl následující den informován kolegyní z oddělení objednávek a rozhodl jste se objednávku stornovat.

Pokud máte nějaký nápad, či radu, jak můžeme Váš další nákup u nás zpříjemnit tak, abyste náš obchod příště doporučil, určitě ji uvítáme.

• rychlost,komunikace.

Nedostatek výrobku spočíval že závora nad petlicí nedosedla 7mm a musel jsem si ji upravit .Nepřesně vyvrtané otvory pro závoru.

Stav výrobku : sváry neopracované , neočištěné a navíc výrobek již začal rezivět !!! Jsem z toho zklamaný , když jsem v obchodě viděl skoro ten samý výrobek jak vypadal a navíc ještě lacinější než ten váš .Bohužel
    jsem ho neviděl dříve !!!

Reakce obchodu KovoPolotovary.cz

děkujeme za Vaše hodnocení, trochu nás však zaskočilo.
    Prodáváme cca 500 ks tohoto produktu za rok již řadu let, s uvedeným problémem jsme se však nesetkali. Prověřili jsme zásobu na skladě, všechny kusy mají sváry opracované. Že ocel bez povrchové úpravy rezaví překvapením není, že je produkt bez povrchové úpravy je však na eshopu uvedeno.
    V případě, že byste dostal vadné kusy, což se stát samozřejmě může, bychom Vám zboží vyměnili, nikdo nás však nekontaktoval.
    Zákazník má též možnost odstoupení od kupní smlouvy, u nás dokonce do 30-ti dní (2 týdny navíc nad rámec zákonné lhůty).

KovoPolotovary.cz

• zaplacené zboží jsem prozatím neobdržel

• půlka zboží byla nabarvená a druhá nebyla a v krabici to bylo hozený na sobě a to co bylo nabarvený přišlo podřený

• zatim zbozi nedorazilo

Zakoupené zboží neodpovídá z 90 procent prezentačnímu obrázku, tj. jako opravdově kované. Jedná se o pouhý výlisek z šedého vzorkovaného plechu o příslušné tloušťce.
    Velké zklamání ze vzhledu. Doporučuji obchodu obrázky vyměnit dle skutečného vzhledu výrobku.

• zboží bylo rozbaleno a nekompletní

Reakce obchodu KovoPolotovary.cz

mrzí nás Vaše hodnocení, bohužel jste nás po obdržení zásilky nekontaktoval a o tom, že by měl být nějaký problém, se dozvídáme až z této recenze.
    Zakoupil jste u nás dálkové ovladače. Prodáváme pouze originální ovladače v originálních obalech od výrobců. Jak je přijmeme na sklad, tak je i expedujeme, fyzická kontrola každého kusu při expedici, při množství prodaných ovladačů, není možná. Samozřejmě stát se může cokoli, stačilo zavolat či poslat email a ostatní už bychom zařídili, věřím, k Vaší spokojenosti.

Komunikace, rychlost, spolehlivost, pružnost při řešení problémů a další vyzdvihovaná pozitiva v recenzích našich zákazníků nejsou náhodou, již dlouho usilovně pracujeme na tom, abychom našim zákazníkům při koupi zboží nabídli i co nejkvalitnější servis. A budeme v tom samozřejmě pokračovat!

kovopolotovary team

Chápu, že se může materiál lišit podle toho jaký doddavatel jej dodá, ale proč mě, jako konečnému zákazníkovi přijde 6 tyčí krásných jednolitě barevných do černa a zbylých 6 tyčí stříbrných a k tomu na povrchu zrezlých... Nepochybně máte těchto tyčí (hladká tyč 10mm průměr) skladem kilometry, tak nevím, proč jste mi neposlali všechny stejné. Děkuji Šípek

Reakce obchodu KovoPolotovary.cz

máte pravdu, omlouváme se, naprosto zbytečná chyba našeho skladníka.

Doufám, že jsme náš personál dostatečně instruovali a nebude se již opakovat.

kovopolotovary.cz