• Rychlé doručení

• Rychlost
    • Nic

• Rychlé zpracování objednávky
    • Výběr

Vše proběhlo v pořádku, jen dopravce nevěděl, kde zásilka je

Reakce obchodu Kontaktní.cz

děkujeme Vám za zpětnou vazbu.
    Jsme rádi, že Váš nákup proběhl v pořádku. Mrzí nás však, že jste měla potíže s doručením zásilky. Dle kontroly objednávky jsme zjistili, že dopravce zásilku chybně doručil na jiné expediční depo. Vše se však vyřešilo a zásilka Vám byla doručena.
    Děkujeme Vám za pochopení a budeme se těšit na Vaši další objednávku.
    Hezký den.

• V sobotu objednáno, v pondělí doručeno na výdejní místo. Super
    • Nic

• Oceňuji rychlost dodání.

• Vse je v poradku.

• Velmi rychlé doručení
    • Cena

Objednaný tovar mi bol ihneď odoslaný a doručený v poriadku. Písané skladom, bolo naozaj skladom, čo v prípade jedného druhu šošoviek nie je vždy pravidlom na iných eshopoch.

• V sobotu objednáno,pondělí doručeno.Skvělé

velký výběr zboží, lehké vyhledávání na internetu, rychlé dodání

• Rychlé dodání, dobrá cena

Vše v pořádku.
    Rychlé dodání.
    Dobrá cena.

Vše bylo v pořádku.

• Velký výběr a rychlost doručení.

Kupuji zde opakovaně, protože mají dobré ceny, bezproblémové a rychlé dodání. Jsem celkově s tímto obchodem spokojena a mohu doporučit.

• Vzala jsem si dioptrie, které mám mít a nevidím přes ně. Vidím hůř než bez brýlí.

Po téhle zkušenosti už si zde žádné nekoupím.

Reakce obchodu Kontaktní.cz

děkujeme Vám za zpětnou vazbu.
    Je nám líto, že Vám objednané kontaktní čočky nevyhovují. Správně byste však měla mít čočky před nákupem na internetu vybrané a odborně aplikované očním specialistou. Ten vezme v potaz parametry Vašich očí, Vaše potřeby a preference a dle toho zvolí vhodné čočky. Na základě zkoušky pak může upravit korekci nebo doporučit jiné čočky. Na kvalitu korekce zraku kontaktními čočkami má vliv spousta věcí - např. materiál, z kterého jsou čočky vyrobeny, optika čoček nebo velikostní parametry. Pokud třeba nezvolíte správně velikostní parametry, může čočka oko "škrtit" nebo v něm naopak "plavat" a korekce zraku zkrátka nebude dobrá.
    Dle kontroly objednávky jsme zjistili, že jste si objednala čočky TopVue. Tyto čočky disponují službou Garance vrácení peněz. Splňujete-li podmínky služby, můžete nám čočky vrátit a nepřijdete o svou investici. Veškeré informace o službě naleznete na našem webu nebo Vám rádi poradíme na Zákaznické lince.
    Děkujeme Vám za pochopení a prozatím Vám přejeme hezký den.