Bylo mi zasláno úplně něco jiného než jsem si objednala
Reakce obchodu Kolobok.eu
Důkladně jsme zkontrolovali videozáznam při předání vaší objednávky a jsme si jisti, že byly dodány přesně ty produkty, které jste si vybrali. Vždy se snažíme zajistit vysokou úroveň služeb a přesné dodání objednávek.
Tým Kolobok -
Obchod nabízí zboží, které je možné koupit jen málokde.
Reakce obchodu Kolobok.eu
Děkujeme Vám za Vaše hodnocení a recenzi. Velice si toho vážíme. Jsme rádi, že se Vám všechno líbilo.
- Vše OK
Tým Kolobok -
Obchod funguje spoľahlivo, a celkom rýchlo doručuje aj na Slovensko.
Vše OK
- Velká spokojenost
- Perfektně zabalené zboží
Tým Kolobok -
Doporučuji obchod! Vše proběhlo OK!
Vše ok
- Rychlé doručení
- Kvalitní potraviny
- Velký výběr
- Sortiment
- Čistota
- Útulnost
Nádherný obchod, mnohokrát se sem vracím pro něco, co mi udělá radost!
- Nemluví česky, velmi špatná komunikace s obchodem Holešovice
- Otevírací doba do 21h každý den, přitom tam před 17h nejsou!
- Přišel email, že vyčkejte na potvrzení objednávky, ale další email nikdy nepřišel!
Reakce obchodu Kolobok.eu
rádi bychom reagovali na Vaši zpětnou vazbu. Naši zaměstnanci hovoří česky a poskytli Vám veškeré potřebné informace. Jsme na trhu již 10 let a za tu dobu jsme se s podobnými problémy nesetkali. S našimi obchody můžete vždy komunikovat bez problémů.
Co se týče otevírací doby, naše obchody jsou otevřené od 9:00 do 21:00, a to bez přestávek. Proto není možné, aby byl obchod v 17:00 zavřený. Po ověření této informace jste nám potvrdili, že jste přišli v jinou dobu a vše bylo v pořádku. Následně jste odmítali, že byste zanechal negativní recenzi.
Dále bychom rádi objasnili situaci s Vaší objednávkou. Náš řidič Vám objednávku doručil, ale vy jste uvedli, že budete doma až za tři hodiny, a proto jste se rozhodli vyzvednout objednávku sam. Naši zaměstnanci vám poskytli veškeré potřebné informace a nabídli řešení situace.
Snažíme se vždy vyjít vstříc našim zákazníkům.
Tým Kolobok -
Velmi rychlé dodání zboží. V pondělí skoro před půlnocí jsem to objednal a ve středu to přišlo, i když mi přišlo oznámení, že to přijde až v pátek. Přitom se jedná o zásilku z Polska.
- Velmi rychlé dodání
- sortiment
- neznám
Dobrá komunikace se zákazníkem v případě reklamace.
Tým Kolobok -
- Zajímavé zboží, které jinde nenajdu
- Super ceny
Obchod doporučuji. Za mě velká spokojenost
- Výhodou je pre mňa, že dodávajú aj na Slovensko
Rýchla dodávka. Spokojnosť.
- Rychlost dodání, vzájemná komunikace
Tým Kolobok -
Zajímavý sortiment, spolehlivý e-shop. Doporučuji!
Tým Kolobok -
široký sortiment, dobré cena a rychlost dodání
- rychle dodani
Tým Kolobok.