- Zboží jsem si vybrala v klidu doma a přišlo bezvadně zabalené až domů.
Tkalcovský stav Kromski, je esteticky krásný, na složení naprosto jednoduchý. Návod sice v angličtině, ale nákres jasný, srozumitelný, jen se trochu soustředit. Složila jsem ho sama, bez pomoci za jeden večer.
rychlost
- Naprosto skvělé jednání, jak po stránce odborné, tak i vynikající komunikace a přístup k zákazníkům. Empatie a pomoc při řešení problému.
Doporučuji všem, zaměstnanci se snaží pomoci i poradit ve všech nastalých situacích.
Velice rychlé dodání, pečlivě zabalené, vše proběhlo v pořádku.
poradenství paní Fantové, videa, když se vyskytl problém, byl vyřešen ve prospěch zákazníka, velký výběr přízí - některé jinde nenajdu, vždy velká spokojenost
Získávám zkušenosti s nákupem na e-shopu.
V eshopu jsem nakupovala už několikrát a vše v pořádku.Paní Kateřina Fantová je velmi ochotná poradit i po telefonu.Určitě zase objednám.
- Prvi vlnu jsem objednala jiz vloni- je z ni upleteny svetr pro dceru proto mohu rict ze vlna je uzasna mekoucka- vsem doporucuji.
- Pletací přízi jsem si vybrala z domova a nemusela jezdit do obchodu
- rychlost
- žádná není
- Rychlé doručení!
- Krásný výběr
- Rychlé dodání,výběr zboží.
- Horší komunikace.Zabaleni zboží,vlna pouze v krabici,čekala bych ještě papírový nebo igelitový obal z hygienických důvodů.
Reakce obchodu Katrincola yarn
Vážená paní Hozáková, objednala jste si 5 klubek ponožkové příze a jedny kruhové jehice, které jsou na papírové kartě a v plastovém přebalu... o jakých hygienických důvodech mluvíte? Neprodáváme nebalené potraviny ani použité kalhotky... nepovažuji tedy za nutné ve skladu chtít, aby zatěžovali naši planetu dalšími kartony a plasty- Dostala jste i návod na svetr za jednu jedinou korunu jako dárek, poděkováním jste se nezabývala a nyní hodnotíte bezchybné doručení 60%?? To si děláte srandu!?
objednáno v sobotu 3.2. 15:42 hod
odesláno z našeho skladu v pondělí dopoledne
doručeno na adresu zákazice v útery 6.2. 10:06 hod!
O každé kroku vyřízení objednávky chodí zákaznicím automatické maily, od přepravce taktéž. Zákaznice nekontaktovala mailem ani telefonicky eshop, nyní napíše zcela nerelevantní recenzi... nechápu. Co prosím očekáváte?? Katrincola -
- Kvalitní a specifický sortiment, zboží skladem je velice rychle doručeno
- Zboží, které není skladem má delší dodací lhůty, ale je to při nákupu uvedeno,takže kdo si počká, ten se dočká
Celková spokojenost
Oceňuji rychlé dodání objednávky.
mrzí mě, že máte sídlo v Brně a nebyla možnost si jehlice vyzvednout osobně. byla mě nabídnuta jen možnost osobně v Zásilkovně v Židenicích což bylo docela z ruky blízko velké stavby!!! Jehlice jsou dobré, ale bohužel mají tupou špičku. Asi budu muset vybrat ještě jedny s ostřejší špičkou. Můžete mě takové nabídnout? Kdybych si to mohla vybrat osobně tak bych na to přišla. Takže i když nerada tak to musím v hodnocení zohlednit.
Reakce obchodu Katrincola yarn
Dobrý den paní Konvičná, to je zarážející, že internetový obchod hodnotíte tak velmi kriticky (60%) podle toho, že nemá kamennou prodejnu... stejně jako 99% jiných internetových obchodů. Máte možnost si zboží vyzvednou v Zásilkovně, Balíkovně, v boxech a samozřejmě nechat třemi různámi přepravci dopravit na jakoukoliv adresu... V Brně bydlím já, majitelka a provozovatelka e-shopu, ale sklad e-shopu sídlí v Praze (protože jsou tam služby skladování zboží podstatně levnější), kde je osobní vyzvednutí možné.
Zboží jste objednala 24.1., zaplatila jste 25.1., k vyzvednutí bylo 26.1., takže rychlost dodání blesková, na adresu doručujeme také do druhého dne a to již od 109,-Kč, tedy o pouhých 20,-Kč více než stojí Zásilkovna... při objednávce nad 2000,-Kč dokonce platíme přepravu za Vás my.
Jehlice Addi Unicorn rozhodně nejsou tupé. Mají standardní špičku, pokud chcete opravdu ostré, je třeba vybrat jehlice Addi Lace, které jsou určeny na "krajkové" pletení a mají protažené a špičatější hroty. https://www.katrincola.cz/jehlice-kruhove-addi-lace-silber-ruzne-velikosti--delka-80-cm/
Katrincola -
- VŠE VYSVĚTLENO NA STRÁNKÁCH O JEHLICÍCH A I NÁVODY JSOU FAJN
- Nabídka zboží, které moc eshopů nenabizi
- Delší dodací lhůty zboží, které je na objednávku
Skvělá komunikace, předělání objednávky, doplnění zboží i slevového kódu, možnost doplacení. Velká snaha a hlavně kompetence vyřešit mou objednávku, kterou jsem pomotala. Zboží skladem je doručeno rychle.
- Rychlost dodání zboží
- Kvalitní německé příze
- Kvalitní zboží
- Nakupovali jsem mnohokrát
- Dobrá komunikace s majitelkou
- Včasné vyřízení objednávky, na druhý den po objednání.
Velká spokojenost, paní velmi ochotná.