Přihlásit se a přidat recenzi
  • 10 %

• nic
    • Zbozi i po mesici cekani nedorazilo.
    • Na muj mail nikdo nereagoval.

Na tomto e-shopu jsme nakupoval poprve a urcite i naposledy.
    Na muj mail nikdo nereagoval, jejich zakaznicka sekce, kde bych se mohl podivat na stav objednavky nefunguje. Osobne nevidim jediny plus tohoto obchodu.
    Nastesti jsem za zbozi jeste neplatil, takze nemam zadnou skodu.

absolutně nekomunikují , za 10 dnů ani nepotvrdily přijetí objednávky

• Doručovatelská společnost - Česká Pošta na místo soukromích firem(PPL,PDP,INTIME..)

• Zajímavé zboží.
    • -Nulová komunikace ze strany obchodu!
    • -Na telefonní kontakty se nelze dovolat!
    • -Dodací lhůty otřesné, přes měsíc čekání zboží nikde!

• Žádné

Nic nedorazilo, telefon neberou, nedoporučuji

• rychlá komunikace, výběr zboží

požadavek na konkrétní značku autokosmetiky, vyřízení a dodání okamžité, rozhodně doporučuji

ok

• Zadne
    • Obchod není schopny dodat zboží
    • Na emailove urgence nereaguje

• Spolehlivost,kvalita

Super po všech stránkách

• Komunikace s prodejcem, posleze vstricnost prepravce.
    • Jedna polozka nakupu nebyla skladem, ani dostupna, prezto ze v e-shopu byla oznacena "skladem".

• Příznivé ceny
    • Rychlost vyřízení objednávky
    • Ochota při komunikaci

Tento obchod mohu jen doporučit...

• Mají zboží, které je jinde obtížně k sehnání. Po objednání jsem byl velice příjemně překvapen komunikací ze strany prodejce i jeho ochotou řešit nestandardní požadavky.
    • V množství položek zboží se dá snadno ztratit - pokud bych nevěděl přesně, co hledám, asi bych nenašel. Nicméně s tím je obtížné něco dělat.

Jednoznačně doporučuji - bohatý sortiment, vynikající komunikace a ochota, a především prodejce, který ví, co prodává. V tom se liší od většiny prodejců, kteří většinu zboží mají na stránkách, ale na dotazy nejsou schopni fundovaně odpovědět. Zde jsem byl i s tímto maximálně spokojen a okamžitě jsem obchod doporučil známým, kteří sháněli něco podobného, jako já.

• Ochotu majitele.

zboží, které jinde neseženete

dodací lhůta v mém případě 2-4 týdny (kvůli dodavateli), zboží dorazila v pořádku do 2 týdnů - spokojenost :)

• Příjemné jednání, ochotně poradili :)
    • Nemá žádné!

Naprosto bezproblémový obchod, vřele doporučuji a budu nakupovat znova.

• sortiment, který jinde nenajdete...
    • zatím o žádné nevím...

můžu doporučit, jsou ochotní...

• levne a kvalitni
    • zadny

super ochota

• Osobní odběr, příjemná komunikace

• největší slabinou je dodavatelská firma IN TIME. To je naprostá hrůza. 4 dny mi trvalo, než jsem z nich balíček dostala. Když jsem se dívala do historie pokusů o doručení, tak tam napsali, že adresa pro doručení není k nalezení. To už byl vrchol. Zajímavé je, že PPL ani jiná společnost s tím problém neměli. Z firmy IN TIME se vám nikdo neozve. Přijde jen sms s tel. číslem, na které se nedá dovolat. No prostě HRŮZA.

Obchod jinak hodnotím dobře. Přehledný, zajímavé zboží, ale dokud nezmění doručovatelskou firmu, tak z tohoto obchodu objednávat nebudu.

rychlost
    kominikace