Vše ok.
Byl jsem spokojen.
Skvěle, děkuji.
Přijemné, milé vystupování.
- Pecka přístup, precizně zabaleno
- Už dávno som nezrealizovala tak super rýchly a pohodlný online nákup. Objednávka bola do 5 min.potvrdená a do 20 min.odoslaná. Všetko dorazilo v poriadku a ešte s malým darčekom.,ktorý deti neskutočne potešil. Ďakujeme.
Skvělá komunikace a rychlost dodání zboží.Balíček přišel i s dárečkem k nákupu:).
Líbila se mi rychlost předání na Zásilkovnu a celkově hladký průběh od výběru na e-shopu až po doručení do samoobslužného boxu.
- Rychlé a kvalitně zabalené
- Rychlé dodání zboží
- Vždy malý tématicky dárek k objednávce
Objednané zboží došlo okamžitě druhý den, nevěřila jsem svým očím. Zboží bylo řádně zabaleno a doručeno. Rozhodně neobjednávám naposledy, je to spolehlivý obchod.
- Velmi rychle dodani
Obchod probehl rychle a v poradku
flexibilita, vstřícnost
- Levnější než jinde a rychle dodani s dárkem navíc + kvalitně zabaleno
- rychlost
rychlé dodání
Velmi dobrá komunikace, rychlé doručení, bezpečně zabaleno. Dodáno v pořádku, zboží odpovídalo nabídce. Děkuji.
- Velmi rychlé dodání
- Velký výběr
- Kvalitní výrobky
Vše v pořádku, velmi rychlé dodání
- SUPER, vyřizovali i o svátcích.
- Čekala jsem dodání do 8.7., ale vybrala jsem špatnou zásilkovnu poblíž bydliště - v pátek měla Včela Na Rybníčku zavřeno, o víkendu nefunguje.
- Vnuk dostal hračku po narozeninách. Navíc sms přišla až v 15:59, tj hodinu před zavřením zásilkovny Včela.Příště vyberu zásilkovnu Bala na Otická Opava, která má nepřetržitě otevřeno denně do 21 hodin.
- NEDOPORUČUJI ZÁSILKOVNU VČELA NA RYBNÍČKU OPAVA!!!
- Výhoda - včas odesílají.
- Měli byste vyloučit nevhodné zásilkovny jako Včela Opava, které vám asi nedělají dobrou reklamu.
Výborný obchod.
Jen si vyberte také dobrou ZÁSILKOVNU s dlouhou otevírací dobou po celý týden.