• Rychlost dodáni, výběr sortimentu.

Reakce obchodu JIPOS.CZ

děkujeme za Vaše hodnocení. Výběr produktů máme opravdu velký a věříme, že i příště najdete na našich stránkách, přesně to co potřebujete.
    Tým Jipos

Jsem spokojen, bez připomínek.

Reakce obchodu JIPOS.CZ

děkujeme za Vaše hodnocení. Věříme, že díky Vaší zkušenosti s naším eshopem i v budoucnu u nás budete znovu nakupovat, protože náš sortiment je opravdu rozsáhlý a určitě obsahuje další vychytávku, kterou potřebujete.

• Rychlost

Reakce obchodu JIPOS.CZ

děkujeme za Vaše hodnocení. Rychlost expedice objednávek patří mezi naše priority a děkujeme našim pracovníkům na skladě, že se nám daří zboží odesílat rychle, aby jste svou novou "hračku" mohl využít co nejdřív.

Rychlost doručení

Reakce obchodu JIPOS.CZ

děkujeme za Vaše hodnocení. Díky rychlosti našich pracovníků máme expedici opravdu rychlou a jsme rádi, že i u Vás se nám podařilo, aby jste zboží měl doma co nejdříve.
    Tým Jipos

po objednání zboží jeho rychlé dodání

Reakce obchodu JIPOS.CZ

děkujeme za Vaše hodnocení. Trošku nás zbrzdil víkend, ale jinak jsme rádi, že Vámi objednané zboží dorazilo rychle a v pořádku. Neváhejte u nás opět objednat ;-).

• Nepříjemný chování prodavaček

Obědnala jsem si aku pilu a přišla závadná a zvuk měla jako dětská hračka akumulátor lehký. Obě prodavačky byli nepříjemné. Sníma mluva hrůza. Mám od jiného výrobce a akumulátor je těžký a pila funguje skvěle. Tady už nikdy nic nekoupím.

Reakce obchodu JIPOS.CZ

velmi nás mrzí Vaše hodnocení. Naše operátorky jsou skutečně holky na svém místě a s každým jednají slušně. Ve všem jsme Vám vycházeli maximálně vstříc, odpovídali na každý Váš dotaz či email. Na ty samé věci jsme museli odpovídat několikrát, navíc jste s námi jednala i přes prostředníka. A i když jsme se snažili o maximální spolupráci, tak bohužel i z Vaší strany nebyla spolupráce 100%, abychom mohli situaci rychle a efektivně vyřešit. Nyní je již vše vyřešeno a uzavřeno.
    Tým Jipos

• Objednávka byla vyřízena v pořádku.
    • Není český překlad návodu, pouze polský.

Reakce obchodu JIPOS.CZ

děkujeme za Vaše hodnocení. Český návod chyběl kvůli technické závadě, a proto jsem Vám návod poslala do emailu, aby jste ho měl po ruce, když ho budete potřebovat. Omlouváme se za vzniklé komplikace.

Velice spokojen

Reakce obchodu JIPOS.CZ

děkujeme za Vaše hodnocení. Snažíme se, aby každý náš zákazník byl spokojený a jsme velice rádi, že i u Vás se nám to povedlo. Těšíme se na Vaši další objednávku.

• Včasné zaslání zboží.

Reakce obchodu JIPOS.CZ

děkujeme za Vaše hodnocení. Expedice je suprově sehraná a zboží expedujeme opravdu rychle. Věříme, že díky Vaší zkušenosti s objednáním i s naším eshopem u nás i v budoucnu nakoupíte.

• Superrychlé dodání

Reakce obchodu JIPOS.CZ

děkujeme za hodnocení našeho eshopu. Rychlá expedice patří mezi naše priority a u Vás se nám to povedlo opravdu superrychle a takto se snažíme expedovat každou objednávku a velké díky je pro naše děvčata ze skladu, které pro Vás objednávku připravili.

• Rychlé dodání,super.

Reakce obchodu JIPOS.CZ

děkujeme za Vaše hodnocení. Věříme, že díky Vaší kladné zkušenosti opět navštívíte náš eshop, aby jste našla další vychytávku, kterou nutně potřebujete :o).

• dobré
    • není

Reakce obchodu JIPOS.CZ

Děkujeme vám za hodnocení a doporučení ostatním nakupujícím.
    Jsme velice rádi, že jste s námi spokojen a budeme se těšit, že si u nás objednáte i v budoucnu. My se na oplátku vynasnažíme tak, abyste s námi byl spokojen nadále a rád se k nám vracel.

Tým jipos

• rychlost, solidnost, dobré ceny

Děkujeme vám za kladné hodnocení a doporučení ostatním nakupujícím.
    Jsme rádi, že byla vaše objednávka vyřízena včas a že jste spokojen s cenami.
    Budeme se těšit, až si u nás v budoucnu zase objednáte a vynasnažíme se na oplátku k vaší další spokojenosti.

• Rychlost
    • ----

Reakce obchodu JIPOS.CZ

Děkujeme vám za hodnocení obchodu .
    Jsme rádi, že jste spokojen s vyřízením a doručením vaší objednávky. Budeme se těšit až si u nás objednáte znovu a vynasnažíme se tak, abyste se k nám rád vracel.

• rychlost dodání

Děkujeme vám za kladné hodnocení a doporučení ostatním nakupujícím.
    Jsme potěšeni, že byla vaše objednávka vyřízena a doručena včas a budeme se těšit, až si u nás znovu objednáte.
    Na oplátku se vynasnažíme tak, abyste se k nám rád vracel.

Tým jipos

Dovoz až do místa bydliste

Reakce obchodu JIPOS.CZ

Děkujeme za kladné hodnocení a doporučení ostatním nakupujícím .
    Budeme se těšit na další objednávku, abychom ji mohli zase splnit tak, abyste s námi byl spokojen nadále.

Rychle dodani zbozi,super komunikace

Reakce obchodu JIPOS.CZ

Děkujeme vám za hodnocení obchodu.
    Jsme rádi, že jste spokojen s komunikací a s rychlostí vyřízení vaší objednávky. A budeme se těšit až u nás v budoucnu zase nakoupíte.
    Na oplátku se budeme snažit tak, abyste s námi byl spokojený i nadále a rád se k nám vracel.

Tým jipos

příznivá cena a rychlé dodání zboží

Děkujeme vám za kladné hodnocení a doporučení ostatním nakupujícím.
    Jsme rádi, že byla vaše objednávka vyřízena včas a že jste spokojen s cenami.

• Rychlost, ochota

Vse ok

Reakce obchodu JIPOS.CZ

Děkujeme vám za kladné hodnocení vstřícnosti z naší strany a za rychlost zpracování vaší objednávky.
    Budeme se těšit až v obchodě znovu nakoupíte a na oplátku se vynasnažíme tak, abyste s námi byl nadále spokojený.

• Byli velmi rychlí a standardní průběh - vše OK

Reakce obchodu JIPOS.CZ

Děkujeme vám za hodnocení .