- Skvělá komunikace,velmi milá a vstřícná paní, rychle jednání. Bohuzel nebyly k dispozici boty ve správné velikosti. Paní udělala maximum a věřím,že v budoucnu ještě využijí nabídky.dekuji
- Bleskové dodání, mohu jen doporučit.
- Spolehlivý obchod, kvalitní věci
- Pomalé vyřízení objednávky, vše dlouho trvá. Jen než přijde email s pokyny k platbě po vytvoření objednávky, trvá to 2 dny
Asi 21.11. jsem zboží objednala a 3.12. bylo připraveno k vyzvednutí v zásilkovně. Pokud na věci nechvátáte, určitě doporučuji, ale stejně si myslím, že by vyřízení mohlo být rychlejší.
- rychlost
Rychlost a ochota. Skvělé.
- Po doručení emailu ohledně zpracování platby mi došla objednávka hned na druhý den. Paráda
- rychlé vyřízení
- dobrá informovanost
Rychlost doručení :)
- rychlé vyřízení objednávky
- žádná
Rychlé dodání a kvalitní výrobek
- rychlé vyřízení zakázky
- ochota prodejce
- příjemné jednání
Celkové jednání obchodu bylo profesionální, vstřícné, s ochotou poradit. Objednávka byla vyřízena rychle ke vší spokojenosti.
Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. (Autor hodnocení nesmí být spřízněný s hodnoceným obchodem)
Nabidka, objednávka, rychlé potvrzení, rychlé vyřízení a rychlé dodání
- Velmi milá a ochotná paní
- Ceny
- Možnost Zásilkovny
Velká spokojenost. Objednala jsem dva podbřišníky. Paní se spletla a odeslala jeden. Ihned potom, co jsem zásilku vyzvedla a zjistila, že jeden podbrisnik chybí, paní s mnoha omluvami ihned odeslala druhý. Velmi pěkné jednání a obchod opravdu vřele doporučuji
- Rychlé doručení na zásilkovnu
- Rychlá komunikace
- Žádné
- Rychle, levně
- Výborná komunikace a vstřícnost
Výborná komunikace, rychlost
- Jen výborné, velice vstřícné ....
- Rychle dodání, skvělá komunikace
V obchodě jsem nakupoval 2x. Pokaždé zásilka mi přišla v pořádku.