Na obrázku pěkné koše, ve skutečnosti NE.

• zboží přišlo zničené

• Zboží dobře zabaleno

Komunikace typu objednáno a pak odesláno. Dlouhá doba dodání u zboží které je skladem. Objednaná rohož za mostel, měla být silná. Chtěl bych vidět tu o má být klasická. Ta musí mýt sílu papíru. Na druhou stranu až na tu sílu materiálu je rohož pevná a působí kvalitním dojmem. Nechci obchod hanit, jen píšu svoje zkušenosti.

• Zboží dorazilo rychle
    • Výška produktu neodpovídá realitě!! Koš se mi měl zcela přesně vejít pod umyvadlo a jelikož je vyšší, nedám ho tam.

• tuto ptačí budku určitě vytvořil žák 5.třídy,-hrůza.Již nikdy.

Objednávku u Vás nikdy...

Reakce obchodu Košíkárna.cz

Mrzí nás, že zboží, které jste zakoupila v našem obchodě - Ptačí budka dřevěná - nenaplnilo Vaše představy. Z Vaší recenze bohužel nepoznáme, kde se stala chyba.

Pan mi řekl ze bude odeslané zboží objednávka trvala cca 10 dni rolety jinak ok

Paní Veverková,
    rolety jste si v našem obchodě objednala ve čtvrtek 20.5. odpoledne se žádostí, aby Vám byly doručeny ve čtvrtek 27.5. nebo v pátek 28.5., kdy budete pobývat na chatě. Rolety jsme Vám proto odeslali v úterý 25.5. a převzala jste si je 27.5. - viz zde: https://www.postaonline.cz/trackandtrace/-/zasilka/cislo?parcelNumbers=DR4883536605M
    Košíkárna.cz

• Neni zverejnene č.t.,iny kontakt neni a na mail absolutne nereaguju.

Paní Anno,
    těší nás, že Vás zaujalo zboží nabízené naším internetovým obchodem Košíkárna.cz. Jak jsme Vás však informovali emailem
    (na který jste nám také odpověděla), zboží bohužel nezasíláme do zahraničí (tedy ani na Slovensko).
    V případě jakýchkoliv dotazů nás můžete kontaktovat na emailové adrese [email protected].
    Košíkárna.cz

nedodali, neozvali se... Možná teprve pěstují bambus na výrobu ?

Reakce obchodu Košíkárna.cz

Objednávka nebyla odeslána, protože zákazník ji předem zrušil.
    Košíkárna.cz

Zboží mi doposud nebylo doručeno, i když balíkovna převzala zboží před deseti dny (10.3.2021)

Reakce obchodu Košíkárna.cz

Tento stav bohužel nemá nic společného s naším obchodem. Zákazník zboží objednal 9.3. v odpoledních hodinách, dopravci - České poště - jsme zboží předali hned následující den 10.3.
    Jak jsme se u dopravce - České pošty - informovali, je zpožděné dodání některých zásilek v posledních dnech způsobeno PANDEMIÍ KORONAVIRU, konkrétně výpadkem (nemoc, karanténa) značné části zaměstnanců na třídících centrech.

Česka pošta ani po čtrnacti dnech nedodala zbozi

Reakce obchodu Košíkárna.cz

Objednané zboží jsme předali dopravci - České poště - druhý pracovní den po jeho objednání.
    Podle informací pracovníka České pošty byl před týdnem učiněn neúspěšný pokus o doručení zásilky - adresát nebyl zastižen. Zásilka byla následně uložena na poště. Na žádost zákazníka bude zásilka znovu doručena.

• Jeden košík byl poškozen

nekvalitní zboží, po dvou užití dále nepoužitelné

Zboží - ptačí budka , poslali snad tu nejhorší budku jakou měli na skladě. Pokud jsou všechny takové tak je to smutné. Neohoblovaná , chlupatá, bez použití smirku, no lajdácká práce za ty peníze.

Zboži neodpovídá ceně. Je to předražené.

Reakce obchodu Košíkárna.cz

Zákaznice zakoupila prostírání z mořské trávy o průměru 25 cm za 49,- Kč, za dopravu zaplatila 59,- Kč.