• Ochota, rýchlosť

Reakce obchodu Keramika Soukup

Děkujeme za zpětnou vazbu, velice nás těší, Mario. Krásný den, Josefina, tým Keramika Soukup

• Obrovský výběr a kamenné pobočky. Ochota lidi v KV a příjemný přístup k zákazníkovi

Nic

Reakce obchodu Keramika Soukup

Pane Romane, velmi si Vaší pozitivní zpětné vazby vážíme. Těší nás, že jste byl s našimi službami spokojený. Přejeme krásný víkend. Josefina, tým Keramika Soukup

• vyborna komunikace,
    • ochota pozdržet doručení

Reakce obchodu Keramika Soukup

Děkujeme za báječnou zpětnou vazbu, velice nás těší. Krásný den, Josefina, tým Keramika Soukup

• Cena
    • Sortiment
    • Rychlost

Reakce obchodu Keramika Soukup

Vaší spokojenosti si skutečně ceníme. Děkujeme za zpětnou vazbu. S pozdravem Josefina, tým Keramika Soukup

• Rychlé dodání a dobrá cena

Reakce obchodu Keramika Soukup

Velmi děkujeme za zpětnou vazbu, Vaše spokojenost je pro nás skvělou odměnou. Hezký den, Josefina, tým Keramika Soukup

• Rychlost komunikace

Reakce obchodu Keramika Soukup

Milá Aleno, moc děkujeme za zpětnou vazbu. Skutečně nás těší, že jste s námi byla spokojená. Krásný den, Josefina, tým Keramika Soukup

• spatna komunikace Plzen Praha zakaznik

sice pani z Plzne komunikuje ale pak konecna informace k ke kientovi jaksi nedorazi a apani je jeste nacertena ze se ptam kdyz me odpovedela a za Prahu nemuze ze to nesdelila ze zbozi dorazilo.......

Reakce obchodu Keramika Soukup

Mrzí nás, že jsme nedokázali uspokojit Vaše požadavky. Na našich zákaznicích a zákaznících nám skutečně velmi záleží a neustále pracujeme na zlepšování našich služeb. Věříme, že v budoucnu Vám dokážeme, jak vážně naši práci bereme a dojem napravíme. S pozdravem Josefina, tým Keramika Soukup

Velmi rychle dodání zboží v naprostém pořádku

Reakce obchodu Keramika Soukup

Děkujeme za skvělé hodnocení!

• dobrý obchod

Reakce obchodu Keramika Soukup

Děkujeme za zpětnou vazbu, Vaše spokojenost nás těší, Jirko. Krásný den přejeme, Josefina, tým Keramika Soukup

• Rychlost dodání
    • Komunikace s obchodem
    • o žádných nevím

Reakce obchodu Keramika Soukup

Děkujeme za zpětnou vazbu, Vaše spokojenost nás velmi těší. Krásný den přejeme, Dominika, tým Keramika Soukup

Vše OK.

Děkujeme, Jirko, moc nás Vaše spokojenost těší! Josefina, tým Keramika Soukup

jsem naprosto spokojen. objednání, info, rychlost,odběr - max. spokojenost.

Reakce obchodu Keramika Soukup

Moc děkujeme, Fando, jsme nesmírně potěšeni jak Vaším hodnocením, tak především celkovou spokojeností. Krásný den, Josefina, tým Keramika Soukup

Vše rychle a v naprostém pořádku.

Reakce obchodu Keramika Soukup

Velmi si vážíme Vaší spokojenosti, děkujeme za zpětnou vazbu. Krásný zbytek dne, Josefina, tým Keramika Soukup

• Neskutečně rychlé doručení

Reakce obchodu Keramika Soukup

Moc děkujeme za krásné hodnocení, Martine, Vaší spokojenosti si nesmírně ceníme. Hezký zbytek dne přejeme, Josefina, tým Keramika Soukup

• Velice ochotní zaměstnanci
    • Rychlé reakce na dotazy a požadavky

I přes současnou nelehkou situaci s nedostatkem materiálu byli ochotní vyjít vstříc s indivuduálními požadavky. Paní na infolince byla velice ochotná a trpělivá.

Reakce obchodu Keramika Soukup

Děkujeme za zpětnou vazbu, Vaší spokojenosti si opravdu velmi si vážíme. Krásný den, Josefina, tým Keramika Soukup

• Rychlé jednání, přijatelná cena

Reakce obchodu Keramika Soukup

Dobrý den, skutečně si vážíme Vaší spokojenosti. Děkujeme za zpětnou vazbu. Krásný den, Josefina, tým Keramika Soukup

• Rychke dodání, dobra komunikace

Reakce obchodu Keramika Soukup

Velmi si vážíme Vaší spokojenosti, děkujeme za zpětnou vazbu. Krásný den, Josefina, tým Keramika Soukup

• Výborná komunikace s prodejci

Reakce obchodu Keramika Soukup

Děkujeme za zpětnou vazbu, Vaší spokojenosti si velmi vážíme. S pozdravem Josefina, tým Keramika Soukup

Dlouhá dodací lhůta

Reakce obchodu Keramika Soukup

Neustále pracujeme na zlepšení našich služeb, Vaší zpětné vazby si proto velmi ceníme. S pozdravem Josefina, tým Keramika Soukup

Rychlé dodání a dobrá komunikace obchodu

Reakce obchodu Keramika Soukup

Děkujeme za milou zpětnou vazbu, velmi si jí vážíme! Krásný den přejeme, Josefina, tým Keramika Soukup