- Neukázali Album otevřené,Přišlo Mi malé
Reakce obchodu Kouzelné Hry
Velice nás mrzí vaše negativní recenze. Bohužel ne vždy dostáváme fotky otevřeného alba od dodavatele. V takovýchto případech se vždy ale snažíme specifikovat vlastnosti produktu v názvu a i v popise produktu.
Pokud se ale i přesto stane, že nejste s dodaným produktem spokojený (a to z jakéhokoliv důvodu) - je vždy lepší nás nejdříve kontaktovat a situaci vyřešit s námi. V tomto případě bychom na naše náklady album přijali zpět a situaci vyřešili tak, abyste byl co nejvíce spokojený. To stále platí, takže pokud byste nás chtěl kontaktovat, tak nám napište na [email protected] nebo zavolejte na telefonní číslo +420 771 170 091 a společně se dopracujeme k tomu, abyste měl doma takové album, jaké si přejete.
Za Kouzelné hry, Tomáš -
Byl jsem spokojen.
Skvěle, děkuji.
Přijemné, milé vystupování.
- Pecka přístup, precizně zabaleno
- Už dávno som nezrealizovala tak super rýchly a pohodlný online nákup. Objednávka bola do 5 min.potvrdená a do 20 min.odoslaná. Všetko dorazilo v poriadku a ešte s malým darčekom.,ktorý deti neskutočne potešil. Ďakujeme.
Skvělá komunikace a rychlost dodání zboží.Balíček přišel i s dárečkem k nákupu:).
Líbila se mi rychlost předání na Zásilkovnu a celkově hladký průběh od výběru na e-shopu až po doručení do samoobslužného boxu.
- Rychlé a kvalitně zabalené
- Rychlé dodání zboží
- Vždy malý tématicky dárek k objednávce
Objednané zboží došlo okamžitě druhý den, nevěřila jsem svým očím. Zboží bylo řádně zabaleno a doručeno. Rozhodně neobjednávám naposledy, je to spolehlivý obchod.
- Velmi rychle dodani
Obchod probehl rychle a v poradku
flexibilita, vstřícnost
- Levnější než jinde a rychle dodani s dárkem navíc + kvalitně zabaleno
- rychlost
rychlé dodání
Velmi dobrá komunikace, rychlé doručení, bezpečně zabaleno. Dodáno v pořádku, zboží odpovídalo nabídce. Děkuji.
Bohužel, balik skončil někde v zásilkovne na depu. Nikdo mi není schopný říct, kdy ho dostanu.
Reakce obchodu Kouzelné Hry
Dobrý den, mrzí nás vaše negativní recenze, protože chyba opravdu nevznikla na naší straně a neměli jsme nejmenší šanci ji ovlivnit. Jak píšete přímo v recenzi, balík ztratila Zásilkovna a nemůže jej najít – my už týden v kuse každý den řešíme, co se s balíkem stalo. Věřím také, že jste o všem byl informován a chápete, že Kouzelné hry nemohou zasahovat do přepravy ani skladů Zásilkovny, kterou jste si zvolil jako dopravce. Mrzí nás, že podle naší komunikace jste si vědom, že chyba nevznikla na naší straně, a přesto jste se rozhodl takto „pomstít“ Kouzelným hrám s e-mailem, že „bohužel pro nás“ už zásilku už nebudete přebírat. Jsme ale otevřeni zpětné vazbě a pokud Vás napadne, co jsme měli udělat lépe, než odeslat zásilku podle vaší objednávky a informovat o tom, co se děje, dejte nám vědět – e-mail na nás máte.
Za Kouzelné Hry, Jakub -
- Velmi rychlé dodání
- Velký výběr
- Kvalitní výrobky
Vše v pořádku, velmi rychlé dodání