akorát

• rychlé doručení
    • velký výběr

• Vše OK. Bezproblémové a rychlé vyřízení i v předvánočním čase. Vyzvednutí na prodejně. V Kosmasu jsem využil dárkové poukazy, které mi proplatili v práci přes FKSP.

Přehledná nabídka, jednoduché objednání a spolehlivé doručení. Takže vše Ok.

Rychlé doručení, příjemná a milá obsluha na prodejně

• Rychlé jednání

• velký výběr
    • nic

doporučuji

• Široký sortiment
    • Delší doba dodání (1 týden)

Už neobjednám, zboží jsem objednala, zaplatila a čekala… teprve když uběhlo hodně dní a stále se ni nedělo jsem napsala, co se teda děje, no odpověď obchodu, že Zásilkovna udělala nějakou chybu a že teda už to budou mít a doručí..

Rychlé a spolehlivé

• Zboží jsem potřeboval mít do 13.12., podle údajů při objednání to tak mělo s rezervou být. V záznamech u objednávky na webu měli, že to 8.12. předali Zásilkovně. Když to 13.12. nedorazilo pak mě při telefonátu tvrdili, že zboží odešlo včas a je to někde v Zásilkovně. Zásilkovna ale žádné údaje o předání zásilky neměla. 17.12. jsem znovu volal do Kosmasu, ale několikrát mi hned položili telefon. Nakonec zásilka byla 17.12. od Kosmasu avízována Zásilkovně a 18.12. předána k přepravě. Takže už nikdy zde nic kupovat nebudu.

Odeslání zboží trvalo 11 dní.

• Vše proběhlo bez problémů a rychle

Ok

• Na prodejně jsem si knihu nemohl prohlédnout, protože je to prý z internetového obchodu. Paní v prodejně mi úžasným způsobem sdělila, že způsobuji frontu, při tom, když mi její kolegyně vysvětlovala, jak mohu knihu vrátit - odstoupit od smlouvy. Zřejmě si paní dostatečně neuvědomuje, co znamená péče o zákazníka.

Výhoda prodejní doba již od 8.hodiny

Rychlé vyřízeni a příjemný personál

Vše v pořádku

• Velky vyber titulu
    • Bezproblemove nakupovani

Velmi pomalé.
    Musel jsem změnit místo dodání.
    Na původním byla po té době dovolená.