velice vstřícní a ochotní, maximální spokojenost
Reakce obchodu Jezírka - Zahrady
děkujeme mnohokrát za Vaši reakci na heureka.cz a jsme opravdu rádi, že jste s našimi produkty a službami spokojeni. A budeme se těšit na další příjemnou spolupráci.
- Rychlost, široká nabídka sortimentu
Jezírka-Zahrady s.r.o. -
prostě - tak to má šlapat
- rychlost, spolehlivost
Jezírka-Zahrady s.r.o. -
Hlavně to funguje i na telefon !
Naprostá spokojenost
Jezírka-Zahrady s.r.o. -
velice rychle dodani velmi dobra komunikace vse probehlo rychle a hladce vsem doporucuji forma je suprova vyzkousena sem spokojena a za tu cenu
Jezírka-Zahrady s.r.o. -
super rychlí nákup,perfektně zabalen i dodán
SKVĚLÉ
velika vyhoda
- Solidní jednání
- Výborná komunikace
Jezírka-Zahrady s.r.o. -
Dobrý obchod, doporučuji všem.
Jezírka-Zahrady s.r.o. -
Velice příjemná a ochotná obsluha E-shopu.
Jezírka-Zahrady s.r.o. -
Doručení do druhého dne, rychlá a perfektní komunikace.
Jezírka-Zahrady s.r.o. -
DOPORUČUJI - maximální spokojenost, v 10:40 hod. jsem odeslal objednávku a v 10:55 hod. bylo zboží na prodejně připraveno k vyzvednutí!
- rychlost, kvalita
moc doporučuji
Jezírka-Zahrady s.r.o. -
Vše v pořádku.Můžu doporučit.
Jezírka-Zahrady s.r.o. -
Zboží nebylo skladem v požadovaném množství, po telefonické domluvě posunutý termín dodání. Obchod doporučuji!
Jezírka-Zahrady s.r.o. -
- přehlednost stránek se zbožím
- rychlost doručení zboží
- žádné jsem neobjevil