- Rýchlosť dodania, komunikácia obchodu
Rychlost dodání
- Velmi rychle doručení, kvalitně zabalené.
Doporučuji nákup, rychlé jednání.
- Rychlé vyřízení objednavky
nakupovala jsem poprvé, ale na doporučení a vše super.
- Vše proběhlo standardně
- Doprava a platba na dobírku zdarma při objednávce nad 2000 Kč
- Do zákaznického účtu se mi mimo objednávkový formulář povedlo přihlásit pouze přes odkaz z e-mailu. Přímo na stránkách e-shopu přihlášení nemůžu najít.
Zboží dorazilo v pořádku v termínu ohlášeném při objednání a splňuje očekávání.
- Sortiment
- Kvalita zboží
- Rychlost dodání
- Dobrá komunikace
Zavinovačka Dráček má být vhodná do 3 měsíců. Dcera ještě nemá ani 2 a už ji je kratší. Prý by měla mít při zavinovani natažené nohy, ale to jí pak vůbec nestačí spodní díl na zakrytí.
- Požadavky byly v okamžiku vyřešeny.
- žádný
- rychlé jednání
- kvalitní zboží
- Ověřené výrobky
- Velký výběr zboží
Slíbený seminář Mít peřinku není všechno stále nemám ani měsíc po doručení k dispozici. Když jsem napsala na podporu, došel mi jen nějaký automatický e-mail a nic se nevyřešilo.
- rychlé dodání
- nádherné zboží
- Na dotaz odpovídají slušně a rychle
- Jelikož nejde vybrat barevné provedení produktu, tak zcela vyšli vstříc viz mnou doplněný komentář
- Nešlo vybrat barevné provedení produktu, ani nebyl vidět výběr
Zboží skladem, rychle doručení