- Zboží neobsahuje český návod
Reakce obchodu kavazregionu.cz
Dobrý den, děkujeme za vaší recenzi. Dovolili bychom ji trochu uvést na pravou míru. Nevyhovovala vám doba dodání. Vaší objednávku jste učinil 10.7.2024 22:35:09. Vaše zásilka byla odeslaná 11. 07. 2024 14:07:58 a již 11. 07. 2024 14:09:25 byla na depu a vy jste si jí mohl vyzvednout od 12. 07. 2024 10:16:28. Nakonec jste si jí vyzvedl 12. 07. 2024 17:31:57. Bohužel opravdu rychleji to nejde. Vždy když se změní stav objednávky u nás Vám chodí informační emaily. Zřejmě je máte ve spamu a nebo v nevyžádané poště. Naše firma prodává pouze nové zboží. Proto nerozbalujeme zabalené zboží. Český návod je součástí již od dodavatele. Bohužel se může stát, že u dodavatele do krabice nebyl dán. V tomto případě samozřejmě pokud se na nás obrátí náš zákazník obrátí obratem mu jej zasíláme. Od vás žádný takový kontakt není. S pozdravem Káva z Regionu
- Objednávka byla vyřízená rychle.
- Způsob zabalení zboží.
Objednal jsem si cestovní kávovar. Obchod dal tento kávovar do igelitového pytlíku a předal přepravní firmě. Vzhledem k tomu, jak přepravní kurýrní služby se zásilkami zacházejí, to taky tak vypadalo - igelitový pytlík samozřejmě nic neochrání, takže původní krabice kávovaru byla pokrčená, slisovaná, prostě zničená. Výrobek to, zdá se, přežil, ale jsou k němu dodávané i papírové filtry v samostatné krabičce a ta byla taktéž slisovaná. Kdyby zásilku zabalili do kartonové krabice, bylo by to v pohodě.
Reakce obchodu kavazregionu.cz
děkujeme za vaší recenzi i když není příliš lichotivá. Mrzí nás, že jste nás nekontaktoval jakmile jste rozbalil zboží a zjistil tyto nedostatky. Určitě bychom našli nějaké řešení i ve spolupráci s přepravní společnosti. Káva z Regionu -
- Nelze reklamovat rozsypane baleni kavy aniz poslete vysypanou kavu zpet, foto dokumentace nestaci (kavu poslat neslo, byla behem vikendoveho uklidu vyhozena).
Reakce obchodu kavazregionu.cz
Dobrý den, děkujeme za vaší recenzi, ale doplníme pár fakt, které zákazník zřejmě omylem zapomněl uvést. Po podání reklamace od zákazníka mu byla nabídnuta výměna zboží zdarma a byl mu zaslán kód na bezplatnou výměnu zboží. Na to nám zákazník odpověděl "to bohuzel nepujde - co zbylo v sacku jsme behem vikendu vypili (cca 10 - 12 kav?)" citujeme z emailu recenzenta. I přesto, že recenzent nezaslal zpět kávu, abychom mu mohli zaslat nové balení jsme mu poskytli jako malé odškodnění za nepříjemnosti slevový kód na další nákup. S pozdravem Káva z Regionu
- Blesková doprava
Zboží jsem chtěla jako dárek, každopádně mi přišel zaprášený, umaštěný hrneček. Prostě ve stavu jak kdyby ho už někdo používal. Takhle si novou věc za téměř 700.- Kč opravdu nepředstavuji
Reakce obchodu kavazregionu.cz
Dobrý den, Děkujeme za Vaší recenzi. Mrzí nás Vaše zkušenost. Jednalo se opravdu o nový kus hrnečku. Bohužel ohledně prachu jsou KeepCup velice nešťastně balené. Díky tomuto balení nelze zamezit vstupu prachu. Ohledně druhé zmiňované vady je škoda, že jste se na nás neobrátila. Pokusily bychom se co nejrychleji vyřešit danou situaci aby dárek nebyl ohrožen. Omlouváme se za komplikace i když nebyli způsobené námi. S pozdravem Káva z Regionu
- Dlouhá doba dodání
Objednala jsem si hrníček ve čtvrtek s osobním vyzvednutím na prodejně. Potřebovala jsem ho do příštího čtvrtku, kdy jsem ho vezla jako dárek. V pátek mi přišel email, že se objednávka připravuje, v pondělí email, že je zboží na cestě a pak nic. Ve středu jsem volala na prodejnu 5x, nikdo telefon nezvedal. Tak jsem napsala email, na který jsem dostala odpověď za 2 hodiny, že mi email o připraveném zboží posílali, ale asi se stala nějaká chyba a že mám zboží připravené. Ale bohužel, že dnes mají zavřeno. Takže jsem tam musela jet až v ten čtvrtek před odjezdem na poslední chvíli. No, už bych si tam asi nic neobjednávala.
Po zaplacení objednávky mi přišel e-mail, ze zboží není skladem a dorazí cca za dva měsíce. Bylo obtížné objednávku zrušit. Na e-mail nikdo nereagoval, telefon po několika neúspěšných hovorech vypli. Objednávku se nakonec povedlo zrušit a peníze mi vrátili. Přesto nedoporučuji.
