Objednávka zatím stále nedorazila... to jsem dělala objednávku 24.1. 2019... žádná zpráva nic..

Reakce obchodu KennyShop.cz

Může se stát při objednávání, že zboží není skladem. U každého produktu je zákazník informován jestli je zboží skladem nebo doba naskladnění pokud skladem není. Nasladňujeme každý týden jak peřinky tak povlaky. Max doba čekání 10 dnů. Krásný den Tým Kennyshopu.

• zboží přišlo rychle

komunikace s obchodem nulová, na emaily neodpovídá a dotazy nevyrizuje, následně přišlo ponekud jiné zboží nez bylo zaplaceno a to v pripade povlaku na polštářek. Vyrobce není schopný deklarovat původ výplně polštáře a nebo záměrně tyto informace neuvádí ani když jsem se výslovně na toto dotazovala. z toho důvodu určitě nedoporučuji.

Reakce obchodu KennyShop.cz

Veškeré výrobky jsou certifikované určené pro děti ve věku do 3 let. Tým Kennyshop. Zákazníkům vždy chodí potvrzovací email z podklady k platbě. Jakmile je platba připsána na účet ihned zboží expedujeme pokud je skadem. Při objednávání zboží zákazník přesně vidí kolik ks je zboží skladem a popř. za jak dlouho bude např. 7 dnů. Veškeré informace má v emailu. Pěkný den Tým Kennyshopu

• Nevím jak s tímhle obchodem souvisí doručení, ale na základě nedoruceni balíku ze strany pošty obchod nedoporučuji.

Chtěla jsem zaplatit za doručení dobírkou do vlastních rukou na svoji adresu.Nejprve mi tři dny psali sms, ze to přijde v tento den a poslední den mi přišla sms ze je balík na poště ať si ho dojdu vyzvednout.Balik si vyzvednout nejdu a přes českou postu už nikdy víc nic!Jsem v 9. měsíci těhotenství a jednání České Pošty beru jako naprosto nefungující,nezodpovednou společnost.Bohuzel na tom tratí firma,od které jsem zboží chtěla zakoupit, ale v takovémto případě ho nechci. Společnost by měla zvážit doručování zboží s PPL, DPD, nebo kýmkoli spolehlivým,kde když si zaplatíte za doručení domu,tak vám to skutečně přivezou...

Reakce obchodu KennyShop.cz

Velice nas mrzí, že jste byla nespokojena se službou České pošty. Od ledna 2020 budeme rozšiřovat služby přepravních společností o zásilkovnu.

Tovar som napriek úhrade stále neobdržala

• Zbozi mi ani po 10 dnech bohuzel nedorazilo.

Reakce obchodu KennyShop.cz

Dobrý den, velice nás mrzí, že jste musela tak dlouho čekat na zboží. Jelikož jeden produkt z vaší objednávky nebyl skladem což při objednávání zákazník vidí, musela objednávka čekat na naskladnění chybějícího zboží. Věříme, že zboží které jste obdržela sice po 10 dnech je kvalitní a splňuje Vaše očkekávání. S pozdravem tým kennyshopu

Produkt pro malé kojence přišel v termínu, vše proběhlo v pořádku, nicméně když jsme perovou zavinovacku rozbalili, velmi zapachala, dali jsme ji slunit, bohužel nepomáhá to. Tak jsme ji dali do šatny a bohužel ji vlastně nepouzivame... Dřív jsme měli z obchodu mimiconceptu a ta byla naprosto ok!

Reakce obchodu KennyShop.cz

Dobrý den, je nám velice líto, že jste nebyli spokojeni se zbožím. Zboží jste mohli vrátit popř. vyměnit. Péřová zavinovačka je plněna husím peří (75% drané 25% prachové) má specifikou vůni, ale určitě nezapáchá. Peří je jedinečný materiál, který nemá obdoby. Je přírodní, měkký, příjemný, pohodlný, neklouže a je poddajný přesně podle potřeb novorozence.
    Nepálí, udržuje stabilní teplotu, pocitově v létě chladí a v zimě hřeje.

Jedině peřinka a polštářek z peří umožní dítěti propadnout se zády až na rovnou pevnou matraci a zastabilizovat se s hlavičkou v ose nosíku, brady, sterna a stydké spony mezi mantinely, které se vytvoří z peří nahrnutého do všech stran.

Žádný jiný materiál to neumí. Pokud si přejete vrátit zboží stále máte možnost. Krásný den Tým Kennyshopu

• Bylo doručeno zboží, které mělo jiné, než deklarované rozměry.

Reakce obchodu KennyShop.cz

Mrzí, nás, že jste byli nespokojeni se zboží. Vešeré zboží je možno vrátit dle obchodních podmínek. Tým Kennyshopu

• Drahá doprava

• Je jediny kto ponuka tento typ produktov a najma sluzieb (videokurzy)
    • Najdlhsia odozva aku som zazila. Objednavka je 13dni po zadani stale v stave vybavovania a nikto sa mi nehlasi. Videokurzy mi napriek snahe komunikovat so servisnym IT centrom stale nejdu spustit 10dni po zaplateni nezanedbatelnej objednavky 42 ks kurzov...

Uputavky su vyborne spracovane ale prehravanie videi po zakupeni jednoducho nefunguje. Budem ziadat vratenie penazi.

Nekvalitni peri v polstari. Neni stitek o materialu a zpusobu udrzby polstare.