• rychlé jednání, spolehlivost

• Rychlost doručení.

Doporučuji. Rychle doručeno a zboží v pořádku. Káva výborná.

• bleskové vyřízení objednávky

• Rychlé dodání
    • Výběr
    • Ceny

• Vše v pořádku, rychlá dodávka

• Zboží neobsahuje český návod

Reakce obchodu kavazregionu.cz

Dobrý den, děkujeme za vaší recenzi. Dovolili bychom ji trochu uvést na pravou míru. Nevyhovovala vám doba dodání. Vaší objednávku jste učinil 10.7.2024 22:35:09. Vaše zásilka byla odeslaná 11. 07. 2024 14:07:58 a již 11. 07. 2024 14:09:25 byla na depu a vy jste si jí mohl vyzvednout od 12. 07. 2024 10:16:28. Nakonec jste si jí vyzvedl 12. 07. 2024 17:31:57. Bohužel opravdu rychleji to nejde. Vždy když se změní stav objednávky u nás Vám chodí informační emaily. Zřejmě je máte ve spamu a nebo v nevyžádané poště. Naše firma prodává pouze nové zboží. Proto nerozbalujeme zabalené zboží. Český návod je součástí již od dodavatele. Bohužel se může stát, že u dodavatele do krabice nebyl dán. V tomto případě samozřejmě pokud se na nás obrátí náš zákazník obrátí obratem mu jej zasíláme. Od vás žádný takový kontakt není. S pozdravem Káva z Regionu

• Rychle dodání a příjemná obsluha prodejnx

• Objednávka byla vyřízená rychle.
    • Způsob zabalení zboží.

Objednal jsem si cestovní kávovar. Obchod dal tento kávovar do igelitového pytlíku a předal přepravní firmě. Vzhledem k tomu, jak přepravní kurýrní služby se zásilkami zacházejí, to taky tak vypadalo - igelitový pytlík samozřejmě nic neochrání, takže původní krabice kávovaru byla pokrčená, slisovaná, prostě zničená. Výrobek to, zdá se, přežil, ale jsou k němu dodávané i papírové filtry v samostatné krabičce a ta byla taktéž slisovaná. Kdyby zásilku zabalili do kartonové krabice, bylo by to v pohodě.

Reakce obchodu kavazregionu.cz

děkujeme za vaší recenzi i když není příliš lichotivá. Mrzí nás, že jste nás nekontaktoval jakmile jste rozbalil zboží a zjistil tyto nedostatky. Určitě bychom našli nějaké řešení i ve spolupráci s přepravní společnosti. Káva z Regionu

• rychlost, cena, vše dobré

Rychlost, cena....Vše ok, kupoval jsem mlýnek na kávu a kávu brazilskou. Káva chuťově nic moc, ale to není vina obchodu.

• zajímavé zboží

• Rychlá a příjemná komunikace, rychlé zaslání.

Rychlost.

Rychle vyřazená objednávka, zboží dle očekávání perfektní.

• Zboží bylo skladem a bylo odesláno týž den,kdy jsem objednala
    • Rychlé vyřízení a doručení

• Rychlost
    • Nic

Reagují prakticky ihned a když je zboží skladem, do pár chvilek mají připraveno k vyzvednutí/odeslání.
    Obchod je v přízemí panelového domu a je maličký, ale super!

• Vždy rychlé a milé jednání, komunikativní, skvěle poradí a se vším vyjdou vstříc.

• Velmi rychlé odeslání
    • Skvělé ceny
    • Slušný výběr

Nakupuji zde pravidelně, moc mě potěšil věrnostní program. Výběr zboží mi vyhovuje.

Rychlý a bezproblémový nakup!

• Cena
    • Rychlost dodání

Vše proběhlo naprosto v pořádku. Zboží jsem obdržela během dvou dnů od založení objednávky. Příjemná a rychlá komunikace.