Jako přihlášený uživatel máte možnost nastavit si zobrazení Heureky.

Zboží lze na eshopu objednat, přestožýe jsem obdržela mail, že zboží není skladem. Zkusila jsem druhý den znovu objednat a stále lze zboží objednat a opět není skladem.......

Reakce obchodu KOKU.cz

velmi nás mrzí vzniklá situace. Zboží je nadále nedostupné u všech našich dodavatelů. Naši IT technicky pracují na odstranění chyby, která u nás nastala.

Omlouváme se

Na webu nabízí produkt, který nemají skladem. Což mi bylo oznámeno až za několik dní.

Reakce obchodu KOKU.cz

Dobrý den, je nám to líto, ale při zadávání vaší objednávky, mohly být před vámi objednávky se stejným zbožím. Snažili jsme se produkt sehnat, ale bohužel v současné době je vyprodán u nás iu všech našich autorizovaných dodavatelů. Děkujeme za pochopení.

Nabízejí zboží, které není k dostání.

Děkujeme za pochopení.

• Objednala jsem si parfém ,sice tester ,ale byl otevřený .Když jsem se stříkla ,tak jsem za chvíli vůbec vůni necítila .Podle mě je to nějaká náhražka .

Dobrý den přeji,

mrzí nás Vaše zkušenost. Kdykoli můžete podat reklamaci. Stačí nás kontaktovat emailem na adrese info@koku.cz

• Dali neco jineho, nez co jsem koupil. Uz podruhe...
    • Asi neznaji vune a tak dodaji, co maji, a ne co meli na web

Hrozna spolecnost. Proste fotka je Patou a daji Eau de Patou, a nejsou VUBEC podobne! Jako byste koupil Coca-Colu a daji Kofolu.

Reakce obchodu KOKU.cz

Dobrý den, fotky na naší stránce jsou ilustrační, pokud si přejete jakékoli informace nebo fotky produktu, mohli jste nás přímo kontaktovat, v rámci objednaného produktu jsme vám podle ean kodu poslali přesně produkt, který byl v objednávce zadán. Děkujeme

25.12. jsem objednala parfém. Je 7.1. a žádná zpráva, že bylo zboží odesláno.

Reakce obchodu KOKU.cz

Dobrý den, vaši objednávku jste si dělali 25.12, což je svátek, zpracována byla 27.12, v první pracovní den, protože následovaly opět svátky a víkend. Dodání vašeho parfému z našeho externího skladu bylo až po jejich zpracování (jelikož ne každá společnost pracuje během svátků), parfém k nám dorazil 7.1. a ihned jsme vám ho také posílali. Děkujeme za pochopení

Zbozi inzerovano na webu jako skladem, 2x objednano a v obou pripadech skladem nebylo.

Reakce obchodu KOKU.cz

Dobrý den, mrzí nás to ale objednávku jste dělali 24.12 což během vánočních svátků je nápor na dárky velký ai v rámci naší snahy byl daný parfém u všech našich dodavatelů vyprodán.

• UHRAZENOU Objednávku mi prodejce zrušil a doposud neposlal peníze zpět! Už je to víc jak 10 dní!

Reakce obchodu KOKU.cz

Dobrý den, daný tester, který jste si objednali nebyl skladem, proto jsme vám nabídli alternativu klasické balení parfému, které jste odmítli, což bylo 23.12, ihned v daný den jsme vám převodem poslali zpět peníze na váš účet, jelikož byly vánoční svátky a ihned následně víkend, je možné, že banka uskuteční převod až na první další pracovní den, děkujeme za pochopení.

• Zbozi bylo inzerovano po objednani nedpdano

Reakce obchodu KOKU.cz

Dobrý den, je nám to líto, ale dané zboží, které jste si objednali bylo vyprodáno u nás iu všech našich dodavatelů, děkujeme za pochopení

• Ceny
    • Nedodali zboží
    • Komunikace je problém

4 dny po objednávce a 4 dny před Vánocemi mi bylo sděleno, že to nemají skladem a ruší objednávku. Přitom dle webu to skladem mělo být v době objednaní. Kdybych nezareagoval rychle a nepořídil parfém u konkurence, byly by zkažené Vánoce pro mou polovičku.

