- Nekomunikují ani přes email, telefon, Messenger
Prostě nakoupit jinde, naštěstí jsem neplatila předem. 2x stejná objednávka od března ani ťuk
Ze zásilkovnou mám nejlepší skušenosti.
paní mi dobře poradila...
POZOR! V obchodě jsem si zakoupila deku skoro za 2 tis Kč. Deka v pořádku přišla v termínu, který byl na eshopu uveden. Bohužel, deka neseděla, tak jsem ji poslala zpět. Přišel mi potvrzující email, že deku přijali a objednávku stornovali. Po sem vše skvělé. Ale nepřišly mi peníze. Napsala jsem x emailů, bez reakce. Volala jsem, nezvedli mi to. Napsala jsem SMS, bez reakce. Nyní je už na telefonu pouze hlasová schránka a ještě plná. Takže za mne jeden obrovský průšvih! Opravdu tam nenakupujte!
3. března jsem si na eshopu objednala a následně hned zaplatila objednávku (fleecová deka od Kentauru). Když mi ani po týdnu nepřišlo žádné potvrzení o přijetí platby, tak se mi podařilo paní po několika dnech dovolat. Řekla mi, že na eshopu bylo napsáno, že není skladem, že je na dotaz. V den, kdy jsem si deku objednávala tam bylo zeleně napsáno "skladem do 10 dnů". Nejsem hloupá, nezaplatila bych něco, co by nebylo na skladě, kdybych to veděla.. Následně mi paní řekla, že deka bude koncem března a že mi teda pošlete potvzení o platbě.
8. dubna se mi opět asi po týdnu podařilo paní dovolat a zrušily jsme objednávku s tím, že mi pošle peníze zpět. Podle zákona má na vrácení 30 dní.. Je 12. května, paní volám už asi dva týdny třikrát denně a nebere mi to... Peníze samozřejmě nikde.. Nikdy jsem se s takovýmto jednáním nesetkala. JE TO JEDEN VELKÝ PODVOD! -
- Absolutní nespokojenost. Deka objednaná tři měsíce a ještě stále nedoručena. Zboží zaplacené a paní nekomunikuje!!!!
Jediná komunikace je automaticky generované potvrzení objednávky, pak ticho. Na e-maily nereagují.
Reakce obchodu Jezdecké potřeby Viktorie
udělal jste si objednávku na zboží, které není vždy skledem a je proto u položky napsáno, že je na objednávku. Objednala jsem zboží hned při nejbližším možném termínu, dodání standartně je cca 10 až 14 dní podle možností dodavatele.
Poslal jste jeden email a na ten vám bylo odpovězeno ihned jak jsme dostali vyjádření od dodavatele kdy bude zboží zavážet.
Pokud jste se nedovolal na prodejnu, moc se tímto omlouváme - funguje zároveň jako výdejní místo Zásilkovny a vzhledem k tomu , že je teď velký pohyb balíků, děvčata nestíhají pokaždé hned brát telefon, ale snaží se volat později na zmeškané hovory. Mohlo se stát, že v tom množtví jeden přehlédly a zpět nezavovali, omlouvám s ei za ně. -
- Žádná
- Vůbec nekomunikuji
Pred dvěma měsíci jsem vrátila zboží a peníze mi vráceny nebyly
Reakce obchodu Jezdecké potřeby Viktorie
dobropis se vystavuje hned při převzetí vráceného zboží a následně předá účetní, ta je proplatí nejpozději d 14 dnů.
Ano je možné že se stala chyba, ale když někdo píše jako anonym, nemohu to pak nechat zkontrolovat a chybu napravit. Bohužel nemohu ani komunikovat, když nemám kam.
Pokud jste platbu neobržel, prosím napište nám na email at to můžeme dohledat a platbu doposlat. Omlouvám se za nepříjemnosti a přeji hezký den. -
- Po třech týdnech od objednávky je komunikace s obchodem nulová. Na mail nereagují, v telefonu je zapnutá hlasová schránka. Protože už jsem objednávku zaplatila, budu se nejspíš muset smířit s tím, že jsem Jezdeckým potřebám Viktorie pěkně naletěla...
Rozhodně nedoporučuji!
Dobrý den.
Bičík v den vytvoření ojednávky nebyl skladem.
Hned 30.3.2021 byl objednán u dodavatele a 31.3.2021 vám šel email i s odpovědí od dodavatele, že je bude mít skladem 15.4.2021
Další email vám byl zaslán 19.4.2021, že zboží od dodavatele zatím nedošlo. Bič dodám ihned jak přijde od oddavatele, bohužel dopravce zboží zatím nedovezl ikdyž ho má v přepravě již od 19.4.2021
Moc se omlouvám, jestli se vám nepodařilo se k nám dovolat, děvčata v obchodě nestíhají pokaždé brát telefony, ale co vím snaží se každému volat zpět. -
Obchod nereaguje na telefon ani sms. Zboží jsem zaplatila a pořad nedoslo . Už je to 7 dni .
