- Odmítají vrátit platbu - i po URGENCÍCH !
Dobře si rozmyslete nákup u této nesolidní firmy.
Ke objednaným svítilnám jsme přidali náhradní baterie (které pod svítilnami firma Knifestock doporučovala).
Po doručení jsme zjistili, že baterie se ke svítilnám naprosto nehodí.
Na náš dotaz nám odpověděli, že je řazení "náhodné" a vůbec nemusí souviset se zbožím ....
Náhradní baterie jsme tedy vrátili .... a nic ...
31.10.2024 jsme urgovali vrácení platby. Odpovědí bylo, že připravují dobropis.
Po dalším týdnu peníze zpět stále nemáme, dobropis - samozřejmě - stále nepřišel a na urgence už neodpovídají.
Jak je možné, že takováto firma má "zlaté" ohodnocení ? Při takovémto jednání ?! -
Po týdnu od objednání a zaplacení žádná odezva od obchodu. Absolutní nezájem poslat správu o stavu objednávky.
Vážený zákazník.
Zvolili ste platbu prevodom a transakcia trvá 2 pracovné dni. Hneď, ako nám nabehli peniaze na účet, balík sme Vám odoslali. Všetky informácie ohľadne platby, dodania tovaru, tak, ako aj faktúru a sledovacie číslo k balíku sme Vám zasielali postupne na e-mail.
Chápeme však, že keď sa človek teší na tovar, čas sa mu zdá byť nekonečný.
Team Knifestock -
- Zboží je dle popisu skladem, ale po uhrazení objednávky přijde informace že zboží objednali u dodavatele.
Vážený zákazník,
mrzí nás vzniknutá situácia.
Niekdy pri dokončovaní objednávky záleží naozaj len na sekundách komu sa ujde posledný kus.
Komunikovali sme už s Vami cez mail. Objednáme pre Vás želaný produkt.
Tovar by sme mali obdržať do mesiaca (orientačná informácia od výrobcu).
Ako náhle bude tovar na sklade, posielame balík.
Ďakujeme za pochopenie a trpezlivosť.
S pozdravom,
Team Knifestock -
- i když jsem objednal zboží s 4-8 týdenním doručením po 6 týdnech bez oznámeni změnily na 8-12
Vážený zákazník,
mrzí nás, že sme tovar nedodali včas.
Touto cestou sa Vám ospravedlňujeme.
Stále čekám
Dobrý deň,
napriek tomu, že sa Vám nepodarilo úspešne stiahnuť alebo upraviť negatívnu recenziu,
telefonicky ste nám potvrdili, že ste od nás už obdržali tovar s našou dodatočnou 15% zľavou.
Team Knifestock -
objednáno před 13 týdny s dodáním 4-8 týdnů. Vůbec obchod nekomunikuje, že by třeba napsali, že se omlouvají, že dojde ke zdržení.. nic. Když jsem se sám dotázal, tak jen info že nůž stále není. Rozhodně nedoporučuji. Raději nakupte z aliexpresu, tam bude cena třetinová a dodání paradoxně rychlejší. Toto je omyl.
Vážený zákazník,
mrzí nás, že sme objednávku nemali možnosť doručiť podľa orientačného termínu dodania uvedenom na našej stránke.
V prípade, ak sa tovar nedoručí v rámci tohto dodacieho termínu, po kontaktovaní zákazníkom vždy overíme čas dodania.
Termín dodania tovaru závisí od dodania tovaru od výrobcu.
Ako náhle ste nás kontaktovali mailom, poskytli sme Vám informáciu, že na tovar stále čakáme.
Chápeme Vaše rozhodnutie stornovať objednávku.
- není
Platil jsem přes PayPal a to mě zachránilo. Knifestock mě totiž neustále tvrdil, že jim platba nedošla a že mě tudíž zboží nepošlou. Naštěstí na PayPalu byl záznam o platbě, tak jsem peníze dostal nazpátek.
