Přihlásit se a přidat recenzi

• Psali, že není skladem, ale bylo bleskově dodáno. Čekala jsem, že to bude trvat min. týden ☺
    • zatím nevím..

doporučuji

• 30 %

• rychlé dodání jim nelze upřít.
    • Velké zklamání co se týká reklamace zboží. Dopravce přivezl zboží poškozené a i přes fotodokumentaci, která jasně prokazovala poškozené zboží při dopravě nám nebyly vráceny finance a bylo řečeno, že jsme si měli zboží rozbalit ještě před dopravcem. Takto se reklamace neřeší.

Díky tomuto přístupu ke klientovi jednoznačně nedoporučuji. Vím, že za poškození nemohl dodavatel, ale měl zvolit absolutně jiný přístup k zákazníkovi.

Dobrý den pane Josef,
    jak jsem psal v emailové komunikaci ohledně Vaší reklamace, jelikož jste zásilku, která byla bez výhrad převzata, reklamovali až po 6-ti dnech a nedoložili jste, že po přijetí se zásilkou nebylo následně manipulováno, není možné tuto reklamaci uznat jako poškození při dopravě - jak to požaduje přepravní společnost.
    Dovedeme u dopravce kladně vyřídit reklamaci, podanou v den doručení případně následující pracovní den, nikoli skoro po týdnu. Navíc u přepravce Toptrans je možné si zásilku před převzetím rozbalit.
    Takto to bohužel při zasílání zboží chodí a již je běžné, že zákazníci, kteří na internetu nakupují a nechávají si zboží zaslat přepravní společností, vědí, že pokud je balík poškozen, není možné jej přijmout bez výhrady. Na tuto opatrnost a možnost otevření zásilky při dodání navíc upozorňujeme na našem webu i v emailu s avizaci expedice.
    Za klapramy.eu Radek Tököly

• Přehled.
    • Obchod žádný ale možná, že bych zapřemýšlel nad způsobem uchycení tabule na zeď v exterierech.
    • Bez poškození rámu to nepujde pokud ji budete chtít najít i druhý den na zdi.

• Přijatelné ceny
    • neshledávám

Vynikajíci! Za firmu PHG, s.r.o. DĚKUJEME!

• Rychlost, profesionalita,vstřícnost...

• Hlavná výhoda obchodu, že majú schopnú pani alebo slečnu Tökölyovú, ktorá, všetko promptne napraví a vybaví.

• kvalita, rychlost, spolehlivost, profesionálnost
    • žádné

100% doporučuji

• Cena
    • Komunikace se zákazníkem.

Pokud budete komunikovat s panem Radkem Tököly, tak počítejte s dlouhou reakční dobou. Pánovi jsem musel několikrát psát, než mi odpověděl. U zboží mají uvedeno skladem, ale není tomu tak. Vícekrát již nebudu u toho eshopu nakupovat.

Reakce obchodu klapramy.eu

omlouvám se za dlouhou reakční dobu.
    Radek Tököly

• Trochu dražší dopravné.

• rychlost, spolehlivost.
    • zatím jsem nezjistil slabiny.

dodání zboží bylo rychlé a bezproblémové.

• Spolehlivost

• hledali jsme obchod, který bude mít konkrétní produkt skladem, tento se tvářil, že má, ale po objednání najednou neměl

Reakce obchodu klapramy.eu

při objednávání jsme uváděli nedostupnost stojanu ZPA2R32MEWR , na jehož dostupnost jste se dotazovali v poznámce objednávky. V následném emailu o termínu výroby stojanu A2 jste objednávku stornovali - stojan A1 byl skladem.
    za klapramy.eu
    Radek Tököly

• rychlá dodávka
    • špatný doručovatel, byl mi zaslán mail i ssm, ale pouze s datem dodávky, žádné časové rozmezí a pak mi doručovatel zavolal, že stojí před domem.

• Velmi dobré ceny
    • Dražší doprava

Doporucuji

• Internetový obchod z pohodlí domova
    • Nevím

Doporučuji. Lze najít zboží za přijatelnou cenu ve velmi dobré kvalitě.

• -přehlednost
    • -úspora času
    • -nevím

Dobrý

• Rychlost, kvalita, vstřičnost.
    • Nejsou zname

Velmi dobry

• délka dodací lhůty

špatná komunikace se zákazníkem ohledně dodání zboží

• krátká dodací lhůta

Děkujeme.