Reakce obchodu kavazregionu.cz
děkujeme za Vaší recenzi. Budeme na ní reagovat. Zákaznice si objednala zboží 6.12.2020. U zboží svítil příznak Před Objednávka, z kterého vyplývá, že zboží není skladem tento příznak byl nastaven 3.12.2020. Zboží, které je skladem je tak i označené. O nedostupnosti jsme zákaznici informovali. Po vytvoření její objednávky. Odpověď od zákaznice nám přišel do 3 dnů od odeslání e-mailu bez potřebných údajů pro vrácení platby zpět. Po obdržení potřebných údajů jsme vraceli peníze. O problematice nedostupnosti zboží jsme také informovali na našich stránkách v článku. Telefonický kontakt, na který zákaznice volala je na naší prodejnu, kde vrcholil jak Vánoční prodej tak i výdej zásilek ze Zásilkovny a naši kolegové se přednostně věnují zákazníkům v prodejně.
Káva z Regionu -
Eshop objednavku po tydnu zrusil, na mail ohledne vraceni penez neodpovida..
Rozhodne neporucuji.Reakce obchodu kavazregionu.cz
dovolte abychom také reagovali na tuto recenzi. Jedná se o objednávku zboží, které bohužel dodavatel není schopný dodat do Vánoc z důvodu nevyrobení v továrně. O této informaci jsme zákaznici neprodleně informovali s několika způsoby řešení. Zákaznice si vybrala vrácení peněz. Z důvodu velkého množství objednávek, řešíme tento problém dle příchozích emailu. O tomto jsme i informovali na našich stránkách kavazregionu.cz. Rozhodně se nestavíme zády k vrácení peněz.
Káva z Regionu -
- Zboží je dávno zaplaceno a ještě nedorazilo! 27.11 bylo uhrazeno a objednáno, dnes je 12.12 a stále nic.
Reakce obchodu kavazregionu.cz
dovolte abychom také reagovali na tuto recenzi. Jedná se o objednávku zboží, které bohužel dodavatel není schopný dodat do Vánoc z důvodu nevyrobení v továrně. O této informaci jsme zákaznici neprodleně informovali 8.12.2020 s několika způsoby řešení. Zákaznice nás bohužel do dnešního dne nekontaktoval jak máme postupovat ohledně její objednávky.
Káva z Regionu -
- Absolutně žádná komunikace, čekám už 2 týdny na doručení a asi 4 dny na odpověď emailem
Reakce obchodu kavazregionu.cz
dovolte abychom také reagovali na tuto recenzi. Jedná se o objednávku zboží, které bohužel dodavatel není schopný dodat do Vánoc z důvodu nevyrobení v továrně. O této informaci jsme zákaznici neprodleně informovali s několika způsoby řešení. Zákaznice si vybrala vrácení peněz. Z důvodu velkého množství objednávek na tento produkt, řešíme tento problém dle příchozích emailu. O tomto jsme i informovali na našich stránkách kavazregionu.cz.
Káva z Regionu -
- Objednávka je už 14 dní v oběhu, nemám zpravu kde je ani ody dorazí.
Reakce obchodu kavazregionu.cz
celá situace s doručením zásilky nás mrzí.
Bohužel nejsme schopný s touto situací nic udělat. Zboží jsme odeslali během tří dnů od objednání z důvodu plného vytížení eshopu. Od té doby je zásilka v rukou zvoleného přepravce. Bohužel ani po našich urgencí se situace nezměnila.
Zboží zatím nedorazilo komunikace z obchodu =0
Reakce obchodu kavazregionu.cz
touto cestou se zákazníkovy omlouváme.
Při balení zboží, které si zákazník objednal jsme zjistili, že jeden výrobek má chybnou šarži. Okamžitě jsme začali řešit tento problém, abychom tuto komplikaci odstranili a dodali jsme zákazníkovy 100% zboží. Protože nejsme zastánci zaslání chybného zboží a tím čekat jestli bude reklamace. Nové a bezproblémové zboží nám již dorazí během zítřka a zásilku budeme expedovat.
Bohužel při řešení této situace jsme opomněli informovat zákazníka. A za to se omlouváme.
Káva z Regionu. -
- telefonní číslo je nedostupné, adresa uvedena není- komunikace pouze e-mailem (došly 2 odpovědi, že jsou "neomylní" na další odpověď čekám . . .
Reakce obchodu kavazregionu.cz
dovolíme si reagovat na tuto negativní recenzi.
Zákaznice vyzvedla ať úmyslně či neúmyslně poškozený balíček, nebo nastalo poškození zboží jiným způsobem. Jednalo se o balení Chai Latte, kde byli zcela odtržené folie, které chrání potravinu uvnitř. Zákaznice nám zaslala dózy zpět na naší adresu. Tyto dózy nevykazují žádné vážné poškození, které by vedlo k částečnému a nebo celému odtržení chránící folie. I když nám zákaznice vyhrožovala Českou obchodní inspekcí. Sami jsme se obrátili na Českou obchodní inspekcí a D-test. S prosbou o radu jak máme postupovat, abychom nepoškodili spotřebitele. O této zkutečnosti jsme informovali zákaznici. Po obdržení reakce na náš dotaz jsme kontaktovali zákazníka. I když nám zákon umožňoval nevyhovět této velice sporné reklamaci. Přesto jsme jí vyhověli.
Naší adresu nalezne zákazník v kontaktech na našich stránkách.
Petr Vondráček
Káva z Regionu -
- U výrobku nebyl český návod.
Dobrý den pane Marečku,
omlouváme se za tuto komplikaci a nedodání českého návodu. Bohužel jsme Vaší krabici s mlýnkem neotevřeli a nezkontrolovali zda dodavatel přidal tištěný český návod. Samozřejmě Vám ho zasíláme obratem na Váš email z objednávky. Škoda, že jste nás nekontaktoval s tímto nedopatřením přímo, mohli jsme již vše napravit.
Petr Vondráček
Káva z Regionu