Obchod uvádí na svých stránkách zboží, které fyzicky nemá jako skladem. Zboží se navíc dle informací ani nesmí dle nové normy prodávat. A i formacích po telefonu a tedy zrušení objednávky. My více jak týden drží peníze. Po telefonu neprofesionální blekotani a arogantní přístup. Nedoporučuji
Zboží ukazovalo skladem, poté jsem kočárek zakoupila, a čekala na dodání, poté jsem obchod kontaktovala, a bylo mi řečeno, že skladem není, a doba dodání bude 14 dní. Objednávku jsem tedy zrušila. Špatná komunikace mezi prodávajícím samotným zaměstnancem a zákazníkem. Ještě se mi tato situace nestala.
bohužel pozdní dodání vlastně ještě nedodání
- Slibují 100% dodání, volali mi, ze doručení bude trvat déle ale ze určitě co nejdříve, v pohodě rikala jsem ze je jedno dodací doba hlavně ať prijde, dnes telefon dodavatel se spletl a nemá. Jsem fakt naštvaná protože sedačku mi mezitím vyprodali na jiných eshopech
- Vstřícnost, skvělá komunikace
- Skvělé rady po telefonu :)
- Už nikdy víc!!!!
Naprosto strašné jednání. Na stránkách mají termín dodání 3-5 dnů. Po několika týdnech nedodání zboží jsem objednávku zrušila a žádala vrácení peněz. Napsali mi, že převod peněz na můj účet bude trvat 14 dnů....takže...objednáte a zaplatíte zboží, které vám místo 3-5dnů slíbí "možná" za 5 týdnů. Pokud chcete vrátit peníze, čekáte další týdny...To si tato firma půjčuje od lidí bezúročné půjčky??? Chování naprosto strašné a povýšené jednání, jako kdyby jste měli jejich peníze, ne oni vaše.
Rychlé vyřízení objednávky, zboží odpovídá popisu. Vše v naprostém pořádku. Děkuji a doporučuji.
Inzerují něco co nemají a tedy nemohou v termínu který nabízejí ani doručit.
- Zboží, prezentované jako skladem nemají. Komunikace špatná.
Dobrá nabídka , levnější než jinde a rychlost dodání
- rychlost
- Podezřele nízké ceny
- Obchod nekomunikuje, nereaguje na e-maily
- Zboží mi dosud nebylo dodano
- Zkušenost katastrofální
- Nedoporučuji v žádném případě
Objednal jsem si autosedacku, přišlo mi potvrzeni objednavky a tim vse skončilo. Nic nedorazilo. Ptal jsem se po emailu, kdy zbozi dorazi a žádná odpověď. Divne je ti to, ze barva v popisku a názvu zbozi nesedí s modem zbozi. Urcite nepdpoporucuji tento obchod. Osobně si začínám myslet, jestli to neni cele podvod na zákazníka? Uvidime, jestli se neco nezmění. Pro mne se jedna urcite o nejhorší e-shop s dětskými věcmi, na ktery jsem za poslední leta narazil. Dejte si tedy pozor.
- Rychlé dodání.
- Rychlost dodání
Rychlost
- Výborná cena na trhu
Objednal jsem dorazilo v pořádku - rychlovka
- Nejnižší cena
- Komunikace přes email
- Delší dodání u zboží skladem
U zboží bylo napsáno skladem s doručením do 3-5 pracovních dní, přišlo 6 pracovní den. Ppl v pořádku. Odesláno ve čtvrtek a v pátek už doručeno.Pokud člověk nespěchá, tak to nevadí. Zboží přišlo v pořádku, celkově hodnotím kladně.
- Ziadna
- Ponukaju tovar ktory nemaju