Dobrý den.
V objednávce jste měla i položky, které nebyli skladem - na eshopu je uvedeno , že by měli být do 10 dnů.
Jednalo se konkrétně o Vázací řetěz vodící s ochranou PVC - skladem byli pouze 2 kusy, vy jste chtěla 4 ks. Ihed jsem je objednala, dodavatel je již i odeslal, bohužel dopravce zatím nedovezl. Jakmile je obdržíme (počítám, že by to mělo být nejpozději do konce tohoto týdne), budete emailem informována o odeslání balíčku.
OK
Vše bez problémů, zboží pěkné, včasné doručení.
- Rychlé vyřízení objednávky a dodání zboží.
Doporučuji obchod.
- Balíček byl v plastovém obalu mohl by být v papírové podobě
Byly vidět na vodítku nedostatky, třeba utrzeny kousek lana přelepeny izolepou, jiná barva než jsem objednávala (to se samozřejmě stát může a nijak mě to neomezuje) jen takové male detaily.
Reakce obchodu Jezdecké potřeby Viktorie
pokud je výrobek vadný velmi ráda vám jej vyměním, ale nejsem si vědoma, že bychom vám vadný poslali, jak jej popisujete, omlouvám se za výrobce, ale takto je dodává.
Barevné provedení je stále stejné - bílý základ, tmavě modré propletení. Jiné barevné provedení pro toto vodítko výrobce nedodává, vyobrazení je od výrobce a odpovídá realitě.
Kontrolovala jsem objednávku, neměla jste tam žádný specifický požadavek na jinou barvu - pokud by byl, byla by vám objednávka po dohodě s Vámi upravena a nebo stornována, to se nestalo. Mohu vás poprosit o foto vodítka pro kontrolu?
A co se týká obalů - používáme co nejekologičtější co to jde - na malé zásilky pokud to jde nepoužíváme krabice z důvodu šetření materiálem (krabice, výplň, následné přelepení popř obalení fólií) i místem u přepravce. Igelitový obal je určen pro přepravu, pokud by byl použitý papírový, mohl by se při přepravě poškodit, bylo by nutné jej podle požadavků přepravce ještě obalovat do folie. Papírové tašky, bez potisku, z recyklovaného papíru používám na prodejně a bohužel vím jak se rády trhají.
Omlouvám se za nepříjemnosti, snad vás to neodradilo od dalších nákupů.
Přeji hezký den. -
- Rychlé doručení, nakupuji pravidelně.
- Nepřijde potvrzení o platbě
- Nesdělení termínu dodání
- Komunikace (mail, fb, .. )
9.2.2021 (úterý) jsem objednala třmenové řemeny Kentaur - skladem do 10 dnů. V ten den jsem je i ihned zaplatila. Nepřišlo žádné potvrzení o platbě, takže jsem 12.2. psala na e-shop, zda platba přišla v pořádku a jak to s objednávkou vypadá. 15.2. Mi paní napsala, že ji platba přišla až o víkendu (zajímavé, když musí platba přijít do 24h, ale řekla jsem si, no dobře) a že dnes bude znát i datum dodání. 17.2. jsem psala e-mail a chtěla znát to datum dodání. Bez reakce. 19.2. jsem psala na facebook, bez reakce. Dovolat se nešlo. Podařilo se dovolat příteli 22.2. (mně to nikdo nezvedl), kdy mu paní řekla, že ji balík z Kentaur příjde v pátek a další následující pátek přijde další. Žádné přesné datum dodání neřekla. Takže se objednávka 22.2. stornovala s tím, že peníze obratem posílají. Peníze mi vrátily 2.3. po e-mailu, kdyz jsem napsala, že pokud peníze nevrátí v zákoně stanovené lhůtě, obracím se na ČOI.
Tento e-shop opravdu nedoporučuji. Nikdo se s Vámi nebaví, nesdělí žádné informace a ignoruji Vás. Hrozné. Poprvé a naposledy jsem zde něco objednávala. -
30.11.2020 odeslána objednávka, kdy objednaná podsedlová deka dle informací o zboží měla být k dostání 16.12.2020 - tj cca za dva týdny. Dnes 14.2.2021 a deka stále nedodána- paní z eshopu ani nereaguje na předchozí dva dotazy, kdy bude zboží dodáno.
Rychlé dodání.
- Věci byli špinavé a poškozené od něčeho velmi poškrábené :(
- Atraktivní sortiment, příznivé ceny.