akorát
- rychlé doručení
- velký výběr
- Vše OK. Bezproblémové a rychlé vyřízení i v předvánočním čase. Vyzvednutí na prodejně. V Kosmasu jsem využil dárkové poukazy, které mi proplatili v práci přes FKSP.
Přehledná nabídka, jednoduché objednání a spolehlivé doručení. Takže vše Ok.
Rychlé doručení, příjemná a milá obsluha na prodejně
- Rychlé jednání
- velký výběr
doporučuji
- Široký sortiment
- Delší doba dodání (1 týden)
Už neobjednám, zboží jsem objednala, zaplatila a čekala… teprve když uběhlo hodně dní a stále se ni nedělo jsem napsala, co se teda děje, no odpověď obchodu, že Zásilkovna udělala nějakou chybu a že teda už to budou mít a doručí..
Rychlé a spolehlivé
- Zboží jsem potřeboval mít do 13.12., podle údajů při objednání to tak mělo s rezervou být. V záznamech u objednávky na webu měli, že to 8.12. předali Zásilkovně. Když to 13.12. nedorazilo pak mě při telefonátu tvrdili, že zboží odešlo včas a je to někde v Zásilkovně. Zásilkovna ale žádné údaje o předání zásilky neměla. 17.12. jsem znovu volal do Kosmasu, ale několikrát mi hned položili telefon. Nakonec zásilka byla 17.12. od Kosmasu avízována Zásilkovně a 18.12. předána k přepravě. Takže už nikdy zde nic kupovat nebudu.
Odeslání zboží trvalo 11 dní.
- Vše proběhlo bez problémů a rychle
Ok
- Na prodejně jsem si knihu nemohl prohlédnout, protože je to prý z internetového obchodu. Paní v prodejně mi úžasným způsobem sdělila, že způsobuji frontu, při tom, když mi její kolegyně vysvětlovala, jak mohu knihu vrátit - odstoupit od smlouvy. Zřejmě si paní dostatečně neuvědomuje, co znamená péče o zákazníka.
Výhoda prodejní doba již od 8.hodiny
Rychlé vyřízeni a příjemný personál
Vše v pořádku
- Velky vyber titulu
- Bezproblemove nakupovani
Velmi pomalé.
Musel jsem změnit místo dodání.
Na původním byla po té době dovolená.