Přihlásit se a přidat recenzi

Mily,,rychly,ochotny

velmi dobrý přístup a rychlý prodej

• rychlé vyřízení objednávky

• Široký sortiment za rozumné ceny
    • Doručení trvalo trochu déle, než jsme očekávali

Celková spokojenost

Všechno proběhlo rychle a dobře.

Balík mi připadal moc malinký vzhledem k mé objednávce určitě tam bylo zabaleno něco jiného tak sem nevyzvedl a kamarád měl to samé a místo mericiho metru měl v balíku dětskou motorovou pilu takže zklamání.

Reakce obchodu JUMON.cz

Pane Horváth! Další Vaše lživé hodnocení! Víme, kdo jste, ale nejsme rasisti. Objednal jste si měřící kolo, které je standardně balené do balíku 50cm - toto je jeho rozměr po rozložení. Odmítl jste převzít zásilku aniž by jste ji otevřel a zjistil, že je vše v naprostém pořádku. Místo toho nám zde dáváte druhé negativní hodnocení? Za co?

• strašně zdlouhavé a a nevyhovujici

Reakce obchodu JUMON.cz

Pane Horvath. Vaše první objednávka nebyla nikdy přijatá, protože Vámi požadované zboží nebylo dostupné. O tomto faktu jste byl ihned informován. Z tohoto důvodu jste se vybral jiný model, který Vám byl druhého dne odeslán. Dnes je již doručen. Doba realizace objednávky 2 dny. To je pro Vás zdlouhavé a nevyhovující?

Dodáno rychle. Cena odpovídá kvalitě. Doporučuji.

Doručování zásilky společností 123Kurýr byla doslova tragédie. V nahlášený termín dodání vůbec nepřijeli, slečna na zákaznickém centru nevěděla nic a nebyla schopna cokoliv zařídit a kurýr mi řekl, že nepřijede, protože je nový a má toho moc. Nakonec mi slečna volala, že kurýr dorazí ještě ten den, ale nestalo se tak. Nahlásil jsem jim dopředu dny, kdy budu a nebudu doma. Samozřejmě, že mně poslali vyrozumění o dodání na den, kdy jsem nebyl doma. Tentokrát tam byl kurýr, se kterým bylo možno něco dojednat a zásilku mi nechal u souseda, který byl náhodou doma.
    Prodejce by se měl sakra rozmýšlet, jakou kurýrní službu bude dále nabízet; tohle mu dobrou reklamu nedělá.
    Ke kompresoru: Zboží dorazilo v luxusní pevné papírové krabici s dřevěným dnem - vše OK. Ke kompresoru nebyl dodán návod v českém jazyce, ale pouze v polštině. Já v tom nevidím velký problém - návod lze stáhnout na netu - já jako po prvním sáhnul ve slovenštině, ale i český by se asi dohledal.
    Kompresor po snadném sestavení přiložených dílů funguje dobře. Musel jsem dolít necelé 2 dcl oleje - na to ale výrobce upozorňuje v návodu, že hladinu oleje je nutné překontrolovat. Hned jsem kompresor vyzkoušel - v dílně mám několik vzduchových upínačů obrobků; běžel v kuse asi 10 hodin a spínal odhadem každých 10 minut - vše OK. Spínací tlak je od výrobce nastaven na 6 a vypínací na 8 atm. Kompresor sice dělá kravál, ale má docela kultivovaný chod (bez nějakého divného rachtání apod.). Ruční střední brusku s výrobcem udávanou spotřebou vzduchu 380 l/min utáhne s "přivřeným okem", tedy jen tak tak.
    Pokud se kompresor nějak neporouchá, tak to je docela dobrá a levná investice a osobně ji doporučuji.
    Komunikace s prodejcem byla perfektní, rychlá a přesná.
    Pepa

Rychlost, profesionalita

Zboží stále nedorazilo. Jako obchod bych uvažovala o jiném, spolehlivějším dopravci.

Reakce obchodu JUMON.cz

Paní Pošíková. Realizace Vaší objednávky mělo zdržení z důvodu výběru nesprávného způsobu dopravy a tím i špatné adresy. O tomto faktu jste byla informována. Dopravce s tím nemá nic společného. Vaše objednávka již byla odeslána.

• Delší dodací lhůta

• Rychlé dodání produktu.

Vše naprosto v pořádku.

Nevidím žádný problém všechno proběhlo perfektně

Ochota , rychlost doručení

Vše OK

• rychlost

Vše v nejlepším pořádku, už se těším na uzení.

prekvapive velmi rychle dodani zbozi. super

Hrozný přístup , absolutně nemá zájem hovořit se zákazníkem . Měl jsem a mám pocit že pána obtěžuju.
    Ostrava

Reakce obchodu JUMON.cz

Pane Beljajev. Objednal jste si generátor za 16 tis. a odmítl jste si ho převzít, protože si nejste jistý, zda splňuje Vaše požadavky i když všechny technické informace jsme Vám sdělili telefonicky snad 7x co jste nám volal. V den domluveného odběru jste nám po naší urgenci napsal SMS, že nepřijedete. Vašim pocitům tedy nerozumíme, ale vidíme, že máte potřebu bezdůvodně dávat negativní hodnocení.