• Poradenství

Obchod poskytuje skvělý servis ve formě poradenství při výběru zboží, špatně vybranou velikost kosile bez problemu vyřeší. Naprostá spokojenost.

• Velmi oceňuji starostlivost obchodníka o správnou volbu velikosti košile, kterou zákazník objedná. Po telefonické konzultaci, voláno ze strany obchodníka, velikost košile upřesněna. Velmi vstřícný přístup směrem k zákazníkovi.

• Naprosto úžasné.. Komunikace o velikosti...
    • Jsem spokojen. Rozhodně už mám řešení nakupování košil na webu
    • Za mne není

• Individuálny prístup k zákazníkovi.

Rýchle dodanie, profesionálne poradenstvo.

výborná komunikace

Skvělá komunikace obchodu. Naprosto ojedinělá. Obával jsem se nákupu bez zkoušení, ale to opravdu není potřeba. Zavolají a ve všem rádi pomohou.
    Teď mě jen mrzí kolik času jsem vyplýtval hledáním kamenného obchodu. :) Příště nakoupím rovnou na tomto eshopu. Tady bych dal klidně 10 z 5 hvězdiček.

• naprostá spokojenos
    • rychlá komunikace obchodu

Velká spokojenost

Veľmi dobrý prístup k zákazníkovi.

• Spoľahlivosť

• Košile jinde nenakupuji ,skvělý obchod ,když si nevím rady po telefonu ochotně poradí , nakupuji už pro tři chlapy a s košilemi naprosto spokojený a já taky ,doporučuji

• Perfektní servis. Majitel mě aktivně kontaktoval s doporučením lepší varianty košile. Nakupuji opakovaně.

Osobní přístup. Kontrola objednávek. Poradenství.

Samé kladné zkušenosti, včetně příspěvku nadaci Dobrý anděl.
    Vynikající pomoc a komunikace při výběru košil.

• Vysoce nadstandardní spolupráce!

seriozny predaj

Úžasný vstřícný, osobitý a profesionální přístup k zákazníkovi. Objednáváme si zde zboží již několik let

• Velmi kvalitní košile, které v tomto obchodu nakupuji již více než 10 let, Obchod mohu jenom doporučit, kdo hledá kvalitu a seriózní jednání.

• Všem doporučuji, velice vstřícné a profesionální jednání. Kvalitní služby i nabízené zboží.

Přehledné stránky, rychlá dodávka zboží.