Dodaci lhuta je ok,ceny ok,tragicka komunikace obchodu,reklamace resena az po urgenci a nevyresena.Obchod jsem zkousel a uz nikdy.Doporucuji zavedene a solidni obchodniky napr.Albi,Tlama,Imago atd.ti jsou uplne jinde.
Zaplaceno 6.3. Dnes 12.3 bez zboží,výmluvy na nemocný personál.
Objednavala som 24.1.2024, potrebovala som tovar 30.1.2024, dnes 31.1.2024 ho ešte nemám a bohužiaľ už ani nepotrebujem. Hlavne že zasielajú obratom a poštovné bolo vyššie ako suma za tovar.
- Neukázali Album otevřené,Přišlo Mi malé
Reakce obchodu Kouzelné Hry
Velice nás mrzí vaše negativní recenze. Bohužel ne vždy dostáváme fotky otevřeného alba od dodavatele. V takovýchto případech se vždy ale snažíme specifikovat vlastnosti produktu v názvu a i v popise produktu.
Pokud se ale i přesto stane, že nejste s dodaným produktem spokojený (a to z jakéhokoliv důvodu) - je vždy lepší nás nejdříve kontaktovat a situaci vyřešit s námi. V tomto případě bychom na naše náklady album přijali zpět a situaci vyřešili tak, abyste byl co nejvíce spokojený. To stále platí, takže pokud byste nás chtěl kontaktovat, tak nám napište na [email protected] nebo zavolejte na telefonní číslo +420 771 170 091 a společně se dopracujeme k tomu, abyste měl doma takové album, jaké si přejete.
Za Kouzelné hry, Tomáš -
Bohužel, balik skončil někde v zásilkovne na depu. Nikdo mi není schopný říct, kdy ho dostanu.
Reakce obchodu Kouzelné Hry
Dobrý den, mrzí nás vaše negativní recenze, protože chyba opravdu nevznikla na naší straně a neměli jsme nejmenší šanci ji ovlivnit. Jak píšete přímo v recenzi, balík ztratila Zásilkovna a nemůže jej najít – my už týden v kuse každý den řešíme, co se s balíkem stalo. Věřím také, že jste o všem byl informován a chápete, že Kouzelné hry nemohou zasahovat do přepravy ani skladů Zásilkovny, kterou jste si zvolil jako dopravce. Mrzí nás, že podle naší komunikace jste si vědom, že chyba nevznikla na naší straně, a přesto jste se rozhodl takto „pomstít“ Kouzelným hrám s e-mailem, že „bohužel pro nás“ už zásilku už nebudete přebírat. Jsme ale otevřeni zpětné vazbě a pokud Vás napadne, co jsme měli udělat lépe, než odeslat zásilku podle vaší objednávky a informovat o tom, co se děje, dejte nám vědět – e-mail na nás máte.
Za Kouzelné Hry, Jakub -
Objednáno skladové zboží, zaplaceno dopředu. Zboží nedodáno do týdne, byl to dárek, takže velká nespokojenost s obchodem.
- Dostal jsem jiné zboží než bylo vyobrazeno v e shopu.
nem jöt meg teljesen máshova viték ki nem házhoz
- široký sortiment
- rychlé dodání
- směšně vysoké ceny
- špatná komunikace
Rychlé jednání a doručení. V balení i malý dáreček, který mého syna také moc potěšil....děkuji. Naprostá spokojenost s nákupem a služby tohoto e-shopu rád opět využiji.Doporučuji.
Dobrý den, Michale,
děkujeme za recenzi a doporučení, bohužel však asi překlikem „nedoporučujete obchod“. Pokud si najdete chvilku, zkuste, prosím, hodnocení upravit :).
Moc děkujeme,
Jakub, Kouzelné hry -
The products you ordered have not been received to date. That’s why I need to get another Christmas present.
Good afternoon,
unfortunately the whole situation was not caused by us, rather by the delivery company (https://tracking.packeta.com/en/?id=4802097735). The shipment was posted on 6th, which was next day after you've made the order. Sorry for your experience.
Kind regards
Jakub, Kouzelné hry / Varazslatosjatekok.hu