xxxx
- spoko
Krásne zabalené
Perfektní spolupráce .....
- Absolutně nejlepší internetový obchod, ze kterého jsem kdy zboží objednávala. Tak rychle vyřízenou objednávku jsem ještě neměla.
- Rychlost dodání
Naprostá spokojenost
Dobře zabaleno, rychlé doručení.
- Rychlé jednání
Již třetí nákup hodin. Vše proběhlo profesionálně k naši spokojenosti. Nakoupené zboží kvalitní a spolehlivé.
Reakce obchodu Koupim-hodinky.cz
děkujeme za Vaše hodnocení a za to, že jste nám opět dali důvěru při Vašem třetím nákupu. Jsme velmi rádi, že jste spokojeni s kvalitou našich produktů i s rychlostí a profesionalitou našeho jednání. Spokojenost našich zákazníků je pro nás prioritou, a proto nás těší, že se k nám opakovaně vracíte.
Děkujeme za Vaši přízeň a těšíme se na další spolupráci!
S pozdravem Jiří Boháč -
rychlost vyřízení, zboží dobře zabalené
Komunikace,dodání,výrobek-vše na jedničku!
- v tomto případě zboží, které se jinde koupit nedalo
- rychlé vyřízení
- vstřícnost
- snaha o osobní přístup
Obchod jsem neznal, ale způsob prezentace i kladné recenze a také zboží, které jsem v danou chvíli nikde jinde v ČR nenašel, rozhodly. A jsem spokojený. Majitel se snaží o osobní přístup a umí člověku vyjít vstříc. Takový přístup se mi líbí a obchod mohu s čistým svědomím doporučit.
Reakce obchodu Koupim-hodinky.cz
moc děkujeme za Vaše krásné hodnocení a za to, že jste si vybrali právě náš obchod. Velmi si vážíme Vaší důvěry, obzvlášť když jsme pro Vás byli noví. Snažíme se vždy nabídnout nejen kvalitní zboží, ale i osobní přístup, a jsme rádi, že jste to ocenil. Váš názor je pro nás důležitý a těší nás, že jste spokojený. Ještě jednou děkujeme za doporučení a těšíme se na případnou další spolupráci!
- Spokojenost
komunikace výborná, velmi rychlé dodání, doporučuji
Objednáte zboží co je skladem, zaplatíte a ejhle hodinky nejsou.
Dobrý den, pane Jiří,
ještě jednou Vám moc děkuji za objednávku dětských hodinek a také za Váš čas, který jste věnoval na hodnocení nákupu. Velmi mě potěšilo, že jste si pro nákup vybral právě náš eshop.
O to více mě mrzí, že se nám objednávku nepodařilo dokončit a dodat Vám objednané hodinky. Za tuto skutečnost se Vám moc omlouvám. Hodinky, u kterých máme uvedenou dostupnost SKLADEM máme skutečně vždy skladem, u Vámi vybraných byla dostupnost na objednávku.
Nicméně doufám, že jste alespoň ocenil bleskové vrácení peněz zpět na Vaši kartu okamžitě po stornování objednávky.
Ještě jednou děkuji a přeji hezký a pohodový předvánoční čas.
- vyřízeno obratem
- pečlivě zabaleno
- skvělá komunikace
Naprostá spokojenost
- Velký výběr
- Solidní ceny
- Bleskové doručení
- Úctyhodné jednání, rychlé doručení, stoprocentní spokojenos.Doporučuji.
DOPORUČUJI