Perfektni a rychly servis a dodani zbozi, vse bez problemu
Reakce obchodu Kartellshop
Dobrý den, velmi pěkně děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Těší nás, že jste spokojena. Těšíme se na další nákup. Za Kartell Kamila
Příjemné jednání, důraz na zájmy zákazníka.
Reakce obchodu Kartellshop
Dobrý den, děkujeme za milou zpětnou vazbu. Velmi nás těší. Budeme se těšit na příští nákup.
Za Kartell Kamila Svobodová -
Krásné zboží, skvělá komunikace obchodu, rychlé doručení..
Koupila jsem v poslední době 2 židle, vždy bezpečně a profesionálně zabalené.. Obchod Kartell ráda doporučuji..Reakce obchodu Kartellshop
Dobrý den, děkujeme pěkně za milou zpětnou vazbu. Velmi nás těší. Budeme se těšit na další nákup. Za Kartell Kamila
- Vše ok
Ještě nikdy jsme se nespletli a v nákupech budeme polračovat
Dobrý den, tak to nás velmi těší. :-) My děkujeme. Kamila
Kartell je mou srdeční záležitostí, má skvělé produkty a zejména svítidla. Eshop funguje perfektně!
Reakce obchodu Kartellshop
Dobrý den, velmi pěkně děkujeme za milou zpětnou vazbu, vážíme si ji. Budeme se těšit na příští nákup. Děkujeme, Kamila
- Ochota, rychlost a krásné zboží
Vždy bez problèmu
- Příjemný přístup.
Děkujeme za krásné hodnocení. Těší nás. Za Kartell Kamila
- rychlost, ochota
Paní Kamila,
velice milá,radost nakupovat,i když pouze takhle přes eshop.Mockrát děkujiReakce obchodu Kartellshop
Vse bylo tak, jak melo, pouze nebylo upresneno ani priblizne v jakou denni dobu bude doruceno.
Reakce obchodu Kartellshop
Dobrý den, děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Omlouváme se, ale přepravce nás předem neinformuje o čase doručení. Doufáme, že jste alespoň obdrželi od dopravce zprávu, kdy Vám bude objednávku doručovat. Budeme se snažit do budoucna zlepšit informovanost ohledně doručení. Děkujeme, přejeme krásný den, Kamila Svobodová
Kartell -
- vše ok
- nevýhoda je místo které se hůř hledá... nehledá se kartell, ale Konsepti
Reakce obchodu Kartellshop
Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu. Určitě napravíme informaci ohledně místa, kde nás můžou klienti najít. Děkujeme a přejeme krásný den
Kamila - Kartell -
- Flexi
Zboží došlo poškozené, ale reklamace a zaslání nového zboží bylo rychlé a bezproblémové. Pracovnice prodejny Kartell byly vstřícné.
Reakce obchodu Kartellshop
Dobrý den, děkujeme za milou zpětnou vazbu. Velmi nás těší. Budeme se těšit na další nákup. Děkujeme, za Kartell Kamila
- Krásné bytové doplňky
Reakce obchodu Kartellshop
- osobní servis a přístup, poradenství
opakovaně se vracím pro maximálně nadčasové kousky, které se hodí do každého interiéru
- Skvela, rychla komunikace
- Zbozi jeste krasnejai nez z foto
- Profi
- Rychlost a sortiment
Reakce obchodu Kartellshop
- blesková komunikace a rychlé doručení
- přehledný e-shop, intuitivní navigace
v tomto e-shopu nakoupeno již poněkolikáté, vysoká kvalita služeb a profesionalita se cení;-)
Reakce obchodu Kartellshop
Dobrý den, velmi pěkně děkujeme za vaši milou zpětnou vazbu, vážíme si jí . Budeme se těšit na další nákup. Kamila Svobodová, Kartell