Maximální spokojenost

Reakce obchodu John King

Dobrý den, maximálně moc vám děkujeme za hodnocení :) Hezký den přeje tým John-King.cz.

• Rychlé a dobré doručení!!!

Reakce obchodu John King

Dobrý den, děkujeme za hodnocení.
    S pozdravem John-King.cz.

Výborný obchod, naprostá spokojenost

Reakce obchodu John King

Dobrý den, moc děkujeme. Budeme se na vás opět těšit, eshop pro domácnost John-King.cz.

• výběr zboží
    • rychlost
    • dobře zabalené
    • dostal jsem slevu na další nákup

Reakce obchodu John King

Dobrý den, děkujeme za recenzi, věříme, že pomůže i ostatním zákazníkům při rozhodování zda u nás nakoupit. Přejeme vám hezký den, eshop pro domácnost John-King.cz.

vše bylo OK

Reakce obchodu John King

Dobrý den, děkujeme! Jsme moc rádi, že vše bylo v pořádku. Budeme se na vás opět těšit. Eshop pro domácnost John-King.cz.

rychlost ochota

Reakce obchodu John King

Moc děkujeme za vaše hodnocení, udělalo nám radost. Eshop pro domácnost John-King.cz.

Jsem spokojená a pokud budu potřebovat cokoli z tohoto obchodu, ráda se na ně obrátím, opravdu jim jde o zákazníka, děkuji.

Reakce obchodu John King

Dobrý den, moc vám děkujeme za recenzi. Budeme se na váš opět těšit. Eshop pro domácnost John-King.cz.

• superrychlý

Reakce obchodu John King

Dobrý den, děkujeme. Balíčky posíláme tak rychle jak jen je v našich silách. Pokud objednáte ráno do 9.hodiny, tak často ještě ten samý den už posíláme. Eshop john-king.cz.

vše ok

Reakce obchodu John King

Dobrý den, děkujeme! Jsme rádi, že bylo a je vše v pořádku, eshop john-king.cz.

Jestli bude Honza králem ukáže čas, ale má k tomu dobře našlápnuto :-D .

Reakce obchodu John King

Dobrý den, děkujeme za takto zábavnou recenzi :) Udělala nám radost a věříme, že čas prověří naše schopnosti. S pozdravem, Honza, john-king.cz.

• rychlé doručení

Reakce obchodu John King

Dobrý den, děkujeme za hodnocení. Eshop John-king.cz.

Bezproblémový obchod.

Reakce obchodu John King

Moc děkujeme za hodnocení a věříme, že jste se zakoupeným zbožím spokojen. Přejeme vám hezký zbytek dne eshop pro domácnost John-king.cz.

• rychlé zpracování objednávky a rychlé doručení

veká spokojenost

Reakce obchodu John King

Dobrý den, děkujeme za hodnocení, které nám udělalo radost. Balíčky posíláme vždy tak rychle jak je to možné a vše máme skladem. Hezký den, eshop pro domácnost john-king.cz.

Velká spokojenost

Reakce obchodu John King

Dobrý den, moc děkujeme za hodnocení. Na email jsme vám poslali 200kč na další nákup, tak je nezapomeňte využít. Hezký den přeje eshop pro domácnost John-King.cz.

ok

Reakce obchodu John King

Dobrý den, děkujeme za ohodnocení našeho eshopu, věříme, že jste s Livington pánví spokojen a připravujete na ní chutné pokrmy. Přejeme hezký den, eshop pro domácnost John-King.cz.

Objednalqa sem čtyři svítící spinnery. Jeden z nich nefungoval, byly vybité baterky.

Reakce obchodu John King

Dobrý den, to nás velice mrzí. Psala jste na náš email [email protected] reklamaci? Můžeme vám nabídnout výhodné slevy nebo domluvit zaslání baterií nebo výměny zboží. Pokud jste ještě nepsala, napište nám. S pozdravem eshop pro domácnost john-king.cz.

Zatím nevyzkoušeno, tak nelze hodnotit. Co se obchodu týče, tak vše v pořádku.

Reakce obchodu John King

Dobrý den, děkujeme za recenzi, jak gril vyzkoušíte, dejte nám určitě vědět. S přáním hezkého dne John-King.cz.

Velice rychlé dodání.
    Vše v naprostém pořádku.

Reakce obchodu John King

Dobrý den paní Lenko, udělala jste nám radost vaší recenzí, moc děkujeme. Přejeme vám krásný den a hodně zdraví v novém roce, eshop pro domácnost John-King.cz.

• Cena.Komunikace.Rychlé dodání.

Reakce obchodu John King

Dobrý den pane Pavle, jsme moc rádi za vaší spokojenost a věříme, že zakoupené zboží dělá radost. S přáním hezkého dne eshop pro domácnost John-King.cz.

Nemám připomínky

Reakce obchodu John King

Dobrý den, děkujeme a těší nás, že jste s pánví spokojen. Přejeme vám hezký den, eshop pro domácnost John King.cz