Reklama
Přihlásit se a přidat recenzi

• Nevím,zboží ještě bohužel nemám.
    • Doufám,že mi zboží dorazí!!!

Zatím nemohu soudit tento nákup,bohužel zboží ještě nemám.

• komunikace

Dne 7.7 jsem si objednal v obchodě JSMÓDA Pánské kraťasy Funstorm a dnes je 18.7 a nepřišel mi ani email jestli se objednávka vyřizuje nebo spíš nevyřizuje. Zkoušel jsem obchod kontaktovat telefonicky asi 5x samozřejmě ve vyhrazených hodinách co udávají na stránkách ale bohužel nic.Tak vlastně nevím jestli na zboží čekají od výrobce nebo se na mě vykašlali.Proto doporučuji nakupovat jinde kde dokonce dokáží o stavu vaší objednávky dávat vědět denně a když nastane problém tak klidně i zavolají.Někdo si zákazníka váží ale tady určitě ne! PS kdybych se mohl dovolat tak objednávku zruším!!!!

• Dlouhá dodací lhůta a nepřehledně řazené zboží.

Reakce obchodu JSMóda.cz

za zpoždění s dodáním se velmi omlouváme. U všech šperků Oliver Weber máme termín doručení 7-14 dní (tak to je uvedeno i na našich stránkách). Bohužel nemůžeme nijak urychlit termín dodání (šperky Oliver Weber jsou objednávány od výrobce v Rakousku), i když bychom samozřejmě rádi.

Vaše objednávka byla provedena dne 30. 4. 2012, k nám šperk dorazil dne 11. 5. 2012 (odpoledne) a ještě tentýž den Vám byl odeslán. Pozdní dodání nás samozřejmě mrzí, nicméně objednávka byla vyřízena ve lhůtě, která je určena pro dodání Vámi vybraného šperku.

Jan Stupárek
    www.jsmoda.cz

velmi dobře

• spolehlivost

Široký sortiment zboží.

• -velmi dobrá komunikace
    • -slušný sortiment nabízeného zboží
    • -dobré ceny
    • -dodávka dle domluveného termínu a "do ruky"

-obchod nabízel nejlepší cenu v ČR
    -zboží je renomovaných firem
    -doporučuji nákup v JSMóda všem zákazníkům

• 100 %

• Všechno rychle vyřízeno,dobrá komunikace,nemám nic proti.
    • Nic.

Mohu jen doporučit.