• Vyzvednutí zboží na provozovně bez placení poštovného.
    • Není možné platit při vyzvednutí.

Reakce obchodu Jolly sáčky

Děkujeme za Váš nákup i hodnocení. Platba předem při osobním odběru je pro naše zákazníky výhodná, protože při vyzvedávání zboží nejsou vázáni na otevírací dobu e-shopu. Uhrazenou objednávku si zákazník může vyzvednout v pracovní dny na recepci kdykoliv v době od 8:00 do 20:00 hod. Přejeme pěkný den. E-shop Jolly-sáčky, sáčky přesně do Vašeho vysavače.

Vždy 100%.To co kupuji také dostanu.Oceňuji rychlost a spolehlivost.

Reakce obchodu Jolly sáčky

Moc děkujeme za Vaše hodnocení. Přijďte zas. E-shop Jolly-sáčky, sáčky přesně do Vašeho vysavače.

• Vstřícnost, rychlost
    • O žádné nevím

S obchodem jsem maximálně spokojen. Všem doporučuji.

Reakce obchodu Jolly sáčky

Moc děkujeme za nákup i doporučení. Spokojenost našich zákazníků je oceněním práce, kterou děláme. Přijďte zas. E-shop Jolly-sáčky, sáčky přesně do Vašeho vysavače.

Rychlé dodání, informovanost. Ráda doporučuji.

Reakce obchodu Jolly sáčky

Děkujeme za Váš nákup i za doporučení. Těšíme se na Vaši příští návštěvu. E-shop Jolly-sáčky, sáčky přesně do Vašeho vysavače.

oceňuji rychlé a vstřícné jednání při objednání. Objednávala jsem v létě, a přesto že firma měla výrazně oznámeno, že v určitém termínu mají dovolenou a objednávky nebudou vyřizovány, byl mi po objednání zaslán ještě i milý a příjemný mail s upozorněním, kdy nejdříve může být moje objednávka vyřízena.
    Po skončení dovolené bylo zboží urychleně zasláno a vše bylo v naprostém pořádku, zboží vzorně zabalené.
    Zboží mám vyzkoušené, funguje skvěle.

Reakce obchodu Jolly sáčky

Vážená paní Flecknová, děkujeme za Vaše hodnocení, které je pro nás motivací do další práce. Budeme rádi, když se k nám vrátíte. Váš e-shop Jolly-sáčky, sáčky přesně do Vašeho vysavače.

Rychle vyřízení a odeslání objednávky

Reakce obchodu Jolly sáčky

Děkujeme za nákup i za Vaše hodnocení. Těšíme se na Vaši příští návštěvu. E-shop Jolly-sáčky, sáčky přesně do Vašeho vysavače.

Rychlé dodání, spolehlivost

Reakce obchodu Jolly sáčky

Překvapila mě rychlost vyřízení objednávky. Vlastně do 24 hodin od objednání, bylo zboží k vyzvednutí v "Balíkovně"

Reakce obchodu Jolly sáčky

Děkujeme za Váš nákup i hodnocení. Vedle kvality zboží je pro nás rychlost zpracování objednávek na prvním místě. Přijďte zas. E-shop Jolly-sáčky, sáčky přesně do Vašeho vysavače.

• rychlost vyřízení objednávky
    • velká nabídka
    • přehledné www. stránky

Než čekat na origo ETA radši JOLLY a v dnešní době cena, prostě spokojenost

Reakce obchodu Jolly sáčky

Je to moje prvni skusenost.

Reakce obchodu Jolly sáčky

Doufáme, že jste byl napoprvé spokojený s nákupem v našem e-shopu i se sáčky do vysavače Jolly. Děkujeme za nákup i hodnocení. Přijďte zas. E-shop Jolly-sáčky, sáčky přesně do Vašeho vysavače.

Vše bylo ok.

Rychlé vyřízení.

• Rychlé vyřízení

Reakce obchodu Jolly sáčky

Děkujeme za nákup i za Vaše doporučení. Přijďte zas. E-shop Jolly-sáčky, sáčky přesně do Vašeho vysavače.

Rychlost dodání

Reakce obchodu Jolly sáčky

• Velmi rychlé doručení a vyřízení objednávky

Velká spokojenost. Vřele doporučuji

Reakce obchodu Jolly sáčky

Jsme rádi Martino, že jste byla s nákupem u nás spokojena. Děkujeme za milé hodnocení. Přijďte zas. E-shop Jolly-sáčky, sáčky přesně do Vašeho vysavače.

• rychle vybavenie objednavky
    • moznost osobneho vyzdvihnutia
    • dobre vyhladavanie typu pytlikov na ich stranke podla znacky vysavaca

• rychlé doručení
    • velký výběr
    • bezproblémová komunikace

Reakce obchodu Jolly sáčky

Vašeho hodnocení si moc vážíme a děkujeme za něj. Rádi Vás u nás zase přivítáme. E-shop Jolly-sáčky, sáčky přesně do Vašeho vysavače.

velký výběr, rychlost

Reakce obchodu Jolly sáčky

Moc děkujeme za Vaše hodnocení. Je to pro nás důležité. Přijďte zas. E-shop Jolly-sáčky, sáčky přesně do Vašeho vysavače.

Nakupuji stále

Reakce obchodu Jolly sáčky

Jsme rádi, že se k nám vracíte. Děkujeme za doporučení i Vaše nákupy a těšíme se na Vaši další návštěvu. E-shop Jolly-sáčky, sáčky přesně do Vašeho vysavače.

• rychlé dodání

Reakce obchodu Jolly sáčky

Jsme rádi, že jste byli s nákupem u nás spokojeni. Přijďte zas. E-shop Jolly-sáčky, sáčky přesně do Vašeho vysavače.