• velmi rychlé dodání

• Rychlé odeslání zboží
    • Tabulka velikostí neodpovídá realitě
    • Na e-mail nikdo nereaguje
    • Zboží, které jsem vracela, leží 6 dní na výdejním místě zásilkovny a dosud si ho nikdo nevyzvedl

Objednala jsem pánské kraťasy velikosti XL. Dodané byly rychle, bohužel velikost odpovídá velikosti S. Na zaslaný e-mail nikdo nereagoval. Kraťasy jsem vrátila, již 6 dní leží na výdejním místě zásilkovny a dosud si balík nikdo nepřevzal. Hlavně že mám vyplnit dotazník spokojenosti...

Reakce obchodu KOLOR

Dobrý den, celý minulý týden jsme stěhovali prodejnu na novou adresu. Chtěli jsme k tomu využít svátků, kdy je více volna. Všechny zásilky jsme dnes vyzvedli. Takže v těch 6 dnech jsou 4 dny volna a dnešní den. Dle OP máme na vyřešení 14 dní. A v mailu nebyla ai jedna otázka. Jen jste nás informovala, že kraťasy vracíte, tak jsem nepovažoval za nutné na mail reagovat.

Elektronický zvonek BRN je plastová hračka pro děti, zvuk není slyšet ani na pár metrů, jako zvonek na kolo nepoužitelné, jen vyhozené peníze, nic víc

Reakce obchodu KOLOR

Vážený pane, děkujeme za vaši recenzi, ale nepovažujeme ji za relevantní. Zvonků jsme prodali již vyšší desítky kusů a neměli jsme zatím jediný problém. U jednoho nebo dvou kusů byly vybité baterky, ale za ty my neručíme. Já sám tento zvonek používám ve městě na svém SingleSpeedu a nemám s ním problém i se slyšitelností. Můžete ho reklamovat a my prověříme, zda se náhodou nejedná o vadný kus. A pokud chcete něco hlasitějšího, tak se pohlédněte po kvalitních japonských kovových zvoncích Crane. Pokud chcete aby takto malý elektronický zvonek hulákal, tak to je jako byste chtěl dělat diskotéku přes repráky od počítače.

ok

Nekomunikují. Zboží po skoro 20 dnech nedodáno.

• Asistence při výběru kola. Příjemná komunikace.

Výborná komunikace a spolehlivost + rychlé doručení. Vřele doporučuji.

zatím jsem objednávku nedostal. Původně mělo být odesláno dnes. U objednaného zboží se zatím datum dodání posunuje. U některých položek se objevuje VYPRODÁNO. Tak uvidíme.

Reakce obchodu KOLOR

Děkujeme za vaši recenzi. To co se objevuje u objednaného zboží nemá na vaši objednávku žádný vliv. To automatická aktualizace pro budoucí objednávky. Bohužel nám jednu položku z vaší objednávky (blatník) nedodal včas dodavatel. Jinak bylo vše připraveno k odeslání včas dle zobrazených údajů v den vaší objednávky. A o slevu 14% také nepřijdete.
    Roman Kopřiva, KOLOR.cz

• Rychlé dodání, od 600 Kč doprava zdarma.
    • Vrácení zboží bez problémů
    • Barva klame, mnohdy přijde jiný odstín než nabízejí. Tentokrát to byly gripy.

Reakce obchodu KOLOR

Dobrý den, je to někdy těžké vyfotit produkt aby barva 100% odpovídala realitě. Ale taky se stává, že přijdou dvoje gripy od výrobce a mají trochu jiný odstín. Některé materiály vybledávají i na světle.

• Rychlost dodání
    • Výborná komunikace se zákazníkem
    • Dobré ceny
    • Solidní výběr zboží

Reakce obchodu KOLOR

Dobrý den, děkuju za vaši recenzi.
    Roman Kopřiva.

• rychlost

Skvělý obchod s neodolatelným zbožím. Tématická trička měla velký úspěch na Burčákovém pochodu, pro který byla pořízena. Mnohokráte děkuji za rychlé dodání. V neděli jsem objednala, v pondělí odesláno, v úterý doručeno - není co dodat... Děkuji a přeji hezké dny

Mohu jen doporučit! Pan Kopřiva je úžasný. V neděli jsem objednala, v pondělí odesláno a v úterý doručeno! Nakupuji opakovaně a určitě stránky KOLOR, budu dále sledovat!
    A.G.

• Mohu jen doporučit. Skvělé zboží, určitě nenakupuji naposled.

Zásilkovna - velmi pohodlné

• Trička jsou překvapivě dlouhá. Moc pěkná:-)

19.8. jsem objednával zboží, 24.8. jsem poslal email s dotazem v jakém stádiu je moje objednávka, 26.8. jsem stále bez produktu, bez jakékoliv odpovědi, ale přijde mi dotazník o spokojenosti?

Rychlost

• Dobrý komunikace, rychlá expedice

prodáváte čínské velikosti, vaše XXL neodpovídá ani českému M, nefunguje ani vaše tabulka velikosti.