- Široký sortiment
- Přehledný e-shop
- Kvalitní zboží
Potřebovali jsme materiál pro specifické využití a tak jsme požádali o osobní konzultaci. Perfektní a vstřícné jednání, odborné poradenství, vzorníky materiálů... vše super. Děkujeme.
Pěkný den, Evo,
děkujeme za krásnou a podrobnou recenzi! Moc nás těší, že jste byli spokojeni nejen s naším sortimentem a e-shopem, ale především s osobní konzultací a odborným poradenstvím.
Právě individuální přístup a pomoc s výběrem vhodného materiálu pro konkrétní použití jsou pro nás velmi důležité. Jsme rádi, že vám vzorníky i naše zkušenosti pomohly najít to správné řešení.
Tým KORTEXIN -
- rychlé vyřízení objednávky, super spolupráce, dopravce volal před doručením
Reakce obchodu KORTEXIN
Děkujeme za skvělou recenzi a 100% hodnocení! Moc nás těší, že jste byli spokojeni s rychlostí vyřízení objednávky i celkovou spoluprací.
Jsme rádi, že vše proběhlo hladce a zásilka dorazila hned následující den. Děkujeme za doporučení a budeme se těšit na vaši další objednávku!
Tým KORTEXIN -
- Skvělá nabídka,cena, popis, rozmanitost barev, vlastností látek,...
Reakce obchodu KORTEXIN
Děkujeme za krásné hodnocení a 100% doporučení! Moc nás těší, že jste ocenili naši nabídku, ceny i podrobné informace o jednotlivých materiálech.
Snažíme se mít co nejširší výběr látek v různých barvách a vlastnostech, aby si u nás každý mohl vybrat materiál podle svého konkrétního využití.
- Výborná domluva a ochota řešit problém. Děkuji
Reakce obchodu KORTEXIN
Děkujeme za krásné hodnocení a 100% doporučení! Moc nás těší, že jste ocenili naši komunikaci a ochotu najít řešení.
Vždy se snažíme udělat maximum pro to, aby vše proběhlo k vaší spokojenosti – i když se objeví nějaký problém nebo nečekaná situace.
Tým KORTEXIN -
Nakupuji ve vaší firmě už několik let a vždy jsem byla maximálně spokojená.
Pěkný den, Ilono,
děkujeme za krásné hodnocení a především za vaši dlouholetou důvěru! Moc si vážíme toho, že se k nám opakovaně vracíte a že jste byla s našimi službami po celou dobu spokojená.
Taková zpětná vazba je pro nás velkou motivací. Děkujeme, že jste s námi, a budeme se těšit na vaše další objednávky!
Tým KORTEXIN -
Stručná a efektivní komunikace, rychlé odeslání.
Reakce obchodu KORTEXIN
Děkujeme za skvělé hodnocení! Těší nás, že jste ocenili rychlou a efektivní komunikaci i rychlé odeslání objednávky.
Tým KORTEXIN -
Seriózní přístup, všem doporučuji.
Pěkný den, Honzo,
děkujeme za 100% hodnocení a doporučení! Moc si vážíme vaší důvěry a těší nás, že jste ocenili náš seriózní a spolehlivý přístup.
Budeme se těšit na vaši další objednávku!
Výborná komunikace, rychlé dodání
Reakce obchodu KORTEXIN
Děkujeme za krásné hodnocení! Těší nás, že jste ocenili naši komunikaci a rychlé dodání.
Tým KORTEXIN -
- Kvalitní materiál rychlá dodávka zboží
Pěkný den, Robe,
děkujeme za skvělé hodnocení! Moc nás těší, že jste byli spokojeni s kvalitou materiálu i rychlostí dodání.
Tým KORTEXIN -
- Velmi dobré.Dodani druhý den.
Pěkný den, Jano,
děkujeme za krásné hodnocení! Těší nás, že jste byli spokojeni s našimi službami a především s rychlostí dodání.
Tým KORTEXIN -
- Výborně vyřízeno na druhý den doma
Reakce obchodu KORTEXIN
Děkujeme za skvělé hodnocení! Jsme rádi, že vše proběhlo rychle a bez komplikací a že jste měli objednávku už druhý den doma.
Tým KORTEXIN -
Vše v pořádku. Hned druhý den po objednání nachystáno k vyzvednutí.
Pěkný den, Petro,
děkujeme za skvělé hodnocení! Těší nás, že vše proběhlo v pořádku a objednávku jste měli připravenou k vyzvednutí už druhý den.
Tým KORTEXIN -
- kvalitní materiál a velmi rychlé dodání
Reakce obchodu KORTEXIN
Děkujeme za skvělé hodnocení! Moc nás těší, že jste byli spokojeni s kvalitou materiálu i rychlostí dodání.
Rychlost, ochota
Reakce obchodu KORTEXIN
Děkujeme za skvělé hodnocení! Moc nás těší, že jste ocenili naši rychlost a ochotu.
Tým KORTEXIN -
- Rychlé dodání, všechno v pořádku.
Reakce obchodu KORTEXIN
Děkujeme za skvělé hodnocení! Jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku a že jste byli spokojeni s rychlostí dodání.
Tým KORTEXIN -
- Rychlost dodávky, přehledné, bez připomínek.
Pěkný den, Aleši,
děkujeme za skvělé hodnocení! Těší nás, že jste ocenili rychlost dodání i přehlednost našeho e-shopu a že vše proběhlo bez připomínek.
- Nakupuji pravidelně naprostá spokojenost
Reakce obchodu KORTEXIN
Děkujeme za krásné hodnocení! Moc si vážíme toho, že u nás nakupujete pravidelně a že jste s našimi službami dlouhodobě naprosto spokojeni.
Děkujeme za vaši důvěru a věrnost. Budeme se těšit na další objednávky!
Tým KORTEXIN -
- Skvělé produkty, velký výběr, skvělá komunikace, rychlost dodání,...
Skvělé produkty, velký výběr, skvělá komunikace, rychlost dodání,...
Pěkný den, Leenkko,
děkujeme za skvělé hodnocení! Moc nás těší, že jste ocenili kvalitu našich produktů, široký výběr i naši komunikaci a rychlost dodání.
Taková zpětná vazba je pro nás velkou motivací. Děkujeme za důvěru a budeme se těšit na další spolupráci!
Naprosto v pořádku vše
Pěkný den, Lukáši,
děkujeme za krásné hodnocení! Jsme rádi, že vše proběhlo naprosto v pořádku a byli jste spokojeni s našimi službami.
Tým KORTEXIN -
- vyborne jednani rychle doruceni ochota
Reakce obchodu KORTEXIN
Děkujeme za skvělé hodnocení! Moc nás těší, že jste ocenili příjemné jednání, ochotu a rychlé doručení.
Tým KORTEXIN