Reklama

• Rychlost. Komunikace

Reakce obchodu KB-sport.cz

děkujeme za kladné ohodnocení našeho obchodu. Věříme, že budete se zbožím od nás spokojeni a těšíme se na Váš další nákup v budoucnu. Pokud náš obchod doporučíte Vašim přátelům, budeme velmi rádi.

Rychlost, cena

vše v pořádku

• super

S pozdravem KBsport.cz

Velice rychlé odeslání obj. zboží.

S pozdravem KBsport.cz

Musím napsat, že takto vstřícný obchod jsem dlouho neviděl. Zakoupil jsem zboží ve slevě a bylo mi dodáno. Bohužel bylo poškozeno. Nafotil jsem, poslal jsem obchodu o víkendu zprávu, že se tak stalo a co teď. Obchod se postavil k mé reklamaci ještě ten víkend a uznal svou chybu, peníze vrátil a omluvil se. Co více si přát? Jako zákazník snad jenom více takových obchodů. Děkuji touto cestou ještě jednou. V tomto obchodě jsem nenakupoval naposledy. Je mi ctí nakupovat tam kde si zákazníka váží.

S obchodem spokojenost

S pozdravem KBsport.cz

• Rychlé dodání, vše v pořádku.

S pozdravem KBsport.cz

• Velice rychlé dodání - zhruba po hodině objednání byl balíček odeslán

Rychlost

S pozdravem KBsport.cz

Obchod funeguje tak jak má. Dobra komunikace, neprodlené vyřízení objednávky. Zákazník spokojen doporučuje obchod.

S pozdravem KBsport.cz

Rychlost dodání, dobře zabaleno proti poškození, doporučuji

.. rychlé dodání...

S pozdravem KBsport.cz

Zboží nabízene vaším obchodem není skladem ani u dodavatele. Proč ho nabízíte,?

Rychlé, bezproblémové doručení objednaného zboží.

Velký výběr, pěkné ceny.

Nadmíru spokojený

S pozdravem KBsport.cz

• Jeden den objednáno, druhý doručeno

Vše v pořádku

• Zboží skladem, rychlé dodání