No hlavní nevýhoda obchodu je ta, že už n e e x i s t u j e !!!

Reakce obchodu Kolonial.cz

děkujeme Vám za krásné hodnocení. Vězte prosím, že někdejší zaměstnance Koloniálu zhusta najdete i na Košíku, kde se rovněž snažíme pracovat tak, abyste se Vám u nás líbilo a abyste se k nám rádi vraceli.

Honza, zákaznická podpora

Bylo mi řečeno, že kurýr nikoho na adrese nezastihl. Jedná se přitom o business centrum s nepřetržitou recepční službou....

Reakce obchodu Kolonial.cz

mrzí nás, že Vaši objednávku provázely takové nepříjemnosti. Bohužel jsme v důsledku sloučení se společností Košík.cz byli nuceni některé objednávky zrušit. E-mail, který byl následně zákazníkům zasílán, byl automatický a byl pouze potvrzením o zrušení objednávky. Jeho obsah prosím neberte doslova.

Za Koloniál/Košík.cz

Strašný

Dobrý den, Jitko,

mrzí nás, že Vaši objednávku provázely takové nepříjemnosti. V důsledku sloučení Koloniálu se společností Košík.cz se vyskytlo několik nepříjemných systémových chyb, kterým se bohužel nepodařilo zabránit. Věříme, že se Vám u nás bude líbit a že se podobné nepříjemnosti nebudou opakovat.

Za Košík.cz
    Honza, zákaznická podpora

• zlá kvalita zeleniny a ovocia !

rozhodol som sa na nákup u Vás pretože som očakával lepšiu kvalitu zeleniny a ovocia ako štandartne nakupujem v supermarkete očakával som niečo extra a vo finále som bol sklamaný

Reakce obchodu Kolonial.cz

děkujeme Vám za hodnocení našich služeb. Mrzí nás, že jste s dodaným zbožím nebyl spokojen. Ve Vaší e-mailové schránce naleznete další informace.

Honza, zákaznická podpora

• Selection of organic food is very limited
    • Product payed for but not delivered (in the 2nd order)
    • Website is really difficult to navigate
    • Website that is not in english
    • Product were far from fresh. I had to trash several of the products I had bought.

Dear Mr,

thank you for your reply.

We are so sorry for copmlications about our websites and your order.

We hope for better days and our improvement.

Best regards
    Nikol, Kolonial.cz

Zelenina a ovoce bylo okoralé, staré.

Reakce obchodu Kolonial.cz

mrzí nás, že jste s našimi službami nebyli spokojeni. Ve Vaší e-mailové schránce najdete bližší informace.

• rychlé dodání
    • nabízí uplatnění slevy, která nejde použít
    • neumí po odeslání upravit objednávku
    • špatná komunikace

jednou to stačilo

Reakce obchodu Kolonial.cz

děkujeme Vám za zaslané hodnocení, nicméně nás velmi mrzí, že jste s našimi službami nebyl spokojen. Ve Vaší e-mailové schránce naleznete bližší informace.

1,5h zpozdeni a mrazene vyrobky byly rozmrazene. Ne diky

Reakce obchodu Kolonial.cz

mrzí mě, že se Váš nákup neobešel bez nepříjemností. V systému vidím, že kolegové s Vámi již celou věc probírali. Věřím tedy, že se podobná situace již nebude opakovat a že v případě další objednávky bude již vše přesně podle Vašich představ.

• Doručení až do domu
    • Neprifesionaluta, nespolehlivost, často poškozené zboží, nákupy nekopletní

Šetří čas, ale neprofesionální a nespolehlivý

Reakce obchodu Kolonial.cz

děkujeme Vám za zaslané hodnocení, nicméně nás velmi mrzí, že jste s našimi službami nebyla spokojena. Více informací naleznete ve Vaší e-mailové schránce.

Honza, zákaznická podpora

• Šetří čas, široký sortiment, možnost vybrat si čas dovozu.
    • Nemožnost vizuálního výběru zboží především u zeleniny,
    • ovoce a masa.
    • Doprava zboží pri vysokých denních teplotách.

Mam smiseny názor. Něco bylo výborné (pečivo, komunikace)
    Část byla průměrná a pak za vyloženě špatné pri nákupu bylo maso,
    které zapachalo.

Reakce obchodu Kolonial.cz

děkujeme Vám za zaslané hodnocení, ale mrzí nás, že jste s našimi službami nebyla spokojena. Více informací naleznete ve Vaší e-mailové schránce.

• Pohodlí nákupu.
    • Nekvalitní ovoce a zelenina, přichází nahnilé nebo rychle plesniví.

Koloniál je opakovaně nekvalitní, Rohlík diametrálně předražený, nejlépe po všech stránkách vychází znovu Košík.

Reakce obchodu Kolonial.cz

děkujeme za hodnocení našich služeb. Ve Vaší e-mailové schránce naleznete bližší informace.

