• Zboží nejde nastavit, dle návodu je to nemožné, jiný jsem nenašel, zboží vracím.

Reakce obchodu JSHOP

udělená negativní recenze nás velmi mrzí. Je nám líto, že jste nás s problémem nejdříve nekontaktoval! Problém bychom s vámi vyřešili obratem k vaší spokojenosti. Po udělení recenze jsme Vás sami kontaktovali a druhý den problém vyřešili posláním nové a testované jednotky.

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

Vyhozené peníze. Je to nefunkční šmejd!

Reakce obchodu JSHOP

je nám líto, že zakoupené zboží nesplnilo vaše očekávání. Mrzí nás, že jste se neobrátil na náš eshop, problém bychom vyřešili k vaší spokojenosti. Telefonicky jsme vás kontaktovali a bylo nám řečeno, že již zboží fyzicky nemáte a řešit nic nechcete.
    S pozdravem JSHOP.cz

Mám chov.st.psu ... ani nediny pes na protištěkací 2 budky co jsem koupila nereagoval ... je to nanic

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

• Poslali mi vec ktera vubec nefunguje!

Reakce obchodu JSHOP

je nám líto, že nejste se zakoupeným zbožím spokojený a že nás hodnotíte až po 4 měsících od nákupu. Dovolujeme si upozornit, že jste měl možnost nám zboží vrátit do 14 dnů od vašeho nákupu a odstoupit od smlouvy. V tom případě bychom vám ihned vrátili platbu. Snažili jsme se vás několikrát kontaktovat, bohužel neúspěšně. Pokud nám pošlete zboží zpět, budeme problém řešit výměnou.

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

• Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.

• Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.

Jsem spokojen. Při závadě baterií jsem byl ihned informován o náhradě.

• Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.

• Zboží dorazilo. Bylo však velmi poškrábané a evidentně již používané. Budu vracet zpět.

Bez komentáře.....

• Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.

Když zboží není na skladě, nemají ho prezentovat.

Vážený zákazníku,

v době kdy jste zboží objednal, jsme měli u produktu uvedené že není skladem a byla uvedena předpokládaná doba doručení. Tuto informaci jste pravděpodobně přehlédl. Zboží jsme vám zaslali ihned po naskladnění. Protože se předpokládané naskladnění zboží zdrželo o několik dnů, poskytli jsme vám slevu.

Mrzí nás proto toto hodnocení našeho obchodu.

S pozdravem J-SHOP.cz