• Za celý týden od objednání mi nikdo nepodal zprávu, že je zboží na skladu k vyzvednutí a dnes mi dokonce přišel konečně váš email, ale s tím, abych ohodnotil vaší službu - to si snad něláte z lidí srandu ????
  • Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.

• zboží nedorazilo

Zboží bylo ihned zaplaceno, ale ani po 10 dnech nepřišla žádná zpráva o vyzvednutí dopravcem a společnost nereaguje ani na urgentní e-maily.

Reakce obchodu Jihočeské Elektro

Omlouváme se, v době vánočních svátku občas dochází k situacím které nejsme schopni ovlivnit. Určitě chybu bereme na sebe a věřím že sleva 500,- která vám byla nabídnuta a vy jste jí přijal byla alespoň malou útěchou za zpoždění zásilky.

Tým Jihočeskéelektro s.r.o.

Zboží uhrazeno kartou obratem.Stále nedodano již více než týden.

Reakce obchodu Jihočeské Elektro

Dobrý den, a omlouváme se bohužel někdy přeprava nedoručí a nikomu nedají vědět. Ještě jednou se omlouváme.

• Neodpovídají na email
    • Avizují předání přepravci, přitom mu to předali až další den

Reakce obchodu Jihočeské Elektro

Dobrý den, mrzí nás vaše reakce ale občas neovlivníme přepravce.
    Pro nás ponaučení nevěř přepravcům a jejím slibům.

Moc děkujeme. :-) Tým Jihočeskéelektro s.r.o.

• Zajímavé zboží.
    • Přijatelné ceny.
    • Slušnost.
    • Rozhodování o změně způsobu dopravy bez domluvy ze zákazníkem.

Tento obchod se mne telefonicky pokusil pro nějaké problémy s objednaným způsobem dopravy dostihnout a domluvit změnu. Přesto, že se mi nedovolali, nepokusili se napsat e-mail a bez domluvy se mnou poslali zboží dopravcem, který u nás nemá žádné úložní místo a je pro mne tedy velmi problematický.
    Posléze se za tuto svévolnou změnu obchod omluvil, omluvu sdamozřejmě plně akceptuji.

Reakce obchodu Jihočeské Elektro

Ooooo škoda že vůbec nás nedoporučujete je to trochu drsné hodnocení. Ale věřím že výrobek i přes komplikace s dopravou ve vaší oblasti dopadl dobře a zboží vám slouží. Ale i tak děkujeme za zpětnou vazbu. Tým Jihočeskéelektro s.r.o.

• Objednané zboží prislo v neposkozene krabici ale samotny vyrobek zniceny Firma si hned vyzadala foto a po 14 dnech od pozavku reklame jiz nekomunikuji.Tento obchod nedoporucuji

Reakce obchodu Jihočeské Elektro

Dobrý den, ještě jednou se omlouváme za delší dobu vyřízení reklamace. Na telefonu jsme 18/7. Takže není nám moc jasné že nekomunikujeme ale i tak věřím že vyměněny kus výrobku vám slouží. I tak moc děkujeme dělá nás to lepšími. .Tým Jihočeskéelektro s.r.o.

Absolutní nekomunikace, když jsem po 13 dnech objednávku zrušil zboží mi odeslali.

• Doba dodání

Reakce obchodu Jihočeské Elektro

velice nás mrzí vaše hodnocení. Zboží vám bylo odesláno v pátek 9.7. tedy 3. pracovní den po svátcích. Ale chápeme, že nyní je zvykem mít zboží do druhého dne. Bohužel někdy je to závislé na přepravě a do toho byly svátky. I tak zboží je v pondělí u vás. V případě, že by jste chtěl hodnocení přehodnotit tak kontaktuje podporu Heureky. Krásný den Tým Jihočeskéelektro s.r.o.

• Prý je zboží skladem. ...V úterý objednáno, v pondělí doručeno. Hrozné

Reakce obchodu Jihočeské Elektro

vaše recenze byla prověřena vedením společnosti. Jen pro upřesnění výčepní zařízení Lindr Pygmy 40 který jste měl objednány z úterního večera přesně 19:25 nelze zaslat zásilkovou službou PPL ale musel být objednány paletový rozvoz DHL. Ten se vždy objednává den do předu. Proto zboží bylo vyzvednuto přepravní službou až ve čtvrtek. Zásilka měla být doručena v pátek dle dohody s DHL. Omlouváme se za vzniklé problémy. A jako omluvu od naší společnosti přijměte dárek ve formě slevového kupónu na další nákup kde uděláme maximum aby se toto riziko minimalizovalo. Věříme že výčepní zařízení vám děla radost v podobě chlazeného nápoje. Pro slevu se obraťte na naše call centrum.

• Totálně laxní přístup

Kdybych tam nevolal a neptal se, tak ani nevím, kde zboží je a kdy mi dojde. V tomto ohledu opravdu slabý přístup. Vzhledem k tomu, že zboží stále nemám, tak nemám co víc hodnotit.

Naprostý nezájem o klienta.

Informace na internetu neodpovídala skutečnému stavu. Zboží nebylo "na skladu", což jsem se dozvěděla až po vystavení faktury. Už 3.týden čekám na info o naskladnění.

Reakce obchodu Jihočeské Elektro

Dobrý den, velice nás mrzí vaše zkušenost. Jak jsme si řekli po telefonu stalo se, že v jeden okamžik byli přijaty dvě objednávky a ta vaše nebyla vykryta. Naštěstí Vám zboží bylo dodáno v náhradním termínu. Děkujeme za vaší následnou a již kladnou recenzi.