Reakce obchodu KOKU.cz

Dobrý den, mrzí nás, že v rámci Vánoc se zboží rychle vyprodalo, ale objednávku jste si udělali 15.12. v neděli, zpracována byla v první pracovní den 16.12 v pondělí a po 24 hodinách jakmile nám oznámili naši dodavatelé, že je vyprodán jsme vás inofrmovali o nedostupnosti produktu a to 17.12. Takže do 2 dnů jste měli informaci, že bohužel produkt je vyprodán, a to 7 dní před Vánocemi. Je nám to líto. ale nápor na dárky byl velký.

Ač byl prezentován výrobek jako skladem, tak nakonec nebyl..

Reakce obchodu KOKU.cz

Dobrý den, je nám líto, ale v době vaší objednávky již bylo zboží, které jste si objednali vyprodané u nás iu všech našich dodavatelů, vzhledem k velkému počtu objednávek. Děkujeme za pochopení.

I když psali, že zboží je na skladě 5 ks, zboží mi nedodali a moji objednávku zrušili

Reakce obchodu KOKU.cz

Dobrý den, na naší stránce neuvádíme počet kusů. Je nám líto, ale v době vaší objednávky již bylo zboží, které jste si objednali vyprodané u nás iu všech našich dodavatelů, vzhledem k velkému počtu objednávek. Děkujeme za pochopení.

• Uvádí skladem, co nemají skladem

Reakce obchodu KOKU.cz

Dobrý den, je nám to líto, ale při zadávání vaší objednávky, mohly být před vámi objednávky se stejným zbožím. Je nám tolik líto. Snažili jsme se produkt sehnat, ale bohužel v současné době je vyprodán u nás iu všech našich autorizovaných dodavatelů. Děkujeme za pochopení.

Zbozi nebylo dosud odeslano. Bez jakehokoliv vysvetleni

Reakce obchodu KOKU.cz

Dobrý den, tak jak uvádíme na naší stránce přímo u produktu (je datum odeslání produktu od nás) dané zboží se nachází našem externím skladu, zítra by mělo přijít a následně jej ihned posíláme. Děkujeme

• neserióznost

Objednané hodinky Maserati byly doručeny do dvou dnů a to byla jediná radost z dárku k Vánocům. Velké zklamání bylo z toho, že byla nefunkční korunka a z tohoto důvodu nebylo možné nařídit nejenom datum, ale ani čas... No, koho by to nenaštvalo! Snad firma doručí nové zboží ...

Reakce obchodu KOKU.cz

Dobrý den, přijde nám nevhodné označit naši společnost jako neserziózní, když vám zásilka byla doručena ihned a včas a vaši reklamaci ohledně hodinek byste měli směřovat přímo na nás, aby byla řešena přímo s naším autorizovaným dodavatelem, děkujeme

Bez krabičky. Jiná vůně i barva.

Reakce obchodu KOKU.cz

Dobrý den, vůně Saphir, kterou jste si objednali se posílají z jakýchkoli stránek bez krabičky, tak jak je uvedena i fotka u produktu, pokud jste nebyli s produktem spokojeni mohli jste nás přímo kontaktovat ohledně reklamace. Děkujeme

• Nabízejí něco, co nemají

Nabízejí něco, co nemají …

Reakce obchodu KOKU.cz

Dobrý den, je nám to líto, ale dané zboží, které jste si objednali bylo vyprodáno u nás iu všech našich dodavatelů, je nám to líto, ale mohly být před vámi objednávky. Děkujeme za pochopení.

Po týdnu zatím zboží stále nedorazilo

Reakce obchodu KOKU.cz

Dobrý den, tak jak uvádíme na naší stránce přímo u produktu (je datum odeslání produktu od nás) dané zboží, které jste si objednali, se nacházelo našem externím skladu,, jakmile přišel jsme vám ho odeslali. Děkujeme za pochopení

Už týden objednáno, stále bez reakce a dodání.

Reakce obchodu KOKU.cz

Dobrý deň, jak je uvedeno na našich stránkách přímo u produktu (je to datum expedice produktů od nás), některé Vámi objednané produkty se nacházely v našem externím skladu, jakmile produkt dorazil, odeslali jsme jej na Vy. Přímo na Váš email jste obdrželi informace o zpracování Vaší objednávky a o expedici. Děkujeme za pochopení.

• 2 týdny od objednání stále neodeslali zboží, ani důvod, termín, stav....
    • Komunikují až když se jim napíše a odpověď je k ničemu.

Reakce obchodu KOKU.cz

Dobrý den, objednali jste si hodinky, které přímo na naší stránce uvádíme, že nejsou skladem ihned, což znamená, že jsou na objednávku, na váš email jsme reagovali ihned a sdělili jsme vám i termín vašeho dodání. Děkujeme