Vážený zákazník.
Pri Vašej objednávke ste zvolili spôsob platby prevodom ku ktorému sme Vám zaslali zálohovú faktúru.
Napriek tomu ste zaplatili svojvoľne cez PayPal s nesprávnymi identifikačnými údajmi. Z toho dôvodu nám PayPal nevedel posunúť transakciu. K nám sa platba vôbec nedostala ale napriek tomu sme boli súčinný pri hľadaní platby.
Sme radi, že ste kontaktovali PayPal, ktorý Vám platbu vrátil.
Pri platbe objednávky je vždy nutné držať sa platobných pokynov.
V prípade neúspešnej platby je potrebné kontaktovať náš zákaznícky servis, ktorý Vám rád a ochotne pomôže.
S úctou,
Team Knifestock -
- Neodpovídá obednavce barva pouzdra a chybí bodlo nebo šidlo
Vážený zákazník,
mrzí nás, že ste s tovarom nespokojný.
Telefonicky ste nám potvrdili, že tovar bol doručený v čiernej farbe a súčasťou tovaru bol pílnik, pílka a paracord.
Z našej strany teda k chybe nedošlo. Tovar je v súlade s popisom uvedeným v našej ponuke. Viď. link nižšie:
Niekedy môže aj monitor počítača skreslovať farbu tovaru.
Sme radi , že si tovar ponecháte.
Veríme, že Vám bude dobre slúžiť.
S pozdravom,
- zboží nedorazilo
zboží nedorazilo
Dobrý deň,
ospravedlňujeme sa Vám za neskoršie dodanie tovaru.
Veríme, že aj napriek tomu ste s tovarom spokojný.
Ako ospravedlnenie sme Vám mailom zaslali odškodnenie vo forme zľavy na ďalší nákup.
Dúfame, že sme nestratili Vašu dôveru.
Team Knifestock -
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
Potvrdili objednávku a od té doby je ticho.
Objednáno před týdnem, slibovaná doba dodání do týdne.Reakce obchodu Knifestock
Vážený zákazník,
ospravedlňujeme sa Vám za dlhšiu dodaciu dobu.
Sťahovali sme sklad do iného mesta a chvíľu nám trvalo, kým sme sa znova zorganizovali k štandardnej dĺžke doručovacej doby.
Veríme, že centralizovanie našich skladov v budúcnosti urýchli dodanie.
- Dlouhá doba dodání
- Komunikace
Objednal jsem nůž v pondělí. V sobotu došel mail o odeslání zásilky. Doručen byl po devíti dnech ve středu. Ocenil bych od prodejce informaci, že se dodávka z nějakého důvodu opozdí. Bohužel.
Vážený zákazník,
ospravedlňujeme sa Vám za dlhšiu dodaciu dobu.
Veríme, že centralizovanie našich skladov v budúcnosti urýchli dodanie.
Eshop nekomunikuje, objednávka zaplacena a po 10 dnech stále nedorazila
Dobrý deň,
ospravedlňujeme sa Vám za neskoršiu reakciu.
Vašu objednávku sme už vyexpedovali.
Dodanie môžete očakávať začiatkom budúceho týždňa.
Sťahujeme sklad do iného mesta a 2 dni boli aj sviatky v SR. Z týchto dôvodov sa dodanie predĺžilo.
Veríme, že napriek tomu budete mať z tovaru radosť.
Team Knifestock -
- žádná komunikace, po týdnu nedorazily ani podklady k platbě
Dobrý deň,
ospravedlňujeme sa, mali sme krátky výpadok.
Zálohovú faktúru sme Vám odoslali do mailu.
Po úhrade ihneď vyexpedujeme tovar.
Veríme, že sme Vám touto cestou pomohli.
V prípade ďalších otázok/ nejasností prosím kontaktujte našu zákaznícku linku.
Ďakujeme.
