absolutně nekomunikují , za 10 dnů ani nepotvrdily přijetí objednávky
- Doručovatelská společnost - Česká Pošta na místo soukromích firem(PPL,PDP,INTIME..)
- Zajímavé zboží.
- -Nulová komunikace ze strany obchodu!
- -Na telefonní kontakty se nelze dovolat!
- -Dodací lhůty otřesné, přes měsíc čekání zboží nikde!
- Žádné
Nic nedorazilo, telefon neberou, nedoporučuji
- rychlá komunikace, výběr zboží
požadavek na konkrétní značku autokosmetiky, vyřízení a dodání okamžité, rozhodně doporučuji
ok
- Zadne
- Obchod není schopny dodat zboží
- Na emailove urgence nereaguje
- Spolehlivost,kvalita
Super po všech stránkách
- Komunikace s prodejcem, posleze vstricnost prepravce.
- Jedna polozka nakupu nebyla skladem, ani dostupna, prezto ze v e-shopu byla oznacena "skladem".
- Příznivé ceny
- Rychlost vyřízení objednávky
- Ochota při komunikaci
Tento obchod mohu jen doporučit...
- Mají zboží, které je jinde obtížně k sehnání. Po objednání jsem byl velice příjemně překvapen komunikací ze strany prodejce i jeho ochotou řešit nestandardní požadavky.
- V množství položek zboží se dá snadno ztratit - pokud bych nevěděl přesně, co hledám, asi bych nenašel. Nicméně s tím je obtížné něco dělat.
Jednoznačně doporučuji - bohatý sortiment, vynikající komunikace a ochota, a především prodejce, který ví, co prodává. V tom se liší od většiny prodejců, kteří většinu zboží mají na stránkách, ale na dotazy nejsou schopni fundovaně odpovědět. Zde jsem byl i s tímto maximálně spokojen a okamžitě jsem obchod doporučil známým, kteří sháněli něco podobného, jako já.
- Ochotu majitele.
zboží, které jinde neseženete
dodací lhůta v mém případě 2-4 týdny (kvůli dodavateli), zboží dorazila v pořádku do 2 týdnů - spokojenost :) -
- Příjemné jednání, ochotně poradili :)
- Nemá žádné!
Naprosto bezproblémový obchod, vřele doporučuji a budu nakupovat znova.
- sortiment, který jinde nenajdete...
- zatím o žádné nevím...
můžu doporučit, jsou ochotní...
- levne a kvalitni
- zadny
super ochota
- Osobní odběr, příjemná komunikace
- největší slabinou je dodavatelská firma IN TIME. To je naprostá hrůza. 4 dny mi trvalo, než jsem z nich balíček dostala. Když jsem se dívala do historie pokusů o doručení, tak tam napsali, že adresa pro doručení není k nalezení. To už byl vrchol. Zajímavé je, že PPL ani jiná společnost s tím problém neměli. Z firmy IN TIME se vám nikdo neozve. Přijde jen sms s tel. číslem, na které se nedá dovolat. No prostě HRŮZA.
Obchod jinak hodnotím dobře. Přehledný, zajímavé zboží, ale dokud nezmění doručovatelskou firmu, tak z tohoto obchodu objednávat nebudu.
rychlost
kominikace
nízká ceny -
Po déle než měsíci čekání a neschopnosti prodávajícího alespoň zajistit termín doručení má trpělivost přetekla. Jediné co jsem se dozvěděl byly sliby, jak je objednáno, jak má výrobce problémy s továrnou a po ujištění, že budu ještě téhož dne informován jak to s dodávkou zboží bude, jsem po týdnu čekání na informaci z "téhož" dne neměl trpělivost čekat.
Jsem z tohoto vodění za nos zcela znechucen...