- Podpora šedé ekonomiky
Platba jen hotově. Vyzvednutí osobně za 25,- Kč.
Reakce obchodu KAPA-TONER
Vážený pane, nevím podle čeho soudíte u nás podporu šedé ekonomiky. Daňový doklad k nákupu jste obdržel. A to že nepodporujeme odvody bankám za naše prodeje , je naše rozhodnutí. Chtěl bych vidět vaši recenzi, pokud by jste ten poplatek bance musel platit vy.Krásný den.
- Po konzultaci s panem Kaňokem vždy se všechno vyřeší .Díky
- Skvělá cena
- Rychlé odeslání
Opakovaně jsem zde nakoupila a vše v pořádku. Toner pro mou malou laserovou tiskárnu za pár korun. Ten minulý vydržel fakt dlouho.
- Potvrzená páska pro tiskárnu Citizen Swift 200 byla potvrzená a uhrazená zákazníkem ale nebyla dodána, při čemž zboží bylo uváděné na prodejně.
Reakce obchodu KAPA-TONER
Objednávku potvrzuje robot, bez ohledu jestli je zboží skladem, nebo ne. Zákazníkovi jsme zaslali oznámení ,že uvedený výrobek není skladem a ihned jsme mu vrátili uhrazenou platbu. Je třeba kontrolovat stav zboží né jenom na Heuréce, ale i přímo v e-shopu.
- poprvé a všechno bez problémů
Rychlé vyřízení objednávky. Dobrá spoluprace již několik let.
- rychlost
- komunikace
Vše OK, rychlost vyřízení, levné ceny.
- Rychlost a jednoduchost vyřízení objednávky
Za pultíkem milá paní
dala zboží bez váhání -
Rychlost vyřízení objednávky a cena...
- Přehledné stránky, skvělá komunikace, rychlé dodání, spokojenost, mohu jen doporučit
Reakce obchodu KAPA-TONER
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení, Váš názor je pro nás důležitý. Budeme se těšit na další Vaši návštěvu našeho e-shopu. KAPA-TONER
- OK
Nic
- Stále stejné ceny. Superrychlé vyřízení
- Doručení pouze přes Balíkovnu, kde nelze platit dobírku kartou.
Velmi rychle vyřízeno.
- Všechno ok
- Rychle doručení
Kostka s zásobníkem 900list jsem vrátilla, protože bych chtěla vybrat 250 list než moc 900list. Čekám vrácené peníze na účet a musím počkat později do 14 dní, jakmile oni budou nám vratit peníze.
Reakce obchodu KAPA-TONER
Vše v pořádku, nakupuji zde pravidelně
Reakce obchodu KAPA-TONER
- Dobrá cena, rychlé dodání.
Reakce obchodu KAPA-TONER
- rychlé a bezproblémové doručení
Reakce obchodu KAPA-TONER
- Velmi rychle dodání za dobré ceny.
Super.
Reakce obchodu KAPA-TONER
Velice spolehlivá firma, již léta zde nakupuji. Vždy jsem velmi spokojena.