Vyměňte dopravce!!!!!
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
- pošlou zboží
- lze se dovolat a řešit chybu v dodávce zboží
- přišla jiná klika než jsem si objednal
Místo kliky na dveře 68mm mi přišla klika na dveře 50mm.
- Po napsání emailu že zboží nedorazilo žádná odezva.
objednávka 21.12. a čekáme,nebylo ještě předáno dopravci
Reakce obchodu KOVÁNÍ SHOP
v košíku máme upozornení při vytváraní objednávky:
❄ Vánoční upozornění: 20.12.2023 bude poslední expedice balíků, ostatní objednávky začneme odesílat po inventuře 2.1.2024. Přejeme vám krásné svátky! ❄ -
Dodali jiné zboží než jsem objednal. Objednané se již nevyrábí, ale na stránkách je dostupné. Prý je to náhrada 1:1, ale to bych musel vrtat do lišty v plastových dveřích a to vážně nebudu.
Reakce obchodu KOVÁNÍ SHOP
velice nás mrzí Vaša zlá recenze nakolik Vami objednané zboží bolo doručené správne. Treba si prečítať popis k výrobku.
Nemáme napsané nikde, že se jedná o "náhradu 1:1"!
Vami požadovaný díl sa jíž nevyrábí..... -
- Přišla mi úplně jiná věc než jsem si objednal
Reakce obchodu KOVÁNÍ SHOP
"TYTO TYPY BALKÓNOVÝCH POJISTECH SE AKTUÁLNĚ JIŽ NEVYRÁBÍ A PO VYPRODÁNÍ ODESÍLÁME INOVOVANEJ DÍL!" -
Amatéři, 3x jsem se písemně dotazoval na dostupnost zboží (uváděl jsem i přesné katalogové číslo zboží), byla mi potvrzena, nakonec mi zavolali, co že to chci a že to nemají!
Dobrý deň,
veľmi ma mrzí, že sme nevedeli vyriešiť Váš dotaz, na neštandartné kovanie, ktoré momentálne medzi sviatkami nevieme dať ani vyrobiť.. -
Zboží slíbeno na objednávku, následně pak objednávka zrušena úplně
pro zrušení výroby. Finanční prostředky dosud nevráceny.Reakce obchodu KOVÁNÍ SHOP
Dobrý deň,
v prvom rade sa Vám chceme ospravedlniť za vzniknuté problémy, tovar Vami objednaní sme mali prisľúbený na objednanie. (špeciálne dverové kovanie - koniec výroby.)
Peniaze v plnej čiastke sa Vám vrátili na účet po pár dňoch. -
- Zboží, které v e-shopu bylo (a stále je) označeno jako "SKLADEM", ani po šesti dnech nedorazilo. Dokonce ještě ani nebylo předáno přepravní společnosti.
- Na můj dotaz na chatu mi (pracovní den dopoledne) nikdo nereagoval. Chat ukazoval stav "online", ale ani za hodinu žádná odpověď.
Po týdnu od objednání nemám žádné zboží !
- u zboží nebyly uvedeny pravdivé informace ohledně datumu dodání
U zboží bylo uvedeno, že bude dodáno 23.9. a to byl fakt, který mě ovlivnil k rozhodnutí koupit v tomto eshopu a ne v jiném, kde jsem zboží také mohl zakoupit. Očekával jsem tedy dodání v uvedený datum, ale v daný datum mi přišla pouze zpráva, že zboží bylo odesláno bez jediného slova o tom, proč odesílají se zpožděním. Na telefonický dotaz jsem dostal odpověď bez pádných argumentů
Reakce obchodu KOVÁNÍ SHOP
Za dodání se zpožděním se ještě jednou velice omlouváme. Jednalo se o celorepublikový výpadek, kdy se produkt velmi rychle vyprodal a v systému se tato informace nestihla aktualizovat. Snažili jsme se vám vyjít vstříc, najít vhodné řešení a byla vám také nabízena kompenzace. Vše jste však odmítl.
- Objednané zboží bylo doručeno
- Delší dodací doba
Plechovka s lazurou přišla promáčknutá, přestože zabalená byla dobře (takže nepředpokládám, že by se to stalo během přepravy).
Nikdo se mi po týdnu ještě neozval a objednávka zatím nedorazila. Peníze jsem odeslal v den objednávky.
Reakce obchodu KOVÁNÍ SHOP
Dobrý den, v první řadě se jednalo o zboží pouze na objednání a tato informace byla u produktů jasně uvedena. Přesto jsme se snažili Vás několikrát kontaktovat, abychom se ujistili, že delší dodací lhůta nebude problém. Bohužel se nám opakovaně nepodařilo Vás na uvedeném čísle zastihnout. Příště se prosím nejprve pokuste s e-shopem spojit, než udělíte neoprávněné negativní hodnocení. S pozdravem, Kování shop.
- obchod přestal komunikovat po dotazu na rohový převod
- slibovali a nic
Reakce obchodu KOVÁNÍ SHOP
Dobrý den, Váš dotaz jsme považovali za uzavřený, když jste rohový převod objednal. Ohledně přijetí a vyřízení objednávky jsme Vás kontaktovali prostřednictvím e-mailu a zásilka byla expedována hned druhý den od objednání. Obdržel jste od nás i číslo balíčku, aby jste mohl sledovat, kde se aktuálně nachází. Zboží Vám zatím nebylo doručeno z důvodu dvou státních svátků, nikoli však z důvodu pochybení na naší straně. S pozdravem, zákaznická podpora Kování shop.
- Posláno obchodním balíkem, doručení mi oznámil řidič dvě hodiny před termínem dodání bez předchozího upozornění. Změnil jsem místo dodání, protože doručují pouze dopoledne a dodávka dosud nedorazila. PPL již nikdy!
Reakce obchodu KOVÁNÍ SHOP
Dobrý den, velmi nás mrzí Vaše nespokojenost. Udělali jsme maximum, aby jste svou zásilku obdržel co nejdříve, a proto byla expedována ještě v den objednání. Kvalita doručování našich dopravců bývá ve většině případů bezproblémová. Pokud však ojediněle dojde k nějakému nedorozumění, nedokážeme to bohužel ovlivnit. K výběru máme poměrně dost možností přepravy, aby si každý mohl vybrat dle svých preferencí. S přátelskými pozdravy, zákaznická podpora Kování shop.