OK
Vše bez problémů, zboží pěkné, včasné doručení.
- Rychlé vyřízení objednávky a dodání zboží.
Doporučuji obchod.
- Balíček byl v plastovém obalu mohl by být v papírové podobě
Byly vidět na vodítku nedostatky, třeba utrzeny kousek lana přelepeny izolepou, jiná barva než jsem objednávala (to se samozřejmě stát může a nijak mě to neomezuje) jen takové male detaily.
Reakce obchodu Jezdecké potřeby Viktorie
pokud je výrobek vadný velmi ráda vám jej vyměním, ale nejsem si vědoma, že bychom vám vadný poslali, jak jej popisujete, omlouvám se za výrobce, ale takto je dodává.
Barevné provedení je stále stejné - bílý základ, tmavě modré propletení. Jiné barevné provedení pro toto vodítko výrobce nedodává, vyobrazení je od výrobce a odpovídá realitě.
Kontrolovala jsem objednávku, neměla jste tam žádný specifický požadavek na jinou barvu - pokud by byl, byla by vám objednávka po dohodě s Vámi upravena a nebo stornována, to se nestalo. Mohu vás poprosit o foto vodítka pro kontrolu?
A co se týká obalů - používáme co nejekologičtější co to jde - na malé zásilky pokud to jde nepoužíváme krabice z důvodu šetření materiálem (krabice, výplň, následné přelepení popř obalení fólií) i místem u přepravce. Igelitový obal je určen pro přepravu, pokud by byl použitý papírový, mohl by se při přepravě poškodit, bylo by nutné jej podle požadavků přepravce ještě obalovat do folie. Papírové tašky, bez potisku, z recyklovaného papíru používám na prodejně a bohužel vím jak se rády trhají.
Omlouvám se za nepříjemnosti, snad vás to neodradilo od dalších nákupů.
Přeji hezký den. -
- Rychlé doručení, nakupuji pravidelně.
- Nepřijde potvrzení o platbě
- Nesdělení termínu dodání
- Komunikace (mail, fb, .. )
9.2.2021 (úterý) jsem objednala třmenové řemeny Kentaur - skladem do 10 dnů. V ten den jsem je i ihned zaplatila. Nepřišlo žádné potvrzení o platbě, takže jsem 12.2. psala na e-shop, zda platba přišla v pořádku a jak to s objednávkou vypadá. 15.2. Mi paní napsala, že ji platba přišla až o víkendu (zajímavé, když musí platba přijít do 24h, ale řekla jsem si, no dobře) a že dnes bude znát i datum dodání. 17.2. jsem psala e-mail a chtěla znát to datum dodání. Bez reakce. 19.2. jsem psala na facebook, bez reakce. Dovolat se nešlo. Podařilo se dovolat příteli 22.2. (mně to nikdo nezvedl), kdy mu paní řekla, že ji balík z Kentaur příjde v pátek a další následující pátek přijde další. Žádné přesné datum dodání neřekla. Takže se objednávka 22.2. stornovala s tím, že peníze obratem posílají. Peníze mi vrátily 2.3. po e-mailu, kdyz jsem napsala, že pokud peníze nevrátí v zákoně stanovené lhůtě, obracím se na ČOI.
Tento e-shop opravdu nedoporučuji. Nikdo se s Vámi nebaví, nesdělí žádné informace a ignoruji Vás. Hrozné. Poprvé a naposledy jsem zde něco objednávala. -
30.11.2020 odeslána objednávka, kdy objednaná podsedlová deka dle informací o zboží měla být k dostání 16.12.2020 - tj cca za dva týdny. Dnes 14.2.2021 a deka stále nedodána- paní z eshopu ani nereaguje na předchozí dva dotazy, kdy bude zboží dodáno.
Rychlé dodání.
- Věci byli špinavé a poškozené od něčeho velmi poškrábené :(
- Atraktivní sortiment, příznivé ceny.
- Nulová komunikace obchodu, zboží objednáno před 12 dny a zaplaceno, nepřišlo žádné potvrzení a na e-maily nikdo neodpovídá.
- Objednala jsem, zaplatila a do dnešního dne nic nepřišlo. Napsala jsem e-mail, ale také žádná reakce.
Rychlost a profesionální přístup.
- Velice příjemná komunikace. Ochotná a vstřícná pomoc.
- Skvělá komunikace,velmi milá a vstřícná paní, rychle jednání. Bohuzel nebyly k dispozici boty ve správné velikosti. Paní udělala maximum a věřím,že v budoucnu ještě využijí nabídky.dekuji
- přišlo automatické potvrzení objednávky
obchod nereaguje, nelze se dovolat, po 14.dnech neznám stav objednávky - objednal jsem u konkurence a zboží od konkurence už mám doma - dodání od konkurence trvalo krásné 3.dny.
- Bleskové dodání, mohu jen doporučit.
- Objednala a zaplatila jsem zboží již před 14 dny. Zboží nejen že nepřišlo, ale nikdo nereaguje na maily, telefonáty nebo vzkazy na messenger. Nechápu, může se stát, že je obchod zahlcen, ale aspoň nějak můžou reagovat.
- Spolehlivý obchod, kvalitní věci
- Pomalé vyřízení objednávky, vše dlouho trvá. Jen než přijde email s pokyny k platbě po vytvoření objednávky, trvá to 2 dny
Asi 21.11. jsem zboží objednala a 3.12. bylo připraveno k vyzvednutí v zásilkovně. Pokud na věci nechvátáte, určitě doporučuji, ale stejně si myslím, že by vyřízení mohlo být rychlejší.
- rychlost