Super
Reakce obchodu KB-sport.cz
děkujeme za kladné ohodnocení našeho obchodu. Věříme, že budete se zbožím od nás spokojeni a těšíme se na Váš další nákup v budoucnu. Pokud náš obchod doporučíte Vašim přátelům, budeme velmi rádi.
http://www.kbsport.cz -
Velice slušné a ochotné jednání při nestandardním požadavku (zaslání neoprenové kukly na zkoušku odpovídající velikosti), výtečná komunikace se zákazníkem.
- rychlost
- Ceny
- Rychlost odeslání
- Neuvěřitelná rychlost vyřízení objednávky
Obchod určitě doporučuji všem, od objednání po dodání, vše naprosto v pořádku a bleskurychle. Zboží dobře zabaleno. Nakoupím zde určitě opět.
http://www.kbsport.cz -
- Rychlé dodání, skvělá cena.
- Rychlost dodání
http://www.kbsport.cz -
Zboží bylo skladem, objednal jsem, objednávka byla potvrzena (jsem rád, že platbu jsem zvolil dobirkou). Pak ale zrušení objednávky prý že zboží není skladem. Pro zajímavost se stejný scénář opakoval následně u jiného obchodu, kde uživatele varovali před podobnými praktikami. A doporučovali neplatit předem. Petr
- Dobrá komunikace,
- Dodání zboží do termínu
- Rychlost odbaveni, dodani
- Komunikace
Nemam
Velmi vstřícné jednání.
Potřebovala jsem zjistit rozměry bundy.
Paní po telefonu, příjemná ochotná. Během chvilky volala zpět i s rozměry.Reakce obchodu KB-sport.cz
http://www.kbsport.cz -
Již jsem nakupovala v tomto obchodě, byla možnost osobního vyzvednutí, aby zákazník nemusel zbytečně platit dopravu, což teď nejde.
Chválím bleskurychlé, bezproblémové dodání i výbornou komunikaci obchodu. Super zkušenost, nakoupím zde zase.
http://www.kbsport.cz -
- Dopoledne jsem objednala a druhý den před obědem jsem zboží měla doma.
Rychlé dodání, dobrá cena
http://www.kbsport.cz -
Vše bez závad. Skvělá komunikace s obchodem, rychlé doručení.
- Rychlé a bezproblémové jednání
http://www.kbsport.cz -
- ochotná podpora na telefonu
- rychlé dodání
- dobře zabaleno
děkuji za ochotu, rád se vrátím
http://www.kbsport.cz -
- rychlé jednání a doručení zboží, skvělá komunikace
- velký výběr zboží
- přehledné www. stránky
- o žádné nevím
rychlé jednání a doručení zboží, skvělá komunikace
velký výběr zboží
přehledné www. stránkyReakce obchodu KB-sport.cz