- Ochota
- Kvalita
U obchodu Kapa už objednávám několik let a určitě u něj zůstanu i nadále. Jsem maximálně spokojená
Reakce obchodu KAPA-TONER
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení, Váš názor je pro nás důležitý. Budeme se těšit na další Vaši návštěvu našeho e-shopu. KAPA-TONER
- Rychlost dodání
- Rychlost doručení
- Velmi rychlé doročení
- Dekuji, všechno v pořadku
- Perfektní komunikace
- Rychle dodání
Rychlost, dobrá komunikace, cena
Reakce obchodu KAPA-TONER
Vše ok, velmi rychlé dodání zboží, super,
Reakce obchodu KAPA-TONER
- dobré ceny a poměr ceny-výkon
jenom poznámka - tonery by to chtělo nějak rozlišovat (lepší popisky).
Potom nevím, který mám objednat příště (co tiskl nejlíp).
Dřív se stávalo, že některé kazety tiskly slaběji, ale poslední dobou mi chodí takové, co se kvalitě blíží originálu. Takže za mě super.Reakce obchodu KAPA-TONER
- Rychlé dodání, dobrá cena.
Super domluva a vstřícnost
- bezvadná komunikace
- rychlé dodání zboží
- Výběr na poště, standard
Reakce obchodu KAPA-TONER
- Levná koupě. Rychlé doručení.
Blízkost bydliště.
Reakce obchodu KAPA-TONER
Několik let již zde nakupuji a vždy vše v pořádku. Doporučuji
- rychlost dodání
- výhodná cena
- přehlednost obchodu
Reakce obchodu KAPA-TONER
- rychlost dodání, nikdy nezklamou
- rychlá reakce
- žádná
Široký sortiment a rychlá reakce
Reakce obchodu KAPA-TONER
dobre ceny,rychlé dodání doporučuji eshop