Honza, zákaznická podpora

• Moc velke vozidlo - nezajelo by do dvora, proto sem musel vyjit ven a obejit cely dum.

Reakce obchodu Kolonial.cz

děkujeme Vám za Vaše hodnocení. Mrzí nás, že jste s našimi službami nebyl spokojen. S rozměrem našich aut bohužel nejsme prozatím schopni nic udělat, věřím ale, že do budoucna dojde v tomto ohledu k úpravám.

• Zadne
    • Polovina zbozi nedorazila. V nedeli v pred obedem je to dost neprijemne.
    • Dopravce, neprikjemny.

Reakce obchodu Kolonial.cz

děkujeme Vám za hodnocení našich služeb. Více informací najdete ve Vaší e-mailové schránce.

• dodání zdarma
    • kvalita potravin a zkažené maso

Znovu již u nich nakupovat nebudu. Za zkažené kuře sice vyplatili peníze zpět, ale ani zbytek surovin neměl velkou kvalitu např. zelenina začala hnít už za 3 dny a to se mi opravdu jinde zatím nikdy nestalo.

Reakce obchodu Kolonial.cz

děkujeme Vám za hodnocení našich služeb. Mrzí nás, že byl Váš nákup provázen takovými nepříjemnostmi. Věřím, že pokud se v budoucnu rozhodnete znovu využít naše služby, bude vše v pořádku.

• n-a
    • Doba doručení nic moc
    • Balení je fakt hodně shit v těch krabicích co se rozbijou jen co je člověk vezme do ruky + se pak zbavovat odpadu...
    • Kurýr nebyl zrovna v dobrém rozpoložení
    • Kvalita doručených potravin byla horší než při podobných objednávkách na jiných rozvozech (Kosik, Rohlik)
    • Když už na to byla nahoře otázka, webu by taky neuškodil face-lift, není to nic strašného nebo nepoužitelného, ale že by to byl pěkný přehledný web, to taky ne :)

Asi bych doporučil spíš Košík, když už si něco objednávat,doručí to 3x rychleji, mají větší nabídku, lepší balení... Rohlík víceméně to samé, i když teď na tom taky nejsou s dobama doručení atd. úplně dobře.

Reakce obchodu Kolonial.cz

mrzí nás, že Váš nákup provázely takové nepříjemnosti. Ve Vaší e-mailové schránce naleznete bližší informace.

Honza, zákaznická podpora

2 potraviny dorazily zkažené, když nějaké zboží nemají, neprivezou náhradu, objednávka před doručením již nelze změnit či doplnil. Doteď jsem si nechala vozit nákup u Tesca a opět se k němu vrátím.

Reakce obchodu Kolonial.cz

děkujeme Vám za ohodnocení našich služeb. Mrzí nás, že jste s našimi službami nebyli spokojeni, věříme však, že se nám do budoucna podaří všechny nedostatky odstranit.

Honza, zákaznická podpora

• Výhody byly bohužel „přebity“ nevýhodami.
    • Špatně označené masné výrobky (játra a mleté maso)
    • Nekvalitní masné výrobky (játra, mleté maso)
    • Řidič mne nenechal zkontrolovat a řádně převzít zboží, protože „moc spěchal“.
    • Kdyby mi dal čas na kontrolu, játra a melté maso bych nepřevzala.

Komunikace s podporou byla vynikající. Problém byl v tom, že to, co jsme s podporou dohodly, obchod následně nesplnil.

Většina zboží byla vynikající , ale část zboží byla nekvalitní.

Potřebovala bych objednat znovu, ale stále se kvůli předchozí zkušenosti nemohu „rozhoupat“.

Reakce obchodu Kolonial.cz

děkujeme Vám za zaslané hodnocení. Mrzí nás však, že byl Váš nákup provázen takovými nepříjemnostmi. V průběhu dnešního dne Vás budeme kontaktovat prostřednictvím e-mailu.

Honza, zákaznická podpora

• chtěla jsem to vyzkoušet
    • doručení bylo o hodinu později
    • nebyl doručen celý nákup

Už zde nebudu nakupovat

Reakce obchodu Kolonial.cz

děkujeme Vám za hodnocení našich služeb, nicméně nás velmi mrzí, že jste s našimi službami nebyla spokojená. Více informací naleznete ve Vaší e-mailové schránce.

viz výše

Reakce obchodu Kolonial.cz

děkujeme Vám za ohodnocení našich služeb. Více informací naleznete ve Vaší e-mailové schránce.

• Přehledný web
    • Nedoručilo se všechno objednané zboží.

Reakce obchodu Kolonial.cz

děkujeme Vám za ohodnocení našich služeb. Mrzí nás, že nákup neproběhl podle představ. Podle informací v systému s Vámi již kolega hovořil a způsobené nepříjemnosti Vám alespoň zčásti vynahradil. Věřím, že příští nákup bude již bez chyb.