- Bez problému
Ok
funguje.
rychlost a ochota upravit objednávku po telefonu
- Velmi rychlé dodání
web je přehledný, technická data podrobně, nabíječka pro Lenovo funguje, spokojenost, výhoda možnost doručení - hustá síť Zásilkoven
v pohodě
Rychle, v pořádku, velká spokojenost
- Zboží mi bylo doručeno rychle a v pořádku. Moc děkuji
Ochota, profesionalita, rychlost služby. Karel Mikeš
- Rychlost odeslání objednávky
Proběhlo vše v pořádku.
Úplně bezproblémový obchod. Přišlo přesně co bylo objednáno a bylo to plně funkční. Určitě budu všem doporučovat...
Objednávka proběhla v pořádku.Jsem spokojen.
- Pozdní odeslání - přesto, že shop avizoval zboží skladem, ani po týdnu nebylo doručeno.
- Ok.
- Spokojen.
- zboží nefunguje
prisla mi nabyjecka na notebook a nefunguje anise nerosviti chtel jsem to vymenit a souhlasili a najednou dni Hirsch
- Siroky sortiment zbozi
Obchod deklaruje vsechno zbozi skladem a odeslani do 24 hodin, coz neplni a ani neinformuje pri potvrzeni objednavky o tom, kdy bude zbozi doruceno. Kdyz jsem volala, bylo mi receno, ze maji datum odeslani uvedene online, ktery pry uvidim, kdyz si rozkliknu dalsi podrobnosti vyrobku. Na telefonu se musite proklikat a jeste rolovat stranku, abyste datum odeslani zjistili, prestoze nahore na strance vyrobku je banner 'odesilame vse do 24 hodin,' coz povazuju neferove jednani. Zbozi jsem si objednala u nich prave proto, ze slibuji okamzite odeslani a koupila bych to jinde, kde bych cekakala jen 2-3 dny.
rychlost dodání,komunikace obchodu
- Ok