- komunikace
Objednal jsem pred 7 dny. Dle pokynu v emailu mam cekat na zalohovou fakturu, kterou zaplatim, a zbozi mi poslou. Dodnes nedorazila (ani do spamu).
Dobrý deň,
ospravedlňujeme sa, mali sme krátky výpadok.
Zálohovú faktúru sme Vám odoslali do mailu.
Po úhrade ihneď vyexpedujeme tovar.
Veríme, že sme Vám touto cestou pomohli.
V prípade ďalších otázok/ nejasností prosím kontaktujte našu zákaznícku linku.
Ďakujeme.
Team Knifestock -
Nevadí, že blafují, že dodají zboží dorazí do 3-5 dnů a reálně to bylo po urgenci 9.
Ale vadí mi že dělají mrtvé brouky a nedají vědět, že bude zpoždění.
Už jsem to chtěl objednat jinde a příště jinam půjdu..Reakce obchodu Knifestock
Dobrý deň,
touto cestou sa Vám ešte raz ospravedlňujeme za zdĺhavé dodanie tovaru.
Bežne doručujeme tovar do 3-5 dní. V tomto prípade sme mali sklz.
Team knifestock -
Dostal jsem jiný produkt než jsem si objednal.
Vážený zákazník,
neevidujeme od Vás reklamáciu.
V prípade nezrovnalostí je potrebné kontaktovať náš zákaznícky servis a vyplniť reklamačný formulár:
Posielam Vám možnosti zaslania tovaru späť k nám:
1.Objednáme kurýra, který Vás bude kontaktovat a domluvíte si čas a místo svozu. Po obdržení zboží Vám bude vrácena částka, která bude ponížená o 135 Kč skrze náklady na kurýra. Zboží však musí být nepoužívaný ze všemi štítky a v původním balení.
2.V případě, že se rozhodnete poslat zboží zpět na vlastní náklady použijte prosím adresu:
Shadow Slovakia s.r.o.
Galvaniho 2/a
821 04 Bratislava
3.Pokud chcete zboží vrátit prostřednictvím služby Zasílkovny, zadejte prosím ID: 965 653 77
V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať.
- Dobrá cena
- Šíroký sortiment
- Opravdu mizerná komunikace obchodu
- Bez možnosti standardní platby kartou (pouze převod)
Platbu bankovním převodem nedoporučuju. O nějaké potvrzení o platbě jsem si psal po 3 dnech od zaplacení a dostal jsem jen velice otrávený mail, kde mi nic neřekli. Po 4 dnech jsem zavolal a chválím, že velice milá paní problém vyřešila.
Vážený zákazník,
sme radi, že ste kontaktovali náš zákaznícky servis.
Platba prevodom štandardne predĺži dodanie o 2-3 dni. Tak ako každý e-shop, aj my musíme najprv počkať na prijatie platby. Následne expedujeme objednávku. Vašu objednávku sme prijali 16.5.2023 a odoslali 19.5.2023.
Platba kartou je cez náš e-shop tiež možná.
Kolegyňa Vám všetky informácie poskytla.
Veríme, že ste s tovarom spokojný :)
- Zboží přišlo rychle
Zboží má datum spotřeby do jednoho měsíce od nákupu :-( U pepřového spreje bych očekával, že bude mít od nákupu významně vyšší "oficiální" použitelnost, nepředpokládám, že jej během jednoho měsíce využiji.
Vážený zákazník,
radi by sme Vás touto cestou uistili, že tovar je možné kľudne používať bez akýchkoľvek problémov aj po expirácii.
Tam sa nemá čo pokaziť.
Záruka dvoch rokov sa ráta od nákupu.
Ak by ste mali otázky, náš zákaznícky servis Vám rád odpovie.
Dlouhá dodací doba
Vážený zákazník,
tovar sme vyexpedovali na druhý deň od prijatia objednávky.
Počas veľkonočných sviatkov nepracuje ani prepravná spoločnosť. Z toho dôvodu sa dodanie predĺži o 2 dni.
Team Knifestock