Jako přihlášený uživatel máte možnost nastavit si zobrazení Heureky.

• Komunikace, rychlost dodání
    • Přes dvojité balení a výplň mezi krabicemi, přišlo zboží částečně poškozené. Patrně již poškozené zabaleno. Opravil jsem svépomocí.
    • Cena

Dobrý den, pane Petře,

moc děkujeme za vaši zpětnou vazbu! Jsme rádi, že jste byl spokojen s naší komunikací a rychlostí dodání.

Omlouváme se za vzniklé poškození během přepravy. Zboží bylo před odesláním pečlivě zkontrolováno a odesláno v pořádku, ale vzhledem k tomu, že nejde o první případ poškození při přepravě přes Českou poštu, budeme vážně zvažovat změnu přepravce, například na PPL nebo GLS, aby se takové situace už neopakovaly.
    Ještě jednou se omlouváme za komplikace a děkujeme za pochopení.

S pozdravem a přáním hezkého dne Jiří Boháč

Byla jsem moc spokojená, jen není nikde uvedeno, že jsou hodinky vodotěsné. Mám je jako dárek, tak doufám, že až s nimi vleze do vany, nenatece jí do nich voda!

Dobrý den, paní Anno,

moc Vám děkuji za objednávku hodinek a také za hodnocení, které jste nám udělila. Jsem moc rád, že jste byla s nákupem spokojená.

Vaše vybrané hodinky vodotěsné nejsou, ale pouze vlhkotěsné. Úroveň vodotěsnosti je uvedená v popisku u každých hodinek. U Vámi vybraných byla uvedená vodotěsnost 30M, což je dostačující odolnost maximálně na mytí rukou nebo nádobí a nebo když s hodinkami zmoknete.
    Před samotným nákupem jste se mě dotazovala emailem, kde jsem Vám sdělil, že hodinky vodotěsné nejsou.

Pokud byste si přála hodinky vodotěsné, je třeba vybrat hodinky s vodotěsností minimálně 50M, lépe však 100M.

Děkuji za pochopení a přeji hezký den.

S pozdravem Jiří Boháč

Vše proběhlo ok

• Rychle doručení
    • Hodinky casio DW 5000R :-)

maximálně jsem spokojený s obchodem.

perfektní jednání .

Vše v pořádku.

• nic

• Rychlost dodání, zboží v perfektním stavu

• Byli mi doručeny jiné hodinky,než jaké jsou vyobrazeny,ochota prodávajícího,byla na bodě,mrazu.......

Reakce obchodu Koupim-hodinky.cz

ještě jednou Vám moc děkuji za objednávku a take za hodnocení, které jste nám udělil.

Moc mě mrzí, že jste nespokojen, ale upřímně tomu nerozumím.
    Nepatří Vaše hodnocení jinému e-shopu?
    Vždyť jsem s Vámi vše ihned mailem i telefonicky řešil, pokaždé jsem Vám vyšel vstříc, hodinky vyměnil, tak jak jste si přál, peníze vrátil obratem... Hodinky, které jste si nakonec vybral už nosíte a ani náznakem jste mi nedal vědět, že jste si snad přál jiné. Vše jsem kontroloval a byly Vám skutečně odeslány hodinky, které jste si objednal.

Pokud opravdu cítíte z naší strany jakékoliv pochybení, ozvěte se prosím, jsem připraven vše dořešit k Vaší úplné spokojenosti.

Děkuji a přeji hezký den.

Jiří Boháč

bez jakých koliv problémů doručeno velmi rychle plně doporučuji

• Rychlý a pohodový obchod

• velký výběr zboží, různé druhy, dá se opravdu vybrat a v dobré cenové relaci

Rychlé vyřízení objednávky, slušné jednání

• Jsem spokojen
    • Vše brzy dorszilo

Rychlé dodání, vše v pořádku! Doporučuji.

• Rychlé dodání

xxxx