Dobry a rychly nakup

Reakce obchodu Jolly sáčky

Děkujeme za nákup i hodnocení. Těšíme se na Vás při Vašem příštím nákupu. E-shop Jolly-sáčky, sáčky přesně do Vašeho vysavače.

• Rychlost zaslání a ochota prodejce.

Reakce obchodu Jolly sáčky

• Ideální pro koupi sáčků do vysavačů

Reakce obchodu Jolly sáčky

Velký výběr, přehlednost, rychlé dodání, dobré ceny

Reakce obchodu Jolly sáčky

Děkujeme za nákup i za hodnocení. Těšíme se na Vás při Vašem příštím nákupu. E-shop Jolly-sáčky, sáčky přesně do Vašeho vysavače.

Skvělé. Jakýkoliv sáček a rychlé dodání

• Milé a profesionální jednání
    • podružné poplatky a doprava dražší, než samotné sáčky

Obchod velmi dobrý, cena za sáčky příjemná, ale ostatní poplatky včetně dopravy katastrofa

Reakce obchodu Jolly sáčky

Vážený zákazníku, moc děkujeme za Vaše hodnocení. Poplatky za dopravu včetně dobírky stanovuje dopravce. Jiné poplatky jako např. balné, které mají některé e-shopy, u nás nemáme. Zvolil jste si dopravu Českou poštou, balík do ruky s dobírkou. To je nejdražší možný způsob dopravy a cenu jsme Vám sdělili při tlf. objednávce. Vedle doručení zásilky na adresu máme v košíku na výběr například dopravu Českou poštou, balík do Balíkovny. Když zvolíte pro dopravu zboží z našeho e-shopu balík do Balíkovny a uhradíte objednávku online nebo bankovním převodem, tak zaplatíte za dopravu pouze 50 Kč. Přejeme Vám pěkný den. E-shop Jolly-sáčky, sáčky přesně do Vašeho vysavače.

• Rychlé, spolehlivé jednání

rychlé jednání

Reakce obchodu Jolly sáčky

• Naprosto bezkonkurenčně rychlé dodání, rychleji už to opravdu nešlo

Mohu jen doporučit

Reakce obchodu Jolly sáčky

Rychlost dodání a kvalita zboží je pro nás na prvním místě. Děkujeme za hodnocení i doporučení. Přijďte zas. E-shop Jolly-sáčky, sáčky přesně do Vašeho vysavače.

• Nekonečný výběr sáčků na všechny možné vysavače
    • Sáčky s přívůní
    • Bleskové odeslání objednávky

Lze jenom doporučit !

Reakce obchodu Jolly sáčky

Rychlost dodání a kvalita zboží je pro nás na prvním místě. Děkujeme za hodnocení i za doporučení. Přijďte zas. E-shop Jolly-sáčky, sáčky přesně do Vašeho vysavače.

Bez problému, vstřícné jednání.

Reakce obchodu Jolly sáčky

• Mají to co potřebují a za slušnou cenu

Reakce obchodu Jolly sáčky

skvělý výběr, dobré ceny, velmi rychlé doručení.....naprostá spokojenost

Reakce obchodu Jolly sáčky

Rychlost dodání a kvalita zboží je pro nás na prvním místě. Děkujeme za hodnocení. Přijďte zas. E-shop Jolly-sáčky, sáčky přesně do Vašeho vysavače.

Mámjen ty nejlepší zkušenosti s tímto obchodem.

Reakce obchodu Jolly sáčky

Moc děkujeme za pěkné hodnocení. Je to pro nás motivace do další práce. Rádi Vás zas přivítáme v našem e-shopu. E-shop Jolly-sáčky, sáčky přesně do Vašeho vysavače.

• rychlé řešení problémů když nastanou
    • ochota

Reakce obchodu Jolly sáčky

byla to první zkušenost, vše proběhlo v pořádku

Reakce obchodu Jolly sáčky

Jsme rádi, že je Vaše první zkušenost s nákupem u nás v e-shopu dobrá. Přijďte zas. E-shop Jolly-sáčky, sáčky přesně do Vašeho vysavače.

Rychlost

zboží druhý den

Velká rychlost dodání

Reakce obchodu Jolly sáčky

Rychlost a kvalita zboží je pro nás na prvním místě. Děkujeme za hodnocení. Přijďte zas. E-shop Jolly-sáčky, sáčky přesně do Vašeho vysavače.

JSEM SPOKOJEN JIŽ NĚKOLIK LET, NENÍ CO DODAT!

Reakce obchodu Jolly sáčky

Děkujeme za věrnost. Těšíme se na Vaši příští návštěvu. E-shop Jolly-sáčky, sáčky přesně do Vašeho vysavače.